Şimdi Ara

google fotoğrafların arka planda çalışmaması saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
9.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tek amacı fotoğraf ve video yedeklemek olan bir uygulama arka planda çalışmasına izin verildiği halde neden yedekleme yapmaz?

Yani bu kadar saçmasapan bir olay görmedim, yedekleme yapması için uygulamaya girip ekranda açık bırakmıcam da beyefendi yedekleme yapacak. Hadi resimleri hızlı yüklüyor ama 20 saniyelik bir videoyu 5 dk da ancak yedekliyor.

Bunu iphone da kullanıp arka planda yedekleme yaptırabilen var mı ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Google Fotoğraflar Arka Planda Yedekleme Yapmıyor: Nedenleri ve Çözümleri

Google Fotoğraflar uygulaması, fotoğraf ve videolarınızı bulutta saklamak için popüler bir seçenektir. Ancak bazı kullanıcılar, uygulamanın arka planda otomatik yedekleme yapmadığını bildirmektedir. Bu sorunla karşılaşıyorsanız, aşağıdaki nedenlerden kaynaklanabilir:

• Pil tasarrufu modu etkin: Pil tasarrufu modu, arka plandaki uygulamaların aktivitesini sınırlayabilir. Google Fotoğraflar arka planda çalışmıyorsa pil tasarrufu modunu devre dışı bırakmayı deneyin.
    • Veri tasarrufu modu aktif: Veri tasarrufu modu, arka plandaki veri kullanımını sınırlayabilir. Google Fotoğraflar'ın arka planda yedekleme yapması için veri tasarrufu modunu devre dışı bırakın.
    • Uygulama izinleri: Google Fotoğraflar'ın arka planda çalışması için gerekli izinlere sahip olduğundan emin olun. Uygulama ayarlarını kontrol edin ve gerekli tüm izinlerin etkinleştirildiğini onaylayın.
    • Yer sorunu: Cihazınızda yeterli depolama alanı yoksa Google Fotoğraflar arka planda yedekleme yapamayabilir. Cihazınızın depolama alanını kontrol edin ve gerekirse boşaltın.
    • Uygulama güncel değil: Google Fotoğraflar uygulamasının en son sürümünü kullanmadığınızda sorunlar oluşabilir. Uygulama mağazasını kontrol edin ve varsa güncellemeleri yükleyin.
    • Ağ sorunları: Zayıf veya kararsız bir internet bağlantısı, Google Fotoğraflar'ın arka planda yedekleme yapmasını engelleyebilir. Ağ bağlantınızı kontrol edin ve gerekirse sorun giderin.

Bu adımları uyguladıktan sonra Google Fotoğraflar'ın arka planda yedekleme yapıp yapmadığını kontrol edin. Sorun devam ediyorsa, daha fazla yardım için Google destek ekibiyle iletişime geçin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kesinlikle çok büyük bir saçmalık aynı şeyi bende yaşıyorum. Destek ile iletişime geçtiğimde normalde olmaması gerekiyor gibi bir tavır sergilediler. Evet olmaması gerekiyor ama oluyor çözümde sağlanmıyor
  • Apple Inc kullanıcısına yanıt
    Normalde olmaması gerekiyor gibi boş bi cevap vermek için böyle bir hatanın nadir belli başlı cihazlarda olması lazım.

Bu uygulama hiç bir iphone da arka planda çalışmıyor.

Hayır şunu merak ediyorum bu geliştiricilerin beyni basmıyor diyelim, google da apple da üst düzey görevde yer alıp kullananda mı yok senelerdir? Hadi onu geçtim çaycıları da mı uyarmadı abi bunu yükledim ama böyle böyle oluyor çalışmıyor bu şuna bi el atıverin diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagızalp

Normalde olmaması gerekiyor gibi boş bi cevap vermek için böyle bir hatanın nadir belli başlı cihazlarda olması lazım.

Bu uygulama hiç bir iphone da arka planda çalışmıyor.

Hayır şunu merak ediyorum bu geliştiricilerin beyni basmıyor diyelim, google da apple da üst düzey görevde yer alıp kullananda mı yok senelerdir? Hadi onu geçtim çaycıları da mı uyarmadı abi bunu yükledim ama böyle böyle oluyor çalışmıyor bu şuna bi el atıverin diye.
    Cidden çalışmıyor arka plada. Şimdiye kadar arka planda çalışmasın diye kapalıydı. Konuyu görünce bir denedim yedeklemiyor. Şaka gibi
  • Mal değneği bunlar ya :) az önce yandex disc i yükledim. Bu arka planda yedekliyor ancak yedeklediği fotoları silme gibi bir özellik yok googledaki gibi. Yedekleme bitince hepsini yedeklediğine emin olup kendin silmek zorundasın telefondan. Hepsi ayrı bi cins deli oldum bugün :)
  • quote:

Mal değneği bunlar ya :) az önce yandex disc i yükledim. Bu arka planda yedekliyor ancak yedeklediği fotoları silme gibi bir özellik yok googledaki gibi. Yedekleme bitince hepsini yedeklediğine emin olup kendin silmek zorundasın telefondan. Hepsi ayrı bi cins deli oldum bugün :)
    Aynen öyle bende uzun süre aradım başka yedekleme için bulut ama bulamadım en düzgünü google.
  • Lifebox a bakın derim
  • iPhonelarda böyle. arka planda bir işlem yapamıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

iPhonelarda böyle. arka planda bir işlem yapamıyorsun.
    O zaman niye bu özelliği koymuşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerfbc344

Lifebox a bakın derim
    5 gb neye yetecekki. Google en azından sınırsız alan veriyor.
  • Yandex varken gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: drkengin

Yandex varken gerek yok
    Kaç gb alan veriyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melih Albayrak

Kaç gb alan veriyor ?

Alıntıları Göster
    Sınırsız otomatik yükleme yapmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melih Albayrak

O zaman niye bu özelliği koymuşlar ?

Alıntıları Göster
    Androidde çalışıyor iosta değil. Sadece bu uygulama için geçerli, ios bazı uygulamaların arka planda çalışmasını engelliyor. Mesela bazı video indirme uygulamalarının ekranını hep açık bırakırım ki video indirsin.
  • drkengin kullanıcısına yanıt
    Bugun yandexe yedekledim ancak google yedeklemesiyle ayni resimleri karsilastirinca bariz sekilde googledaki resimlerin daha kaliteli yedeklendigini gordum. Yandexi sildim o yuzden.
  • İnfuse var video oynatıcı. Paralı, sağlam bir uygulama ona bile ayrıcalık tanımıyor apple. Hemen olmasa da belli bir süreden sonra kendini kapatıyor o da.
  • quote:

Bugun yandexe yedekledim ancak google yedeklemesiyle ayni resimleri karsilastirinca bariz sekilde googledaki resimlerin daha kaliteli yedeklendigini gordum. Yandexi sildim o yuzden.
    anladmm yandex orjinal kalitedede yüklüyor banada google fotolar kalitesiz geliyor
  • Arka planda yedeklemiyor çünkü açık olsun istiyor şerefsizler. Aynı youtube gibi. Bir süre sonra paralısını çıksracaklar pazarlama ürünü olarak “hem de arka planda çalışoyor” diyecekler. Yani onlar değil biz malız merak etmeyin
  • alprens A kullanıcısına yanıt
    1-youtube alternatifsiz, o yuzden para veren var
    2-photos Parali olursa kimse kullanmaz, ona para verene kadar iclouda verilir veya yandex ucretsiz mesela gibi..
    3-androidde yedekleme yapiyor, yani sorun sadece ios ta var. Youtube gibi degil yani.
  • Kaç gündür ben de bu konudan bayağı muzdaripim. Müşteri Temsilcisi ile görüşüyorum geçiştirme cevaplar.
    Arka planda çalışmadıktan sonra ne işime yarayacak 1 günümü de sürekli uygulamayı açık tutup beklemek mi olacak!
    Çözüm bulup buraya yazarsanız memnun olurum.

Cihaz Android
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.