Arkadaşlar merhaba ben şu anda şehir dışındayım,bayramda iGo ücretsiz olucak inşallah,e bende herkes gibi indirmeyi planlıyorum ancak şöyle bir sorum var,şu anda 4.3.3 işletim sürümlü jailbreakli cihaz kullanıyorum ancak ios5 resmi olarak itunes üzerinden yayinlandiginda cihazimi ios5 e yükseltmek istiyorum, şimdi yarin ben iGo yu indirsem(ücretsiz) eylül ortasi veya sonu işte ne zaman çıkarsa ios5 e geçsem(sonuçta jb den geçeceğim için new iphone restore olarak geçecegim,cihaz kasmaya başladı biraz) restore yapinca cihaz sifirlanacak ve ben o zaman iGoyu appstoredan indirmek istesem (o tarihlerde muhtemelen parali olucak) daha önce free indirdiğim için benden para alirmi,yoksa parali oldugu halde beleşe indirebilirmiyim?
Hocam bilmemeniz beni şaşırttı valla
Sorunuzun cevabı evet.igoyu bir hesapla ücretsiz indirirseniz o artık sizindir.Aynı hesapla girip yine ücretsiz indirebilirsiniz Zaten fiyatı yerine install yazması gerek oradan da anlayabilirsiniz
New iPhone yapmanız birşeyi degistirmeyecektir bence. App Store dan app indirirken Apple id ile alırsınız iPhone kimliği ile değil. İndirdiğiniz uygulamalar hesabınıza tanımlanır. Siz restore yapıp iOS 5 e geçtiğinizde aynı Apple id ile App Store dan indirmeyi denerseniz para vermezsiniz tekrardan. Purchased kısmında çıkar zaten indirdiğiniz uygulamalar.
Bu arada igo nun ücretsiz olacağını bilmiyordum :D europe sürümü mü kullanılıyor Türkiye de? Birde 1.8 gb bu :D kotasiz bı internet bulmalıyım komşulardan falan
@Zordion,e hocam bizde mükemmel değilizki çıkıyor bilmediklerimizçok çok teşekkür ederim
@TuffkiLLe,sağolasın dostum içim rahatladı valla
quote:
Orijinalden alıntı: TuffkiLLe
Bu arada igo nun ücretsiz olacağını bilmiyordum :D europe sürümü mü kullanılıyor Türkiye de? Birde 1.8 gb bu :D kotasiz bı internet bulmalıyım komşulardan falan
Hayır,igo icinde sadece Türkiye haritası bulunan özel bir Türkiye sürümü çıkartıyor,çıktığından 1 saate kadar ücretsiz,sonra her saat 1$ artıyor.Normal fiyatı 29.99$ olacak.
quote:
Orijinalden alıntı: Zordion
quote:
Hayır,igo icinde sadece Türkiye haritası bulunan özel bir Türkiye sürümü çıkartıyor,çıktığından 1 saate kadar ücretsiz,sonra her saat 1$ artıyor.Normal fiyatı 29.99$ olacak.
kısmet artık yakalayabilirsek **** dursun kenarda lazım olur elbet
quote:
quote:
quote:
kısmet artık yakalayabilirsek **** dursun kenarda lazım olur elbet
Alıntıları Göster
forum günlerdir igo'yla yatıp kalkıyor
quote:
Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı
Arkadaşlar merhaba ben şu anda şehir dışındayım,bayramda iGo ücretsiz olucak inşallah,e bende herkes gibi indirmeyi planlıyorum ancak şöyle bir sorum var,şu anda 4.3.3 işletim sürümlü jailbreakli cihaz kullanıyorum ancak ios5 resmi olarak itunes üzerinden yayinlandiginda cihazimi ios5 e yükseltmek istiyorum, şimdi yarin ben iGo yu indirsem(ücretsiz) eylül ortasi veya sonu işte ne zaman çıkarsa ios5 e geçsem(sonuçta jb den geçeceğim için new iphone restore olarak geçecegim,cihaz kasmaya başladı biraz) restore yapinca cihaz sifirlanacak ve ben o zaman iGoyu appstoredan indirmek istesem (o tarihlerde muhtemelen parali olucak) daha önce free indirdiğim için benden para alirmi,yoksa parali oldugu halde beleşe indirebilirmiyim?
benim aklımda o soru var bu nedenle 1$ olunca indireceğim:) Çünkü daha önce free aldığım uygulamalarda daha sonra ücretli olduğu için update bile yapamadım:)
quote:
Hocam bilmemeniz beni şaşırttı valla
Sorunuzun cevabı evet.igoyu bir hesapla ücretsiz indirirseniz o artık sizindir.Aynı hesapla girip yine ücretsiz indirebilirsiniz Zaten fiyatı yerine install yazması gerek oradan da anlayabilirsiniz
fakat güncelleme geldiğinde para istemesi olasu ihtimal daha önce başıma geldii. herkes 1$ verip olsun kafanız rahat olur.
Vallahi ikilemde kaldım şimdi
ne zaman gelecek geldiğinde link atan olursa makbule geçer
quote:
Orijinalden alıntı: serhatsb
ne zaman gelecek geldiğinde link atan olursa makbule geçer
Arkadaşlar şimdi ben igo yu yükledim ancak parali olana kadar purchasedde gozukmedi,fiyati 0.99$ olur olmaz purchasedde gozukmeye basladi,simdi ben restore atip 4.3.5 e gecsem new iphone şeklinde,appstoredan igo yi indirmek istesem ücret kesicekmi?
quote:
Arkadaşlar şimdi ben igo yu yükledim ancak parali olana kadar purchasedde gozukmedi,fiyati 0.99$ olur olmaz purchasedde gozukmeye basladi,simdi ben restore atip 4.3.5 e gecsem new iphone şeklinde,appstoredan igo yi indirmek istesem ücret kesicekmi?
Sana 50$ kesecek :)
quote:
Orijinalden alıntı: myfranco
quote:
Eyvallah hocam icimi rahatlattin kesmez dimi?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: myfranco
quote:
Eyvallah hocam icimi rahatlattin kesmez dimi?
Alıntıları Göster
keser keser
Şaka biryana kesmez. Özellikle update ederken hiçbir sorun olmaz. Bir de bu çekilen uygulamaları bir kenara yedeklemekte fayda var. Ben itunes klasörünü hep yedekliyorum. Telefonu bağlayıp transfer purchases bile yapmak uzun sürer.