Şimdi Ara

AppStore'a özel uygulamalar hangileri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun bir süredir ipad ve android tabletler arasındayım. Konuyu nereye açacağımı bilemedim kusura bakmayın.

Benim öğrenmek istediğim, sadece ipad'e has olan, yani sadece ipad kullanıcılarının kullanabileceği belli başlı kaliteli uygulamalar hangileri.

Tablet tercihimde etkili olabilir bu uygulamalar çünkü.

Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. King Size

Merhabalar,

Uzun bir süredir ipad ve android tabletler arasındayım. Konuyu nereye açacağımı bilemedim kusura bakmayın.

Benim öğrenmek istediğim, sadece ipad'e has olan, yani sadece ipad kullanıcılarının kullanabileceği belli başlı kaliteli uygulamalar hangileri.

Tablet tercihimde etkili olabilir bu uygulamalar çünkü.

Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler..

aynı kararsızlığı bende yaşadım.sonra direk ipad aldım.ancak sizin için belirleyici uygulama sanırım.ne tarz uygulama istiyorsunuz önce onu belirtin bence.ona göre daha fazla yardımcı olunur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşında dediği gibi appstore da ipad için sınırsız program var her türlü android marketten üstün ayrıca önemli olan programın varlığı değil o programı çalıştıracak sistemin kararlı ve hızlı çalışması size bunu sağlayacak en kaliteli ürün tabiki ipad dir.
  • Açıkçası aklımda spesifik bir uygulama yok. Sadece appstore'un uygulama bakımından biraz daha zengin olduğunu biliyorum.

Ofis uygulamaları ikisinde de mevcut bunu biliyorum. Belli başlı oyunlar da keza aynı şekilde.

Yani benim aslında özellikle aradığım bir uygulama yok. Ancak bozulan ipod touch'ımı da alırken herangi bir uygulama yoktu kafamda. Müzik ve video bana yeterli olur diye düşünürken çok güzel uygulamalar keşfetmiştim (foodspotting, songify, garage band gibi...

O yüzden kullanan arkadaşlar kafalarına göre yazabilir...
  • şahsi fikrim tabi gene karar verecek sizsiniz.uygulama ders,iş hayatı vs. gibi mühim konuları içermiyorsa bence çok üstünde durmaya gerek yok.tablette ipadi alıp memnun olmayan bugüne kadar görmedim.bende kullanıyorum ve çok memnunum.burdan android tabletin kötü olduğu sonucu çıkmasın.ben ve çevremdeki hiçkimse kullanmadığı için bilemiyorum.ipad bölümünü incelediyseniz android telefon kullanan kişiler(ben dahil) telefonda android tablette ipad diyor.aklımda ipadla ilgili bir kampanya kalmış android tabletin fiyatıyla kıyaslama yapabilirsiniz

hepsiburada da 1399 a ipad4 16gb 4g satılıyor.200tl çek ve 50 tl world puanla piyasanın altında bir fiyata geliyor.rakamlarda yanılabilirim bir de siz kontrol edin.(tr garantili)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intercorem -- 25 Nisan 2013; 4:45:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tahminimce Android'e olan her app zaten iOS'ta da oluyor. O yüzden sorun çıkacağını sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 121212212121

Tahminimce Android'e olan her app zaten iOS'ta da oluyor. O yüzden sorun çıkacağını sanmıyorum.

anladım. ancak ben android tabletlere (samsung) biraz daha yakınım kalemlerinden dolayı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Tahminimce Android'e olan her app zaten iOS'ta da oluyor. O yüzden sorun çıkacağını sanmıyorum.

anladım. ancak ben android tabletlere (samsung) biraz daha yakınım kalemlerinden dolayı.

Appler konusunda şöyle bir sıkıntı var androidde
    Neredeyse her tabletin farklı bir çözünürlüğü olduğu için tablete optimize edilen uygulama az sayıda

• quote:

Orijinalden alıntı: GuKaMa

quote:

quote:

Appler konusunda şöyle bir sıkıntı var androidde
    Neredeyse her tabletin farklı bir çözünürlüğü olduğu için tablete optimize edilen uygulama az sayıda

Evet. Önemli bir noktaya değinmişsiniz. iPad bu konuda sıkıntı çıkarmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı programların andoid ve ios daki arayüzlerinde bile değişiklik oluyor.Tablet alıcaksanız kesinlikle ipad almalısınız bariz üstün.Telefon göreceli.
  • Müzikle uğraşıyorsanız garageband ve IKmultimedia'nın amplitube ve diğer aplikasyonlarının 100 de 1 i kalitesinde ne app var androidlerde ve bence nede ses kartı var kendi görüşüm :)

• Peki sizce iphone 5 ve samsung tablet daha iyi bir ikili olmaz mı? Yani samsung note'un kalem olayı bence harika. AppStore'daki güzel uygulamalar için de iphone 5 yeterli olmaz mı ?
  • quote:

Peki sizce iphone 5 ve samsung tablet daha iyi bir ikili olmaz mı? Yani samsung note'un kalem olayı bence harika. AppStore'daki güzel uygulamalar için de iphone 5 yeterli olmaz mı ?

En başta ihtiyacınız nedir diye sormuş arkadaşlar,
    Bu son mesajda kalemden bahsetmişsiniz,kalem ile kullanmak hoşunuza gidiyorsa,tabiki anroid tablet daha çok ilginizi çeker,
    Usb takmak,kalemle kullanmak...gibi ihtiyacınız varsa,ios a yanaşmayın derim,
    Telefon olarak iphone 5 alın,bir de samsung tablet işinizi pekala görecektir.

• quote:

Peki sizce iphone 5 ve samsung tablet daha iyi bir ikili olmaz mı? Yani samsung note'un kalem olayı bence harika. AppStore'daki güzel uygulamalar için de iphone 5 yeterli olmaz mı ?

Kardeş eğer sorun kalem ise ipad içinde kalemler var.Bana göre şu an hiç bir android tablet ipad'i geçemez

• ezan vakti güzel uygulamadır
  • Garage Band sadece Appstore'a özeldir.
    En iyi müzik uygulaması bence.
  • tablet düşünüyorsanız ipad ten başka birşey asla ve asla düşünmeyin. en kral android tablet bile ipad in yanına yaklaşamaz.
    asus ve samsung un üst seviye tabletlerini de inceledim ama ipad performansı ve kararlılığını hiçbirinde göremezsin.
  • apple'ın kendi yaptığı uygulamalardır
    iphoto garageband imovie gibi..

• quote:

Orijinalden alıntı: Didier_Buragba10

apple'ın kendi yaptığı uygulamalardır
    iphoto garageband imovie gibi..

aynısını ben diyecektim hocam :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.