Şimdi Ara

Ara Ara Olan Sınırlı İnternet Bağlantısı Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazen haftada 1, bazen 2-3 günde 1 anlık olarak internet bağlantım kopuyor ve wifi simgesinin üzerinde sarı ünlem çıkıyor, "sınırlı" yazıyor. Sağ tıklayıp, onar dediğimde de ağ bağdaştırıcısını sıfırladığını belirtiyor ve hemen düzeliyor. Bir ping sorunum da yok. Bu, online bir oyun oynadığım için bu anlık kopma beni etkiliyor, konuyla ilgili bir bilgisi olan var mıdır?

Denediğim ancak işe yaramayan şeyler:
    - Avast ve 360 Total Security ile taradım.
    - Ağ driverlarım güncel.
    - Modem resetledim. Ağ bağlantısını unutup, sıfırdan bağlandım.
    - DNS/IP ayarlarım otomatikte. Ama ipconfig'ten IP ve diğer kısımları öğrenerek manuel IP ile kullanmayı denedim.
    - CMD'de şu komutları denedim:
    netsh winsock reset
    netsh int ip reset
    ipconfig /release
    ipconfig /renew
    ipconfig /flushdns

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hadwinner16 -- 13 Mayıs 2020; 13:29:16 >

• Denemediğim şey kalmadı, işletim sistemim orijinal olduğu ve diskimde de yedekleyemeyeceğim kadar dosya olduğu için format da atamıyorum yok mudur bilgisi olan?
  • Tahminimce wifi devamlı online oyundan dolayı aşırı ısınıp kendini korumaya alıyor ve sapıtıyor.Onar deyincede normal çalışmaya başlıyor.Gene tahminimce online oyun oynamadan haftalarca kullanın problem olmayacaktır.Eğer durum böyleyse wifi kartınızı daha kaliteli olanla değiştirmenizi tavsiye edebilirim.Bu arada wifi kartınızın modelini yazmış olsaydınız daha iyi olurdu.Birde altında soğutucu kullanıyor musunuz?Tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muski

Tahminimce wifi devamlı online oyundan dolayı aşırı ısınıp kendini korumaya alıyor ve sapıtıyor.Onar deyincede normal çalışmaya başlıyor.Gene tahminimce online oyun oynamadan haftalarca kullanın problem olmayacaktır.Eğer durum böyleyse wifi kartınızı daha kaliteli olanla değiştirmenizi tavsiye edebilirim.Bu arada wifi kartınızın modelini yazmış olsaydınız daha iyi olurdu.Birde altında soğutucu kullanıyor musunuz?Tavsiye ederim.
    Öncelikle yanıt için teşekkürler.

Tam marka model gibi durmadığından emin olamadım bu yüzden direkt SS yükleyeyim dedim:

Evet altında soğutucu kullanıyorum. Aynı zamanda evde kardeşlerime de ait 2 laptop daha var ve onlar da aynı şekilde oyunda ancak onlarda şimdiye kadar 1 kere bile yaşanmadı bu durum.

Peki wifi kartı öneriniz var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hadwinner16 -- 13 Mayıs 2020; 1:42:34 >
  • Ya broadcam yada intel wifileri taviye edebilirim dahili olarak.Fakat usb wifide kullanabilirsin.
  • Resmi kaldırırsanız iyi olur.Çünkü orada sizin MAC adresiniz gözüküyor.Eğer modeli yam olarak görmek istiyorsanız Bilgisayarım sağ yuş yapın.Özelliklere teıklayın.Sol üstten aygıt yöneticisine girin.Ağa tıkladığınızda görürsünüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muski

Resmi kaldırırsanız iyi olur.Çünkü orada sizin MAC adresiniz gözüküyor.Eğer modeli yam olarak görmek istiyorsanız Bilgisayarım sağ yuş yapın.Özelliklere teıklayın.Sol üstten aygıt yöneticisine girin.Ağa tıkladığınızda görürsünüz.
    Orada "802.11n Wirelesss LAN Card" yazıyor, ona da girince içerisinde Mediatek ve Ralink özel isimlerini görüyorum.

Wifi Kart önerileri için teşekkürler, bakacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.