Şimdi Ara

WWW.MANAGERZONE.COM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
1
Favori
38.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TRANSFERLER HAKKINDA yeni başlayan ilk 3 hafta transfer yapamıyo öyle olması daha iyi KÖTÜ bir oyuncuya gereksiz teklifler yapmazsınız hafta içi oyuncular daha ucuz genel olarak türk oyunucuların değeri yüksek iyi türk görürseniz kaçırmayın benim gibi hafta içi 10euraya oyunucu alın formsuz bi kac hafta oynatın bide gol atarsa 100,000 euroya baskasına kakalırısız su ana kadar iki kere 10 eroluk adamı 100,000 euroya aldım teklif atmanız yetmez baskalarıda atabilir 5 dk bir kontröl edin eğer paranız yeterse teklifi arttırın mümkün olduğunca ucuza getirin transferleri finans durumuna dikkat bütçeniz eksiye düserse ic sahada sürekli hazırlık macı yapın bide stadyumdan bi kac bin trübün yıkın yada oyuncu satın yoksa iflas edersiniz aman dikkat
  • TAKTİK KONUSUNDA(DEFANS İCİN TOP CALMA YÜKSEK ORTA SAHA PASLAMA YÜKSEK FORVET SUT GÜCÜ YÜKSEK OLMALI)GENEL OLARAK
  • mortalman maca yarmısın?
  • managerzone'u tanıtmak için bu topici açtım ama artık beni ilgilendirmiyor 2 takımı yönetiyorum diye benim 2 hesabımıda sildiler. harika takımlardı. Ben sıfırdan başlayamam artık.

ama ne yaptıysam ülkem için yaptım,

ülkemden katılımın fazla olması ve puanının artması için yaptım. tek isteğim milli takıma kaliteli bir topçu verebilmekti, ama bu şansı benden aldılar, ümidimi heyecanımı yıktılar

benden bu kadar kalanlara başarılar,
    biz managerliği bırakmış olduk kalanlara selam olsun
  • oyunda bi sorun var acılmıyo bilgisi olan cvp yazsın::::bekliyommm
  • turkce seceneginde sorun war ing olarak girebiliosunuz ayrica fireforx weya operayla girin ...
  • arkadaslar manager zone un hiç forum sitesi warmı turkce ve turklerin bulustugu bir yer.
  • bende oynuyordumda artık açılmıyor neden acaba... ne güzel de takımım vardı
  • BEN LİG 2. Sİ İDİM TAKIMIM LİG ATLAMAK İÇİN GRUPLARLA MAÇ YAPIYOR AMA MANAGER ZONE AÇILMIYOR
  • forum sitesi açsak olurmu benaçarım yeterki siz evet üye olurum diyin
  • arkadaslar opera weya fireforxla girin
  • sitede dil sorunu var galiba şu anda... bende oynuyorum ynide başladım valla 2 € yada kıydım dostluk ligi düzenledim katılacak arkadaşlar varsa bi şekilde irtibata geçsin hemen davet edeyim dolmadan limit
  • dosluk ligine biz ucret oduyomuyuz eger bi ucret yoksa ben katlmaz isterim
    user:alicanbildik

taem name: mersin idman yurdu sk

bişey merak ediyorum bu transfer suresi nezamn bitiyor tarihleri bellimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicanbildik -- 13 Ocak 2007; 14:24:49 >
  • Hayır ödemiyeceksiniz ben ligi kurarken katılacak takımların ücretini de kendm verdim...
  • ok saol kabul ettim peqi bu transfer zamanı ne zaman bitişi falan bellimi tarihler?
  • Bilmiyorum. Sanırım yeni sezon başlayana kadar...
  • mrb arkadaslar su an mzmanager de bir sorunmu var ben yaklasik 4 gundur giremiyorum.

www.managerzone.com

eger sizde bir sorun yoksa hangi adresten giriyorsunuz ogrenebilirmiyim.

tAKİMİM DAHA YENİ 4 LİGE CİKMİSTİ. EGER BİR BİLEN VARSA BANA MUTLAKA YAZSİN LUTFEN.
  • baska bir tarayici kullan opera kullan ozaman turkce girebilirsin ama taktik degiştiremezsin fireforx kullanırsan turkce karekterler yarim cıkıor ama taktik degiştirebiliosun,fireforxla ingilizce sorunsuz kullanabilirsin...suan ie le girilemiyor.
  • benim takımım var suudi arabistanda süper ligi 3. bitirdi bakalım 2. sezonda nasıl olacak
  • ALİCANBİLDİK yer varsa benide alsana ücretsiz olarak dostluk ligine simdiden saol oyundaki problem halloldu.KULLANICI ADIM:diabloscream187
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.