Şimdi Ara

ApSoLiT - 100 LvL - Wizard/Cleric - 1.000 TL ROME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Char level: 100
    Char Server: Rome
    Char Fiyati : 1.000 TL Fiyatta Pazarlık Payı vardır...
    Char European chardir.
    Stat pointlerini Str 0:3 Int olarak dagitmistir

Charin simdiye kadar acmis oldugu skiller :

Wizard
    Cleric

Char itemlerle satilacaktir

Charin ustundeki Gold miktari: 10.000.000

Charin ustundeki Set: Robe

İletişim: 0544 832 73 41 Mail:eray__@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan_517 -- 27 Temmuz 2009; 18:32:15 >

• Char Fiyati : 1.000 TL İlginç Hayırlı Satıslar
  • 1.000 tl derken?Kaç tane vercen bu çardan
  • 1000 LİRA MI alınması imkansız arkadaşım saten satış olayları cok zor ıkına sıkına oluyor forumda en azından 500 tl yazsaydın
  • Eski para birine göre 1 Milyar Yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan_517

Eski para birine göre 1 Milyar Yazıyor.

sunlar nerde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DıYaMo

1.000 tl derken?Kaç tane vercen bu çardan

• h.Satıslar.

İtemleride Ekleyniz.
  • Asgari ücret nekadar??
    Karakter nekadar??
    Türkiyede onun gerçek hali o kadar para kazanamaz
    Karater piyasası da çok düştü zaten gitgide düşüyor.
  • hayırlı satışlar arkadaş haklı char fiyasası ölü bu aralar
  • hayırlı satıslar
    bıraz deıl cok zor o fıyata satman
    bende wızard var 100 lwl MechTa wizard/bard 450tl iris serverında:)
    buna musterı bulamadım dusun artık
  • Bana msn den 1.000 tl dediğinde bende boyle dedim ama inanmadı bu arkadaş kmse guzel satış yapıyo valla 500 tl yede 92 wizard satmış birine Neyse hayırlı satışlar
  • :D der simdi medusa kesti 1milyar verin zuhahahahahaha xD
  • Artık alıcıya napıyorsa 1000 ytl verdirtiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Babatolia_

Bana msn den 1.000 tl dediğinde bende boyle dedim ama inanmadı bu arkadaş kmse guzel satış yapıyo valla 500 tl yede 92 wizard satmış birine Neyse hayırlı satışlar

Ms_ApsoLiT 94 lvl FF Blade=750Ytl Suanda char 98 lvl Alan arkadaşın adı faruk

_AgoRa_ 94 Lvl FF Wizzard/Bard 500 Ytl Alan arkadaşın adı ünal

Sizin gibi amalelere char yok benim charımı oynaması bilene satılır...Siz böyle charı ruyanizde bile goremezsiniz sizin gibi amaleler milletin charına bahane bulur hayatında kastın boyle char Server da charın Adı yeter...

• quote:

quote:

Bana msn den 1.000 tl dediğinde bende boyle dedim ama inanmadı bu arkadaş kmse guzel satış yapıyo valla 500 tl yede 92 wizard satmış birine Neyse hayırlı satışlar

Sizin gibi amalelere char yok benim charımı oynaması bilene satılır...Siz böyle charı ruyanizde bile goremezsiniz sizin gibi amaleler milletin charına bahane bulur hayatında kastın boyle char Server da charın Adı yeter...

Tipik Bir Extraloob Kullanıcısı !!. Laflarına Dikkat Et.

http://forum.donanimhaber.com/m_33239799/tm.htm

Konudaki Char Bnm we 500 tl ye satıorm snn charınn skillernn 2 katı daha güzel. Sen char piyasasını bilmiosn Gelmis burda farmsız chara 1 milyar fiyat biciosn. Git extraloob da sat o charı asıl o charı o fiyata alana Amale derim Ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: *d0g1c4n*

quote:

quote:

Tipik Bir Extraloob Kullanıcısı !!. Laflarına Dikkat Et.

http://forum.donanimhaber.com/m_33239799/tm.htm

Konudaki Char Bnm we 500 tl ye satıorm snn charınn skillernn 2 katı daha güzel. Sen char piyasasını bilmiosn Gelmis burda farmsız chara 1 milyar fiyat biciosn. Git extraloob da sat o charı asıl o charı o fiyata alana Amale derim Ben.

Helal olsun.İyi konuşmuşsun.Bencede bu fiyat bu chara cok kardesim.Yeni server olsada etmez zaten.Bulundugun serverıda göz önüne alman gerek.Rome en eski serverlardan biri.Bu adam senin charını alacagına doginin charı alır + ustune para kalır

• Siz cenenisiz Bu kadar Boşuna Yordunuz Ama Char Satıldı Fiyat:850 Ytl Hemde Donanimhaber üzerinden Alan arkadaşa hayırlı uğurlu olsun...
  • hep öle olur zaten...
  • Neden bu kadar olumsuz yorumlar yapıyorsunuz ? 0'dan 100'e char kasmak kolay değil . Adam belki oyuna harcadığı parayı çıkarmak istiyor . Character sizin değil . İstediği fiyatı belirleme hakkı onun . Bize Up'lamak düşer ama zaten char satılmış . . .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.