Şimdi Ara

Aptal olduğunu fark etmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eskiden aşırı zeki ve yetenekli olduğumu, bir işe tüm gücümü verirsem kesinlikle başarılı olacağımı düşünüyordum. Ama hiçbir şeyle ciddi olarak uğraşmamıştım, belki de aptal olduğumu biliyordum ama kabul etmek istemiyordum. Algoritma yarışmaları üzerine çalışıyorum ve bu durum aptal olduğumu anlamama yardımcı oldu.
    Bir problemi ilk defa gördüğümde çözemiyorum, yaratıcılık sıfır.
    Öğrendiğim yöntemleri önceden bir yerde görmediysem problemler üzerinde uygulayamıyorum.
    Başkalarının 5 dakikada çözdüğü problemi 2 gün uğraşsam da çözemiyorum.
    Bir ilerleme görseydim en azından ileride zor soruları çözebileceğimi düşünürdüm ama o da yok. Hala başladığım yerdeyim.

• Zeytin ye.
  • Bende aptalım ama çalışarak birşeyler başarılabiliyor.Umudunu motivasyonunu kaybetme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonİskoc90 -- 7 Ekim 2017; 15:23:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkes zeki olacak diye bir şey yok

• Üzülme hocam. Hayat sana tekme attıysa sen gül vereceksin. Hayat öyle ki pes ettiğin anda acımaz ta ki ölene kadar tekmelemeye devam eder , o yüzden cabalaman gerekir attığı tekmeleri savuşturman gerekir . Bu da çabalamak demektir , çalışmak daha çok çalışmak.normal zekaya sahip kişilerin , diğer normal zekaya sahip kişilerin çözdüklerini çözebileceğine inanıyorum çünkü normal olmayan zekaya sahip insanlar bir elin parmaklarını geçmez ötekiler ise standart zekaya sahiptir. O yüzden zeka olarak algıladığın ya da değerlendirdigin şeyin yanlış olduğu kanısındayım.ayrica problemlerdeki yaratıcılikta öyle kolay kolay elde edilebilen bir şey değildir. Çok fazla soru görmek , hatta en zorlarini bile görmek , tek bir alanda da değil , mesela sen şuan için matematik problemlerinden bahsediyorsun ama analitik geometri bilmek bile senin matematikteki problemlere bakış acını değiştirebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2380D2E6A -- 7 Ekim 2017; 15:26:4 >

• Ben de aynı. Yakışıklı değilim zeki değilim hiç bi şeyden nasibimi alamamışım. Niye yaşıyorum ki?

• Forest Gump ı izlemelisin o zaman

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aslında üzülmüyorum. Önceki gibi hiçbir şey yapmayıp zeki olduğumu sanmaktansa bir şeyler deneyip başarısız olmak daha güzel.
    Tabii o kadar çalışıp ilerleme görmeyince biraz can sıkıyor ama çalışıyorum bakalım.
  • Gunaydin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aptallık çok göreceli bir kavram. Hem farklı insanlar farklı konularda başarılı olabilir, hem de çok zeki insanlar arasında bulunursan kendini olduğundan daha düşük zekalı hissedebilirsin.

Kaldı ki o 5 dkda soru çözen başkalarının nasıl çalıştığını, nasıl deneyimleri olduğunu bilemezsin.

Yani diyeceğim odur ki kendini olduğundan fazla yeriyorsun, sandığın kadar kötü olmadığına eminim, bir sarsıl kendine gel.

• tembellik benim neyime ama hala tembellik ediyorum. napıcam yaw sınavda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.