Şimdi Ara

Aquaman'in ilk fragmanı Comic-Con'u salladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu sıralar ABD'de devam eden San Diego Comic-Con'a bu yıl Warner Bros'un paneli damga vurdu. Bugün akşam saatlerinde düzenlenen panelde yeni projelerini tanıtan Warner Bros, özellikle DC Comics uyarlamaları ile Comic-Con 2018'de adından söz ettirmeyi başardı.

Warner Bros'un Comic-Con'da tanıttığı filmlerden biri de bu yıl sinemaseverler ile buluşacak olan Aquaman filmiydi. DC sinematik evreninin yeni filmi olan Aquaman'in ilk fragmanı, Comic-Con'da gösterildi ve kısa süre sonra da internete yüklendi. 

Aquaman'i daha önce Batman v Superman ve Justice League'de de karaktere hayat veren Jason Momoa'nın canlandırdığı filmin yönetmenliğini James Wan (Saw, Insidious, The Conjuring) üstleniyor. Filmin başrollerinde Momoa'ya Amber Heard, Patrick Wilson, Nicole Kidman, Willem Dafoe, Dolph Lundgren ve Yahya Abdul-Mateen II eşlik ediyor.

Su altı imparatorluğu Atlantis'in veliahdı olduğunu öğrenen Arthur Curry'nin hikayesine odaklanan film, Curry'nin halkına liderlik etmek için yıllar sonra Atlantis'e dönmesini anlatıyor.

Resim Galerisi

Resimin Açıklaması
    Aquaman filminden yeni görüntüler
    Comic-Con 2018'de yayımlanan ilk fragmanı ile sinemaseverleri heyecanlandırmayı başaran Aquaman, 21 Aralık'ta vizyona girecek. 

• DC'den bu sefer iyi bir iş çıkacak gibi

• Fragman hakikaten çok sağlam olmuş . Beklediğimden çok çok daha iyi bir fragman yapmışlar. Film'de fragmanın yarısı kadar iyi olursa , benim için yeterli olur .

• neyi salladı ya :D dbs broly filmi trendler de birinci oldu, asıl cc o salladı :D

• Fragmanin sonunu getiremedim..

Fantastik yerine bilim kurgu turu super kahraman filmleri (bknz. Iron man) bana daha cazip geliyor..

• Aquaman artık balıklara fısıldayan adam olmaktan fazlası olacak gibi.

Keşke fantastic four vs Prens Namor görebilsek, niyeyse burdaki deniz canavarlarını görünce fantastikteki okyanustan gelip şehri dağıtan yaratıklar geldi.

Namor'un Hulk'la bile kapıştığını gördük,ayrıca susan storm'a da ilgisi var ordan bir film çıkartabilirler aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WB

Fragmanin sonunu getiremedim..

Fantastik yerine bilim kurgu turu super kahraman filmleri (bknz. Iron man) bana daha cazip geliyor..
    James wan kendi söyledi, film süper kahraman filminden ziyade fantastik bilimkurgu filmi olacak diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Denize de giremicez artık korkudan

• Bu adam duyguları yansıtamıyor

• fragman çok iyi. umarım fragman dışında şeyler görürüz jl gibi olmaz
  • bu film hangi dönemde geçiyor, jl nin devamında geçmeyecek sanırım
  • genelde DC fragmanları pek etkilemezdi. ancak bu sefer gerçekten güzel ve birçok farklı olay/kapışma olacak gibi. başarılı olabilir eğer senaryo çok zayıf kalmazsa. görsel efektler çok güzel görünüyor. Marvel fanı olarak DC'nin başarılı olmasını da istiyorum ;)

• Fragmana göre konuşursak muazzam iyi bir film geliyor. Ortalığı toz duman edecek. Çok büyük beklenti oluşturdu.

• Warner Bros akıllanmayacak.Ne shazam ne de bu film beklentileri karşılar...
  • Fragman gayet güzel görünüyor filme harcayacağınız paraya göre puan vermek en iyisi.

Kaliteli bir sinemada en pahali bir bilet için - Yeterli

Orta karar bir sinemada normal bir bilet için - İyi, güzel

Tivibu gibi yerlerden ucuza izleyecekler için - Çok iyi

Torrent veya korsan bedava izleyecekler için - Mükemmel ötesi.
  • Fragman çok sağlam olmuş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.