Şimdi Ara

Aptalım biliyorum :( Asus fx 5200

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    sempron 2400
    asus a7v600-x
    256 kingston ram
    asus :P 128 fx 5200 (aptalım bu kartı aldıgım için)
    40 gb seageta
    filan hdd
    350 watt codegen power

simdi gelelim soruna ilk aldıgımda hiç bi oyunu acamıyodum sonra baktımki ekran kartı fazla ısınıyo bende fan taktım bi tane
    sonra oyunları acmaya basladı

şimdi baska bi sorun var rome of total war yukluyordum
    sistem anında kendine bişi yapıyo ekran stand by moduna geçiyoo aiatem kitleniyo ama kasanın fan vs calısıyoo sistem öle kalıyo mecbur reset liyon ve cogu zamaan makinayı ilk actıgında sistem ciddi bir hatadan kurtarıldı diyoo ve halen cok sık olmasada oyunları acarken sistem kendini kapatıyo acılıncada fx5200 ekran kartı ile ilgili sistem hatası veriyoo
    sistem cidii bir hatadan kurtarıldı fx5200 sistem kararsızlıgına yol actı gibi bişe diyo napabilirim .... (ekran kartını kırsam gitsem bi 9550 alsam sorun düzelirmi :) )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sancjar -- 15 Ocak 2005, 13:05:00 >

• 5200 ler pasif sogutucularla fan olmadan dahi rahatlıkla kullanılıyor. senin kartta ciddi bir arıza var galiba. veya başka bir sebepten dolayı arıza vardır.
  • eğer başka bir ekran kartı ile deneme fırsatın varsa bir dene
    sorun ekran kartındaysa ve ekran kartının garantisi devam ediyorsa
    onuda garantiye yollayabilirsin
  • bende fx5200 kullanıorum üstünde pasif sogutucu olması beni şüphelendirio bunu uygun fanlı bir sogutucu alsam mı acaba...
  • sıcak çip performansta düşüş demektir.. Bence iyi kötü bi fan takın. bu arada sancjar, 5200 gerek ramler gerekse çipset olarak zaten performans şöyle dursun, müşteri memnuniyeti dahi gözetilmeen üretiliyorlar.

Çok şey bekleme derim sadece.
  • cok sey beklemiyom performans filan olmasın önemli degil ama bana stabilite lazım restart atmasın yeter
  • kesinlikle özellikle asuslarda aşırı derecede ısınma oluyor ve bu da çok fazla perfomans düşüşü demektir..Piyasada bulunabilecek 10-15 dolarlık iyi bir bakır ya da alüminyum soğuutucu işinizi fazlaca görecektir..(elbette 3-5 dolarada soğutucu var ama ben bu tarz bişey önerirken geleceğede yönelik olması açısından önerdim)
  • bu sorun kesin ekran kartındanmıdır peki cunki alalı daha 1 hafta olsu degiştiricemde kartı biraz kavga edersem üstüne para verip daha iyi bişeyler alabilirim ati 9000 lerden birisi 9600 degil ama
    o kadar param yok :) veya msi fx 5200 128 bit var onuda alabilirm ama kesin ekrankartındanmı anakartansa onuda giiştiriyim hazır gitmişken :) zaten kavga edecek yer arıyom biraz kavga ederiz : )
  • ben de fx5200 kullanıyorum ama bahsettiğin oyunları sorunsuz çalıştırıyo.(Gerçi benimki Winfast A340TD modeli, 256mb, 128bit). Üstelik sadece üstündeki pasif soğutucuyu kullanıyorum. Bence senin kartta bi bozukluk var...
  • ******** k****n asusu işte ne beklersin aklıma ******
  • fx 5200 ler senin anlattığın kadar vasat değil sanırım senin kartında problem var
  • peki bu sempron la asus a7v600-x modeli uyusuz felan olabilirmi olmas öle bişi ama :) soruyom işte sinirdden
  • olmaz abi
  • bu arada vga da tırtlama olabilir. garantiden değiştirt derim.
  • bendede FX5200 var uzerindede fan yok oyunlarda sorun yaratmıyor.ama kotu oldugu kesin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.