Şimdi Ara

Apu Sisteme MSI Nvidia GeForce GTX 750Ti Ekran Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba.Yaklaşık 4 ay önce uygun fiyatlı bir Pc topladım (1500 TL).

İşlemci: AMD A10-7870k 3.9-4.0 GHz
    Anakart: MSI A68HM-E33 V2
    RAM: KINGSTON HyperX XMP Beast 8GB DDR3-2400MHz

Oyun performansı orta ne iyi ne kötü .Fakat artık okullar kapandı ve boş vakit bol bundan dolayı biraz daha oyun oynamak istiyorum. Ama Ek ekran kartı şart gibi duruyor birde alırsam APU sistemin boşa gitmesini istemiyorum bu yüzden Dual Graphics yapmayı düşünüyorumhttp://www.hepsiburada.com/msi-nvidia-geforce-gtx-750ti-oc-2gb-128bit-gddr5-dx11-2-pci-e-3-0-ekran-karti-n750ti-tf-2gd5-oc-p-BD304493 bu ekran kartını almayı düşünüyorum sizce nasıl bir geri tepki alırım
    Teşekkürler,İyi Günler...

• Dual graphics her kartla oluyor mu? Bildiğim kadarıyla en fazla r7 250 ile yapabilirsin. Bu şekilde yaparsan şu anda aldığın performans %80 oranında artacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @VYC Majoris Evet galiba öyleymişhttp://www.hepsiburada.com/msi-amd-radeon-r7-250-2gb-128bit-ddr3-dx11-2-pci-e-3-0-ekran-karti-r7-250-2gd3-ocv1-p-BD304306
    bunu alıcam galiba eğer ilk dediğimi alırsam değişen birşey olmayacak gibi geliyor
  • EnsarEE E kullanıcısına yanıt
    O siteden almaya gerek yok.

www.hemensepet.com/msi-r7-250-2gd3-ocv1-2gb-128b-ddr3-vga-dvi-hdmi-dx12

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 12 Haziran 2016; 19:42:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @VYC Majoris Eyvallah Sağol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bildiğim kadarıyla dual her oyunda getirisi olan birşey değil ve kesin olarak gtx750ti herhangi bir apu-dual kurulumundan daha fazla performans veriyor..750ti alacak bütçe varsa dual konusu düşünülmemeli,yada aynı bütçeye daha iyi kartlar varsa(piyasayı pek takip etmiyorum)
  • Vatandan alın daha ucuz sizin linki attığınız siteden.
    750 Ti alınabiliyorsa eğer dual graphics'i düşünmeyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MSİ GTX 950 2G almaya karar verdim umarım iyi sonuç alırım @Junaiun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EnsarEE E kullanıcısına yanıt
    Alırsın alırsın.
    Hayırlı olsun şimdiden.
  • İkinci ele bakabilirsin. Yeni seriler çıktığı için 5 6 aylık kutulu faturalı bir sürü kart düştü piyasaya. Ucuza bişey kapatabilirsin bence. Hem karın çok daha fazla olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dual Graphics, sadece giriş seviyesi AMD ekran kartları ile yapılıyor. GTX750Ti yerine GTX950 alman daha mantıklı.

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gtx950-gaming-2g-gddr5-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx12-ekran-karti.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet453 -- 14 Haziran 2016; 1:30:00 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.