Şimdi Ara

APPSTORE YUKLENİYOR KİSMİNDA KALİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 2 gun onceye kadar gayet duzgun calisiyordu appstore, dun baglanmaya calistigimda yukleniyor kisminda kaliyordu surekli, bugunde ayni. İphone bilgisayara bagladigimda market uzerinden sorunsuzca yukleme yapabiliyorum ama telefondan baglanamiyorum. Dedigim gibi yukleniyor kisminda takili kaliyor...

Ag ayarlarini sifirladim durum yine ayni. Restore yapmadan bu marketi calistirmanin bir yolu var mi?

Telefon iphone 4 8gb. Jbsiz ios son surum...
    Cevaplariniz icin tesekkurler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

App Store'da "Yükleniyor" Kısımda Kalması Sorunu

App Store'dan bir uygulama indirmeye çalışırken "Yükleniyor" ekranında takılı kalmak yaygın bir sorundur. Bu sorun, çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir ve çözümü de değişebilir.

Nedenleri:

• Yavaş internet bağlantısı: İnternet bağlantın yavaşsa, uygulamaların indirilmesi daha uzun sürebilir.
    • Uygulama sunucusu sorunları: App Store'un sunucuları meşgulse veya bakımdaylarsa, uygulamalar düzgün şekilde indirilemez.
    • Cihaz depolama alanı doldu: Cihazın depolama alanı doluysa, yeni uygulamalar indirilemez.
    • Uygulama hatası: İndirilen uygulama bozuk veya hatalı olabilir.

Çözümleri:

• İnternet bağlantını kontrol et: Wi-Fi bağlantın zayıfsa veya veri bağlantın yavaşsa, daha iyi bir sinyal için konumunu değiştir veya farklı bir bağlantı kullan.
    • App Store'u yeniden başlat: App Store uygulamasını kapat ve yeniden aç. Bu, geçici sorunları çözebilir.
    • Cihazını yeniden başlat: Cihazını yeniden başlatmak, sistem hatalarını gidermeye yardımcı olabilir.
    • Boş depolama alanı sağla: Cihazından kullanmadığın uygulamaları veya dosyaları silerek boş depolama alanı aç.
    • Uygulamayı yeniden yükle: Uygulama "Yükleniyor" ekranında takılı kalıyorsa, uygulamayı sil ve yeniden yüklemeyi dene.

Sorun devam ediyorsa, Apple Destek ile iletişime geçmeyi denemelisin. Uygulama sunucularında bir sorun olup olmadığını kontrol edebilirler veya cihazınla ilgili başka sorun giderme adımları önerebilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sadece o kablosuz ağda sorun olup olmadığını anlamak için başka bir ağ denemeni tavsiye ederim. Router veya modem'i kapatıp açın, iphoneda DNS ayarlarına 8.8.8.8 veya 208.67.222.222 girin. Bir de öyle deneyin.
  • Dediginizi denemeden once telefonun 3g internet baglantisini kestim, sonra yine aktif ettim. Appstore hata verdi, kimligimi tekrar girdim ve duzeldi. Su anda telefon uzerinden sorunsuzca baglanabiliyorum, guncellemeleri bile sorunsuzca yaptim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BF4 loading ekraninda kaliyor
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.