Şimdi Ara

---JAİLBREAK OLMASINA RAĞMEN CYDİA İKONUNUN OLMAMASI SORUNU ÇÖZÜMÜ--

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
2
Favori
3.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler sorunu arkadaşlar sayesinde hallettik. Eğer telefonunuz jailbreakli olmasına rağmen cydia ikonu yoksa ve ne yapsanızda gelmiyorsa bu konuya bir göz atmanız gerekmektedir. yalnız telefonunuzu sıfırlayacaksınız bunu bi göze almanız gerekiyor. Şimdi anlatıma başlayalı

İLK İŞ SON SÜRÜM İFUN-BOX İNDİRMEK

http://www.i-funbox.com/ burdan son sürümünü indirebilirsiniz.

indirdikden sonra ifunbox a giriyoruz, bu biraz farklı bir sürüm sol altta telefonunuzun ismi olucak ona tıklayın. Sonra yine sol alttaki MANAGE FİLES bölümünden bülümünden classic ifunbox a giriyoruz. sonra bu açılanda sol kenardan SSH TERMİNAL e tıklıyoruz o size soru soruyor okey e tıklıyoruz . sonra siyah komut ekranı açılıyor oraya:

apt-get remove cydia

diyip enterlıyoruz sonra o size y/n diye sorucak y diyoruz ardından tekrar aynı yere

apt-get install cydia

diyip enterlıyoruz o size yine y/n sorucak yine y diyoruz .

ardından işlem tamamlanıyor ama burdan sonra SSH TERMİNAL şifresini kaydedin çünükü restore sonrası ifunbox sifreyi kafasından siliyor. bu seferde benim gibi şifreyi kırmak için bir daha dolaşmayın. ayrıca şifreyi ifunboxdan

FİLE/PREFERENCES/SHOW OPEN SSH PASSWORDS a girin ve şifernizi bir yere muahakkak kaydedin.

Şimdi sırada SEMİ-RESTORE var.

http://semi-restore.com/ burdan indirebilirsiniz.

şimdi restoreyi yapıyoruz ancak semi-restore size başlamadan önce ssh şifresini sorucak o şifreyi yazın işleme başlayacaktır sonrası semi restore yani siz bişey yapmıyorsunuz ama o en fazla 2-3 dk da hallediyor .
    .
    neyse bu işlemleri tamamladıktan sonra cydia nın gelmesi gerekiyor bana geldi yani.

BU KONUDA EN ÇOK YARDIMI BULUNAN KİŞİ @myfranco DUR.

-------------ETİKETLER-------------

jailberak var cydia yok - cydia ikonu yok - telefonum jailbreakli gözüküyor ancak cydia yok - telefonumdan cydia ikonu kayboldu - cydia kaybolması - cydia nerede olabilir - cydia ikonu kayboldu - jailbreak- mobil terminal - ssh passwords - ssh terminal -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerfarukgltkn -- 6 Ocak 2015; 21:07:21 >

• UP
  • ilex rat ile restore yapmayı dene kardeş.Cihaz ilk jailbreak yaptığın hale gelir.
    Bu arada konu burada:http://forum.donanimhaber.com/m_75557305/tm.htm
    Tabi cydia olmayınca ilex rat indiremeyeceksin ama eğer yapabilirsen ispirit,itools gb programlar aracılığıyla ilex rat ın deb dosyasını bularak kurmayı dene.
    Umarım başarabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Altanis

ilex rat ile restore yapmayı dene kardeş.Cihaz ilk jailbreak yaptığın hale gelir.
    Bu arada konu burada:http://forum.donanimhaber.com/m_75557305/tm.htm
    Tabi cydia olmayınca ilex rat indiremeyeceksin ama eğer yapabilirsen ispirit,itools gb programlar aracılığıyla ilex rat ın deb dosyasını bularak kurmayı dene.
    Umarım başarabilirsin.

Oncelikle cevap verdiginiz icin teswkkurler

Hocam ulasabiliyorum ancak telefonu sifirladigim icin semi restore ile afd2c filan yok ondan deb yukleyemiyorum eger ki o ekler olmadan kurulabiluyorsa direk dnerim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Hocam pc başına geçtiğimde neler yapabiliriz bakarım cydia alternatifi var olmadı onunla kurulum yaparsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi ara cydia bendede silinmişti. Nettten cydia.deb dosyasını indirip telefona atmıştım. O şekilde geri geldi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cydia installeri sildiyseniz ifile ile tekrar atmanız lazım başka çözümü yok aynı olayı ben de yaşadım,ifile yükleyemesseniz eğer ifile yüklüyken backup aldıysanız itunesten o backup u yükleyin ifile gelir sonra da ifile ile cydia.app ı atarsınız sorun çözülür

• quote:

Orijinalden alıntı: mertce

Bi ara cydia bendede silinmişti. Nettten cydia.deb dosyasını indirip telefona atmıştım. O şekilde geri geldi.

Hocam o deb i buldum diyelim telefona onu nasil aticam bilmiyorum cunku ifunbox da deb yukelyici etkin degil ve cydia olmadigindan afd2 isimli seyi de yukleyemiuorum haliyle bunu yuklemeden baska bir programla yapilacaksa yapayim ,cavap vermeye tenezzul ettiginiz icin tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: token45

Cydia installeri sildiyseniz ifile ile tekrar atmanız lazım başka çözümü yok aynı olayı ben de yaşadım,ifile yükleyemesseniz eğer ifile yüklüyken backup aldıysanız itunesten o backup u yükleyin ifile gelir sonra da ifile ile cydia.app ı atarsınız sorun çözülür

Backup yoktu hocam ve ifile de yok sadece sifir gibi telefon var jb var ancak cydia yok baska bir yolu var mi acaba , cevabiniz icin tesekkurler

• İfile yüklü olsa kesinlikle sorun çözülecek başka yöntem olduğunu sanmıyorum çünkü cydia.app ı sildiyseniz ancak ifile ile atabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: token45

İfile yüklü olsa kesinlikle sorun çözülecek başka yöntem olduğunu sanmıyorum çünkü cydia.app ı sildiyseniz ancak ifile ile atabilirsiniz

Yani simdi jailbreak seruvenim bitti mi ?

• Forumda sürüm yükseltmeden telefonu restore etme yöntemi var. O şekilde restore yap. Sonra yeniden jb yap.

• quote:

Orijinalden alıntı: mertce

Forumda sürüm yükseltmeden telefonu restore etme yöntemi var. O şekilde restore yap. Sonra yeniden jb yap.

Hocam
    Dedginiz olay semi restore degil mi ben onunla
    Yaptim bi etkisi olmadi hatta sonradan 2 kere jb yaptim cydia gelir diye ancak gelmedi

• deb dosyasını ispirit ile kurmayı deneyin.itools ile aynı mantıkta çalışır.Yanlız openssh ister,yükleyeyim mi diye sorar,izin verin yüklesin.ardından da cydia deb doyasını yükleyin ve restart yapın.
  • quote:

deb dosyasını ispirit ile kurmayı deneyin.itools ile aynı mantıkta çalışır.Yanlız openssh ister,yükleyeyim mi diye sorar,izin verin yüklesin.ardından da cydia deb doyasını yükleyin ve restart yapın.

Suanda pc yok yanimda aksam yapacagim cydia nin deb dosyasi ni bulanlar varsa link filan verirseniz cok minnetar olurum simdideden cok tesekkur ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: omerfarukgltkn

quote:

deb dosyasını ispirit ile kurmayı deneyin.itools ile aynı mantıkta çalışır.Yanlız openssh ister,yükleyeyim mi diye sorar,izin verin yüklesin.ardından da cydia deb doyasını yükleyin ve restart yapın.

Suanda pc yok yanimda aksam yapacagim cydia nin deb dosyasi ni bulanlar varsa link filan verirseniz cok minnetar olurum simdideden cok tesekkur ederim

http://apt.saurik.com/debs/cydia_1.1.9_iphoneos-arm.deb

• quote:

Orijinalden alıntı: kalora

quote:

Orijinalden alıntı: omerfarukgltkn

quote:

http://apt.saurik.com/debs/cydia_1.1.9_iphoneos-arm.deb

Saolun hocam
    Aksma
    Deneyecegim insalallah olumlu sonuc alirim

• Hocam naptin bende de aynı sorun var jb'li görünüyor cihaz lakin cydia yok....

itools ile cydia.deb i attım 2 kere reboot ettim gelmedi ifile icin denedim yine gelmedi... :/

başka nasıl yapabilirim ki

saygılar
  • deb değilde direj jailbreakli başka bir cihazdan uygulamayı koyalayıp aynı yere koyun. teli yeniden başlatın..cydia gelmiş olmalı
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.