Şimdi Ara

Aprilia Leonardo 250cc vs Piaggio Skipper 150

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkes iyi forumlar. Yakında motor alıcam. İnternette malum sitede Leonardo ilanı görünce dayanamadım, işe gidip gelmek için motor almaya karar verdim. Bu ay sonu eger yeteri kadar parayı toplarsam alacağım. Şöyle ki bilen arkadaşlar yardım istiyorum. Motor çok nadir bulunan bir motor. Eskiden 150 cc liğini kullanmıştım. Performans gibi bir derdim yok. Sizce Leonardo mu daha mantıklı olur yoksa daha uygun fiyatlı skipper mı? İki motoruda 150 cc liğini daha önce kullandım. Leonardo bir tık daha konforlu ve güzel bir motor gibi. Şuan alacağım leonardonun fiyatı 3500 Tl. Sizce değer mi? Değerli yorumlarınızı benimle paylaşırsanız çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basamel -- 9 Mayıs 2015; 10:41:08 >

• Hocam yerinizde olsam daha güncel motorlara bakardım.

Piyasa yedek parçası olan ustası olan ve 2. eli tutulan motorlardan tavsiye ederim.

Satma gibi bir derdim olmaz deme yarının bize neler sunacağı belli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: III I II III I I

Hocam yerinizde olsam daha güncel motorlara bakardım.

Piyasa yedek parçası olan ustası olan ve 2. eli tutulan motorlardan tavsiye ederim.

Dostum çok teşekkür ederim doğru söylüyosun kesinlikle haklısın ama bu tipte bi motor bir tane bile yok, hani bakımları vs onlar hiç önemli değil ama dediğiniz doğru satarken sıkıntı olabilir. Piaggio bi tık daha iyi sanırsam bu konuda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basamel

quote:

Orijinalden alıntı: III I II III I I

Hocam yerinizde olsam daha güncel motorlara bakardım.

Dostum çok teşekkür ederim doğru söylüyosun kesinlikle haklısın ama bu tipte bi motor bir tane bile yok, hani bakımları vs onlar hiç önemli değil ama dediğiniz doğru satarken sıkıntı olabilir. Piaggio bi tık daha iyi sanırsam bu konuda?

Hocam piyasa öyle bir hal aldıgı markası modeli çok tutulan motorlar bile satarken sıkıntı çıkartıyor. Ben daha önce bu konuda başım çok ağrıdı sana tavsiyem honda yamaha gibi motorlardan alıp hem satarken hem alırken zarar etmemen konusunda.

• Kardesim cok tesekkur ederim sanirim bu gidisle bws alicam :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herşey teşekkür ederim dostum Bws aldım :)
  • Basamel kullanıcısına yanıt
    Hayırlı,uğurlu vede bol SS'li olsun.....

• quote:

Orijinalden alıntı: expertadvisor

Hayırlı,uğurlu vede bol SS'li olsun.....

Allah razı olsun , Allah daha iyilerini size nasip etsin =)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.