Şimdi Ara

Netflix'ten üzücü haber: Abonelik fiyatlarına zam geldi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
2
Favori
14.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Özetle netflix'in suçu var mı? Bence yok.

Suçlu kim? Tabiki kılıçdar 😁

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rezillik zart zurt diyerek Netflixe bok atanları acilen beyin ve sinir cerrahisine bekliyorum, beyin MRı çekilmesi şart

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şu yüksek enflasyon ortamında ve liranın döviz karşısında büyük değer kaybettiği bir dönemde eli kulağındaydı, o yüzden şaşırmadım.

Disney+ geldiğinde Netflix'i iptal etmeyecektim ama planım değişti. İçerik tükettikçe veya kafam nasıl eserse tek tek platform değiştireceğim bundan böyle. Birden fazla üyeliğe gerek yok şu ortamda. Netflix, Disney, HBOMax... Sırayla döndüreceğim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat her zaman geriden gelir önemli olan kaliteli yapımlardır netflix kaliteli yapımları öyle pek yok yada az denebilir.

• Ben disneye kacar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geç kaldılar zaten şaşırmadım

• Bırakma zamanı gelmiş, oyuncu doyurmak bizim işimiz değil.

• 27 liraya bile değecek içerik sunmamalarına rağmen zam yapmaları komik olmus. Uzun süredir kullanmıyordum bu saatten sonra önünden bile geçmem.

• Biberin kilosu bile 40 TL olmuş. Bu fiyatlar gayet uygun bence.

• Beleşe izlediğine para vermek yakışmaz everybody freedom

• KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    Amazon video da hiç içerik yok ki aylardır aynı filmler 1 tane yeni film dizi eklememişler

• Bye netfilix iptal ettim şuan

• deppechemode45 D kullanıcısına yanıt
    Netflix, Blockbuster'ın fişini çekmişti. Şimdi de aynı konuma kendisi düşmek üzere. Hatta sırf video içeriği ile tarih olmamak için oyun stüdyoları satın alıyor mecbur.

HBOmax+Discovery, Disney+, Apple tv+, ve Prime video gibi yayın hizmetlerinin yanında Netflix'in işi inanılmaz zor.

Hele de Disney 34 TL gibi agresif bir fiyattan girmeyi kafaya koymuş iken.

Maalesef Video yayıncılık hizmetleri Müzik/podcast gibi tekelliğin değerine bakmıyor. Şu an Spotify ve Apple Music'in önünü almaya cesaret eden bir firma yok. YouTube Premium ile Amazon Music ise belli pazarlarda rekabet oluşturabilir ancak.

• Allahın biberinin kilosunu 55₺’den aldım. 1 aylık netflix olmuş 5$. Az bile fiyatı. En yüksek ücretli üyeliği herkes 4 kişi kullanıyor. Kesinlikle ederi daha fazla. Ekonomi çok kötü. Buna rağmen helal olsun yerli millileri kıskandıracak fiyat politikaları var amazon ile beraber. Ne varsa yabancılarda var.

• Beni tek enterese eden internete gelen zam, bir tek onu bulamıyorum bedava starbucks üzerinde ev tutacagım.

• Scorpioleo kullanıcısına yanıt
    Helal olsun be

• Dünyanın en ucuz aboneliğini Türkiye’de yabancılar bile vpn ile Türkiye’den üye oluyor 5$ bile tutmuyordu zamlardan önce,

• torrentte fiyatlar hala 0 $

• Bir gün cafede oturup muhabbet etsen cebinden 50 lira çıkıyor. Bir hamburger olmuş 50 lira.

Adam sigara tiryakisi, bu paralar çok diyor. La iki paket sigara 50 lira ediyor. Ciğerine iki gün zarar vermek için 50 lirayı hiç tatava yapmadan çıkarıp ödüyor.

Anlatmak istediğim. Halen daha bu servis için bu fiyatlar iyi durumda.

Maaşlara % 50 zam gelen yerde %40 zam yapmışlar. Firmayı savunmuyorum. Yıllık enflasyon %61 e yükselmiş bir ülke burası.

Adamlar yine de yerel fiyatlandırma yapıyorlar. Amerika fiyatı standart paket 15.49 $

Türkiye fiyatı standart paket 2.5 $

İşte Türkiye'nin fakirliği bu hallerde. Aylık 2.5 dolar bile pahalı geliyor millete.

Not; Bazıları Amazon Video Prime'ın 8 liralık fiyatıyla Netflix'i kötülemiş. Öncelikle Amazon Prime üyeliğim var kitap satın aldığım için. Amazon Video Prime'ın Türkiye kütüphanesi 8 liralık içerik kadardır. Amerika kütüphanesinin çeyreği kadar içerik yok. Ne kadar güzel içerik varsa hiçbiri Türkiye platformunda yok. 8 liraya anca bu kadar diyorlar yani. O yüzden burada fiyat konusunda Amazon Netflix ten iyidir demeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umit_22 -- 5 Nisan 2022; 15:17:8 >

• Anladık ekonomi kötü de Disney Plus 35 liradan 4K 4 ekran giriyor. Amazon prime 7.99 bu çöpflixe ne oluyor da 2 kişi 1080p'ye 58 lira istiyor???

Ortak giremiyorsun aile hariç ona da ek ücret getireceğiz dediler ee? Ben yalnız yaşayan birisiyim 4K izlemek istiyorum neden 80 lira para ödüyorum. İçerikleri de içerik olsa elle tutulur 5 tane şey ancak sayarım onca diziden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numenorian Man -- 5 Nisan 2022; 11:2:49 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.