Şimdi Ara

ApplyBAU Tıp için burs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben yatay geçişle bahçeşehir üniversitesi tıp fakültesine girmek istiyorum. Bunun için burs başvurusunda bulundum. Apply Baudan mail geldi mülakat için sizi ararız diye bu hafta içine mülakat günü vericekler sanırım.
    Şimdi benim merak ettiğim şeyler var.
    1- Nasıl bir mülakat oluyor? Resmi/gayriresmî diyenler var. Kıyafete bile dikkat et diyen var ne giymek gerekir?
    2- Mülakatta tıptan teorik bilgini sınayan soru soruluyor mu yoksa sadece ilgi alanların, sosyal sorumluluk, projeler, hedeflerin gibi soyut şeyler mi konuşuluyor?
    3- Projelerden bahsediliyor mühendislik fakültesi için falan ama tıpla alakalı nasıl bir proje olabilir bu benim için dezavantaj oluşturur mu?
    4- Referans öğretmen sırf başvurumun doğruluğunu kontrol etmek için mi? Mesela lise yada üniversitede dersime girmemiş ama akademisyen olan beni iyi tanıyan birini referans gösteremez miyim?
    5- Bahçeşehir Kolejinden mezun olmam bana ne gibi avantajlar sağlayabilir? Bahçeşehir kolejinden ilkokul ve lise diplomam var.

Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

• Simdi cevaplasam gec mi olur :D 1-Mulakat dedikleri 4 5 kisilik zumre onune cikiyosun konusuyosun projeni vs. anlatiyosun onlar da seni severse tam bursu basiyo sevmezse daha az burs veriyor yani artik ordakilerin ruh haline kalmis bir sey
    2-mulakatta applybau basvurunla ilgili seyleri konusursunuz ama dedigim gibi projeni anlatiyorsun
    3-dezavantaj olur ama applybau basvurun var ve mulakata cagiriyorlarsa zaten projen yok muydu? cunku apply in amaci `sinavla degil projeyle burs`tur,eger projen olmayip cagirmislarsa istisnai bir durum tam burs verebilirler
    4-referans ogretmen muhtemelen okul doneminde iste cidden calisiyor mu proje vs. yapiyor mu ilgileniyor mu olayi icin ve evet dedigin gibi gosterebilirsin
    5-pek bir sey sagladigini soyleyemem universitede
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.