Yüksek lisans ve sonraki ertelemem sonucunda son olarak tecilim 31.05.2024 tarihinde bitiyor. Yani bu ay yoklama başvurusu yapacağım.
1) Başvuru sonrası ödeme için 2 ay süre veriliyormuş, yoklamayı bu ay yani Mayıs'ta başlatıp ödemeyi o verilen 2 ay sürenin sonunda yapsam yeni yapılacak zamlı ücreti mi öderim?
2) Yoklama işlemlerini ne kadar kala başlatmalıyım?
Telefonda durup dururken yaşadığım bazı problemlerden ötürü telefonumu yedeklemek, sıfırlamak ve yeniden geri yüklemek istiyorum.
(Problemler: Bazen ekrana kendiliğinden dokunmalar ve home tuşunun hiçbir şey olmadan 10 kez basmada 1 basma algılaması)
Gördüklerimden emin olamadığım için yapacaklarımı listelemek ve bunun doğru olup olmadığının teyitini almak ve varsa ek bilgiler bunları öğrenmek istedim.
- Öncelikle telefonumu iTunes ile bilgisayarıma yedekleyeceğim, şifre de koyacağım ki olabildiğince her şey yedeklensin. Tıpkı yeni iPhone alınca birinden diğerine kopyalama yapar gibi geri yüklesin diye. Öyle olur değil mi? Notlar, WP geçmişi vs her şey dahil?
- Telefonu "tüm içerikleri ve ayarları sil" seçeneği ile sıfırlayacağım.
- Sıfırlama sonrası telefon açılırken iTunes'teki yedeklememi seçeceğim.
Amacım ve izleyeceğim yol bu şekilde, bunda bir problem var mıdır?
Ses Kaydım Kaydedilmemiş
Uzun bir ses kaydı almıştım ve kaydı bitirdiğinde kaydetmediğini gördüm. Telefonumda çok yer yoktu muhtemelen bununla ilgili. O kayıt telefonda gözükmüyor ancak Syncios programında 0 bayt olarak gözüküyor ve de bilgisayara atılmıyor. Bu kayda ulaşabilmemin bir yolu var mıdır? Model Iphone 6.
SSD Görülüyor Ancak 1st Boot Olmuyor
|
|
Ara Ara Olan Sınırlı İnternet Bağlantısı Hatası
|
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 15
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 969 (Bu ay: 4)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware