Şimdi Ara

.VCF UZANTILI KİŞİLER DOSYASINI IPHONE'A GERİ YÜKLEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
60.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

az önce iphone'u restore ettim, etmeden önce de kişileri .vcf uzantılı olarak yedekledim. kişileri tekrar nasıl geri yükleyeceğim telefonuma?

not: kullandığım program: my contacts backup

• Yapay Zekanın Yanıtı

iPhone'una .VCF Kişiler Dosyasını Geri Yükleme

Kişilerinizi bir .VCF dosyasına yedeklediyseniz, bunları kolayca iPhone'una geri yükleyebilirsin. İşte adım adım bir kılavuz:

• VCF dosyasını iPhone'una aktar: VCF dosyasını iCloud Drive, e-posta veya AirDrop gibi bir yöntemle iPhone'una aktar.
    • Dosyayı Mail uygulamasında aç: VCF dosyasına tıkla ve açmak için "Mail" uygulamasını seç.
    • "Tümünü Ekle"ye dokun: Mail uygulamasının üst kısmındaki "Tümünü Ekle" düğmesine dokun.
    • Kişileri onayla: Kişileri iPhone'una eklemeden önce gözden geçir ve onayla.
    • "Kaydet"e dokun: Kişileri iPhone'una kaydetmek için "Kaydet" düğmesine dokun.

İpuçları:

• Birden fazla VCF dosyan varsa, bunları tek bir dosyada birleştirmeyi düşün.
    • Kişilerinizi düzenli olarak VCF dosyası olarak yedeklemek, onları kaybetme riskini azaltır.
    • iOS sürümüne bağlı olarak adımlar biraz değişebilir, ancak genel işlem aynı kalır.

Bu adımları izleyerek, .VCF kişiler dosyalarını kolayca iPhone'una geri yükleyebilir, kişilerini güvenli ve erişilebilir tutabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • mailinden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan..

mailinden

nasıl yapacağımı da söyleyebilir misin rica etsem? :(
  • hangi mailine yolladıysan,gir mailine eki indir, tıkla yeni kişiler olarak ekleyerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: roccopolo

arkadaşlar merhaba,

az önce iphone'u restore ettim, etmeden önce de kişileri .vcf uzantılı olarak yedekledim. kişileri tekrar nasıl geri yükleyeceğim telefonuma?

not: kullandığım program: my contacts backup

MAiline gir, kendine gönderdiğin postadaki eklentiye dokun, rehbere ekle de.
  • halloldu, teşekkürler arkadaşlar
  • Bi soruda ben sorayım konuya denk gelmisken şimdi bendeki telefon sony erıcsson Experia x10 bu telefonun rehberini .vcf uzantılı dosya olarak aktardımm mail adresine.. yakında bir iphone alacagım bu mail adresimden numaraları indirmede sorun yaşar mıyımm??
  • Avea ve Turkcell'in yedekleme programları var ücretsiz. Aynı mantıkla çalışıyor ama daha kullanışlı. Kullanımı çok basit bence bunları kullanın.
  • yildizz35 kullanıcısına yanıt
    Yaşamazsın
  • quote:

halloldu, teşekkürler arkadaşlar

Kardeş nasıl yaptın anlatır mısın aynısını bende kullanıyorum da rehberi tele nasıl taşıycaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cllasman

quote:

Kardeş nasıl yaptın anlatır mısın aynısını bende kullanıyorum da rehberi tele nasıl taşıycaz.

Telefonundaki mail uygulamasına mailini kaydet. O mail adresine vcf dosyasını mail olarak yolla. Telefondan maili aç gerisi kolay telefon algılıyor ve rehbere ekleyeyim mi diye soruyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Litheart

quote:

Orijinalden alıntı: cllasman

quote:

Telefonundaki mail uygulamasına mailini kaydet. O mail adresine vcf dosyasını mail olarak yolla. Telefondan maili aç gerisi kolay telefon algılıyor ve rehbere ekleyeyim mi diye soruyor.

Eyvallah kardeş yaptım sağolasın. Anlamayan arkadaşlara şöyle yazayım bilgisayardan değil telefondan e-mail adresinize girip oradan gelen e-maili kontrol edeceksiniz. Kısacası bilgisayardan girmeyin..

• Ya arkadaşlar. Benim de bi problemim var ama. Vcf uzantılı dosyayı açarken ya da maile atıp oradan açarken aşağıdaki uyarıyı veriyor.

'vCard verileri okunamadı. Beklenmedik bir nedenden dolayı vCard ayrıştırılamadı(Reached end of buffer)'

diye bir hata alıyorum. Yeni bakımdan geldi telefonum. Bu arada konuyu burada bulduğum için yazdım. Aslında HTC kullanıyorum

Neden kaynaklanabilir? Şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaşlar .vcf dosyasını yedekledim mail adresimde duruyor fakat bu dosyayı bilgisayarımda açıp listeye bakmak istiyorum fakat hata veriyor Nasıl çözebiliriz bunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsane190789

Arkadaşlar .vcf dosyasını yedekledim mail adresimde duruyor fakat bu dosyayı bilgisayarımda açıp listeye bakmak istiyorum fakat hata veriyor Nasıl çözebiliriz bunu?

http://www.solvusoft.com/tr/file-extensions/file-extension-vcf/

google'a yazınca çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsane190789

Arkadaşlar .vcf dosyasını yedekledim mail adresimde duruyor fakat bu dosyayı bilgisayarımda açıp listeye bakmak istiyorum fakat hata veriyor Nasıl çözebiliriz bunu?

http://vcardorganizer.soft112.com/

Bu program aracılığıyla bakabilirsiniz.
  • Arkadaşlar sağolun fakat bu vcard dosyası bilgisayarda Outlook yüklüyse açılması gerekiyor diye biliyorum fakat denediğimde şu uyarı ekranı çıkıyor karşıma
     .VCF UZANTILI KİŞİLER DOSYASINI IPHONE'A GERİ YÜKLEME
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.