|
Bildirim
Sanki fiyatları çok ucuzmuş gibi üstüne bir de zam yapıyorlar |
50-100mb altındaki düşük hızların bırak fiyat arttırılması azaltılması gerekirken yaptıkları açıkca adilik. Millet 2000 5000mbs hıza geçiyor sen 50mbit hıza 500 600 tl çekemezsin yazık aq
|
Lozan iyiki bitti
|
bas ampule aaaaaaaaaaa goym
|
Bir millet anca bu kadar aşağılanırdı gerçekten
|
bunlar iyice çoştular. bi allahın kolu yok mu? bunları durdurun. yetişin komşular. afakanlar bastı.
|
bu nasıl fiyatlandırma ? 100 mbit fiber 72 TL ye kullanıyorum. 10 katını yazmışlar.
|
Araplara peşkeşlendi, onlar da içini boşaltıp üstüne bir de kredi çekip borçlandırıp kaçıp gittiği için devlete kaldı.
Arapların hortumladığını ödüyoruz Sebep olanların çoluk çocuğundan çıksın, boğazına düğümlensin |
ZAMCIK
AÇMA PARASI - KAPATMA PARASI - AHAHAH BÖYLE BİR SOYGUN DÜNYADA GÖRÜLMEMİŞTİR ACİLEN BU 2 ÜCRETİN SİLİNMESİ GEREKİYOR. SENDEN İNTERNET ALIYORUM İNTERNETİ AÇMAZSAN NASIL KULLANACAĞIM ? ARABA ALDIĞINIZI AMA ANAHTARIN SİZE VERİLMEDİĞİĞİNİ ANAHTAR İÇİN AYRI ÜCRET ALINDIĞINI DÜŞÜNÜN KAPATIRKENDE SON FATURAMI ÖDEYİP KAPATMIŞIM NEYİN KAPAMA PARASI BU ? SOYGUNU LEGAL HALE GETİREMEZLER BİLDİĞİNİZ TÜM ŞİKAYET KANALLARINDAN ŞİKAYET EDİN |
Sanki fiyatları çok ucuzmuş gibi üstüne bir de zam yapıyorlar |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Forum Turknethaber başlığa taahhütsüz fiyatlar yazsanız da algı yapmasanız keşke. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
X'e kadar değil net olarak en düşük 50/20 mbps internet vermek zorundasın denilsin firmalara. 12 16 35 diyerek dilim dilim fiyat şişiriyorlar. |
Son 6 ay içinde bu 3. zam. Adamlar artık 2 ayda bir zam yapıyor. Temmuzda 2 sene taahhüt vermiştim o zamanın fiyatına göre 2x artmış olacak bununla herhalde. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
En düşük hız 100mbps sabitle hizmet kalitesini artır |
Oha fiyatlara bak |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|