Şimdi Ara

Appnana Gerçekleriyle Tam Anlatım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar Appnana piyasada bulunan android yada ios cihazınızdan apppuan kazandıran dolayısı ile para kazandıran bir uygulama. Appnana yı anlatım gibi zırvalıklara girmeyeceğim. Çünkü herkesin kolayca indirip yükleyip anlayacağı bir program. Yanlız size burda bahsetmek istedğim bir olay var. Öncelikle Apnana sizden kod girebilmek için 15000 puan barajını geçmenizi istiyor. Daha sonra 1 kod giriyosunuz ve bu seferde sizin kodunuzu 5 kişi girmesi gerekiyor. Tekrar kod yazabilmeniz için. Asıl can alıcı noktası burası dikkat !! diğer forumlarda yada diğer makale yazılarda konuyu açan arkadaşlar tamamen kodum girilsin ayaklarında oldukları için tam anlamıyolar arkadaşlar yada es geçiyolar yalan söylüyolar vs vs. Arkadaşlar 5 kişi kodunuzu girdi diyelim siz yine 1 kod yazma hakkına sahip oluyosunuz yani sizden tekrar 5 kişinin kodunuzu girmesi isteniyor.. Yok efendim 5 kişi kodunuzu girdikten sonra siz sınırsız sayıda kod girecekmişsiniz yok efendim 3 günde 200.000 nana yapmış herkes geçsin bu ayakları. Ben denedim gördüm ve sizlerle paylaştım arkadaşlar.
    Şimdi bizim yapmamız gereken şeyi söylüyorum gerçektende çok faydasını göreceksiniz. Öncelikle acele etmeyin. Bu forumdan ve bu konudan ayrılmayın. herkes sırası ile kodları yazmaya başlarsa tabiki farklı kodlar yazcak herseferinde kendini düşünmüycek sadece işte o zaman çok hızlı kazanabilir zaten sen kod yazdığında hem sana nana puan geliyo hem kodunu yazdığın arkadaşına. benim aslında 2 adet kodum var ama haksızlık olmasın diye 1 tanesini yazıcam. Konumun altında gerçekten dürüstçe bu uygulamamıza katılmak isteyen arkadaşlar kodunu buraya yazarlarsa sırası ile 2 appnana mı da kullanarak 5000 puan göndercem onlara..

Appnana Kodum : c8426136

Hayırlı, dürüst, mutlu ve güzel forumlar dilerim. Saygılar....

• Apnana kodum s8638234

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • f7476971

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygulama indirdin puan gelmedi?
  • a20245569 yazarsanız sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.