Şimdi Ara

ARA MAKAS . HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yazdan beri saçlarımı uzatıyorum ve saçlarım gür şekil alması zor oluyor
    Bir arkadaşım ara makas attır'mamı tavsiye etti
    Ara makas attırsam saçlarımın boyu kısalmıyacakmı duyduğuma göre 5 tel varsa 2 sini alıyormuş geri kalan 3 telin uzunluğu aynı kalıyormuş doğrumudur
    ara makas hakkında bilgisi olanlar bildiklerinizi anlatırmısınız şimdiden teşekkür ederim .

ARA MAKAS . HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ex48 -- 15 Şubat 2014; 18:09:48 >

• Ara ara makas atıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hafifte olsa azalır ama seyrelir, ben okullar kapanmadan 1 hafta önce kestirdim şu an eski halini aldı mesela
  • Saç uzatmayı dusunuyorsan ara makas attırma, sacların uzayınca pek hos durmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaraki Kenpache

Saç uzatmayı dusunuyorsan ara makas attırma, sacların uzayınca pek hos durmaz.

hocam uzatmayı düşünüyorum uzayınca ne oluyorki hocam ara makas atıldığında nasıl bir görünüm oluyor yani ?
  • Uzayınca hoş olmuyor sürekli attırmıcaksan hiç bulaşma saçlarda kırıkta oluşturuyor, saçların yoğunluğnu alıyor bu makas amacı bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carsii -- 15 Şubat 2014; 18:08:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carsii

Uzayınca hoş olmuyor sürekli attırmıcaksan hiç bulaşma saçlarda kırıkta oluşturuyor, saçların yoğunluğnu alıyor bu makas amacı bu

hocam attırırsam saçların boyu kısalmaz değilmi sadece saç tellerinin bir kısmını kesiyor 10 saçdan 5 ini alıyor diğer 5i aynı boyda kalıyor gibi birşey yani değilmi ?
  • Aynen

• madem konu açılmış bir soru da ben sorayım. Ense traşında naturel nasıl oluyor? Bir de yine ense traşında çizik nasıl oluyor? Berber enseyi naturel mi yapalım çizelim mi diye sormuştu. Ben de normal yap dedim :)
  • Erkeklerde nasil oluyor bilmiyorum saclariniz catallasmissa uclari alinir gurse araya makas atilir ki incelsin

• baymirza kullanıcısına yanıt
    Birinde doğal bırakıyor yani daha dağınık tam düz çizgi şeklinde olmuyor naturelden kastı o diğerindeysede çizgi şeklinde oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: BJK23

Erkeklerde nasil oluyor bilmiyorum saclariniz catallasmissa uclari alinir gurse araya makas atilir ki incelsin

are you kidding me ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baymirza

madem konu açılmış bir soru da ben sorayım. Ense traşında naturel nasıl oluyor? Bir de yine ense traşında çizik nasıl oluyor? Berber enseyi naturel mi yapalım çizelim mi diye sormuştu. Ben de normal yap dedim :)

dostum naturel demek yani ense de hiç saç kalmıyo enseyi makinayla alıyo ama biraz ense bırak dersen makasla düzeltir
  • Attirma igrenc oluyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: yorgun şair

quote:

Orijinalden alıntı: BJK23

Erkeklerde nasil oluyor bilmiyorum saclariniz catallasmissa uclari alinir gurse araya makas atilir ki incelsin

are you kidding me ?

No, I'm serious.

• quote:

Orijinalden alıntı: PolyFoot

Attirma igrenc oluyor..

hım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.