Şimdi Ara

Apptrackr.org Acıldı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selam ve gunun en iyi haberi appulo.us in sureklı cokmesı ve yavas calısmasının uzerıne hackulo.us ekibi bize yepyeni bir Aplication sitesi sunuyor, aynı appulous gibi calısan site cok stabil ve daha detayli bir listelemeye sahip.

Onumuzdeki gunlerde installus programındada gerekli degişiklikler yapılarak direk olarak bu site ile baglanti kurulacak olması da bir arti...

Su anda iphone ununzda installus varise siteye baglanıp ( safari mobile için arayuz mevcut ) program indirebilir ve yukleyebilirsiniz. İndirilmis dosyaları silmek için installus u kullanabilirsiniz.

Hepimize hayırlı olsun ....

• Bu siteyi çok tuttum
  • Hayırlı olsun, fazladan kaynak çıktı her zaman için iyidir
  • Güzel olmuş gerçekten. Appulo'ya göre daha hızlı
    Yalnız biraz daha zamana ihtiyacı var. Aradığım uygulamaları bulamıyorum. Arşiv yetersiz.

Edit:Ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marikanwap -- 19 Ocak 2010; 22:54:31 >
  • daha faaliyete bugun gecti ... appulous deki tum programları yavas yavas ekliyorlar en son surumlerini eklemeye calısıyorlar boylece en bastan o kadar kalabalık bılgı olmayacak ... :) Appulous yakında kapanacak ve bu apptrackr.org hayatına devam edecek !
  • Gayet güzel olmuş. Tüm takip edenlere hayırlı olsun. Hoşuma gitti görünümü falan.
  • Sitenin arayüzü güzel olmuş. Appulo gittiğinden beri daha az uygulama indirmeye başlamıştım.
  • süper
  • Welcome to AppTrackr
    Please complete one FREE SURVEY to unlock AppTrackr!
    No Credit Card is needed! It's simply a survey! Thanks!
    Sorry, There are no surveys available to your
    country at this time. Please try back later

bir tek ben mi alıyorum bu uyarıyı ipod dan girincede aynı?
  • Gayet güzel olmuş teşekkürler haber için.
  • Guzel olmus appulo bayagi kasiyordu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.