Bildirim
WWW.MANAGERZONE.COM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bakalım bi nasılmış... -
bakalım guzelse oynarız -
Hazırlık maçı yapmak isteyen olursa haber verin de birbirimizle oynayalım gelistirelim kendimizi. -
tesekkürler paylaştığın için. bi bakayım -
hazırlık maçlarınıda buradan organize ederiz artık. -
bende bakim yaw nasılmış -
quote:
Orjinalden alıntı: webstar
hazırlık maçlarınıda buradan organize ederiz artık.
-
arkadaşlar oynayan varsa yorumda bulunsun ya.. nasıl güzelmi oyun? bende sayfa açılmadı.. -
üye oldum aktivasyon mailini bekliom..
sizde hemen geldimi bu mail..? -
evet arkadaşlar üye oldum... takımla çalışmalara başladım
gayet ayrıntılı ve zevkli bence... Türkçe olması ayrı bi güzellik.. bu tür oyunları sevenler için biçilmiş kaftan -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi we[AGRA] -- 17 Şubat 2006 20:22:03 > -
üye oldum aktivaston mailini bekliyorum bakalım nası birşeymiş -
ya ne zaman gelecek bu mail -
deget lo. saatlerce taktikle felan uğraştım lige kayıt olim dedim kredi kartı ile 1 € imiş -
mail hemen geliyo önemsiz posta klasörüne gelmiş olabilir dikkatli bakın
oyunda tüm kupalara paralı kayıt olunuyo anladıgım kadarıyla.. ücretsiz napabilcez biz bu oyunda..?
sadece bi ligde oynuyorum su anda.. kupalara falan kayıt olamadım -
quote:
Orjinalden alıntı: ozkulse
deget lo. saatlerce taktikle felan uğraştım lige kayıt olim dedim kredi kartı ile 1 € imiş
1 milyon euro
-
Benim bildigim kadarıyla sana bir lig veriyo onda ücretsiz oynuyosun, arkadaslarınla hazırlık macı yapabilirsin bi de kücük bi ücret karsılıgında arkadaslarınla bir lig kurup oynayabiliyosun. Biz su an lig kurma cabasındayız insallah kurarız bi gün. -
quote:
Orjinalden alıntı: @pi
Benim bildigim kadarıyla sana bir lig veriyo onda ücretsiz oynuyosun, arkadaslarınla hazırlık macı yapabilirsin bi de kücük bi ücret karsılıgında arkadaslarınla bir lig kurup oynayabiliyosun. Biz su an lig kurma cabasındayız insallah kurarız bi gün.
evt bende anlattıgın sekilde düsünmüstüm.. hazırlık macı yapmak istersen pm'den görüselim.. -
quote:
Orjinalden alıntı: we[AGRA]
quote:
Orjinalden alıntı: @pi
Benim bildigim kadarıyla sana bir lig veriyo onda ücretsiz oynuyosun, arkadaslarınla hazırlık macı yapabilirsin bi de kücük bi ücret karsılıgında arkadaslarınla bir lig kurup oynayabiliyosun. Biz su an lig kurma cabasındayız insallah kurarız bi gün.
evt bende anlattıgın sekilde düsünmüstüm.. hazırlık macı yapmak istersen pm'den görüselim..
PMine ulasdım.
Benzer içerikler
- haxball hile
- haxball forma
- war thunder hesap satış
- telegram para kazanma
- haxball mobil
- tarayıcı oyunları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X