Şimdi Ara

ara makas ne işe yarar? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
61.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: DarkLuck.

saçimi resmen kisaltti yahu yaptigi tek şey; 1-2 dakika ara makasla kesti sonra normal makasla bir şeyler yapti saçim 4 numara gibi gozukuyor şuan.
    yukaridaki arkadaşin dediği gibi iyi bir berber bulup yapmak lazim yoksa boyle mağdur olduk işte.

at berberine gitmişsin anlaşılan
  • mesajım bulunsun.4-5 ay oldu sanırım saçlarıma makas değmeyeli
  • @Coder85
    saçim ince telli fakat ilk defa bunu sizden duyuyorum.
    işin ehli değil olacak ki dediğim gibi saçimi sadece kisaltti berber. bunun dişinda ara makastan iz yok saçimda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Jude. -- 14 Nisan 2012; 22:38:02 >
  • Aramakas çok üst üste attırmayın, bir süre saçınız yamulmaya başlıyor, bir kısa bir uzun oluyor baya baya. Ben geçen yıl hep arakamas attırırdım, bu sene sadece uçlardan makasla aldırıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chemist'

tabi bu ara makas işini bilen iyi bir kuaföre yaptırın yoksa eve 3 numara kesilmiş gibi dönersiniz

cok dogru söyluyor arkadas.. bılen bırıne attırman lazım yoksa seyrelecegıne 3 numara ya kadar kısaltıyolar. aramakas öle sık vurulmaz tarakla sacı kaldırır makası hıc oynatmadan dıbınden ıkı kere kıstırır sonra tarakla aralardakı kesılmıs sacları cıkartır. sureklı aynı noktaya sureklı aramakas vurursa eger o kısı ısı bılmıyordur.... Ayrıca ara makas atılmıs bı sac cok guzel fön tutar waks daks sprey vs
  • Şu saça yaptırabilir miyim ? Yaptırdıktan sonra kalınlığı ne kadar oluyor.

ara makas ne işe yarar?
  • Saçın dibini kesiyor üstü kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

Beyler şuan saçım uzadı baya dalgalı diyebileceğim çok cins bir saçım var kabarma sorunu oluyor tabi uğraşınca düzeltebiliyorum ama adam akıllı olması için ara makas tavsiye edermisiniz

tavsiye ederim ama işi bilen birine yaptirman lazim benim gibi saçini 3-4e vurup gondermesinler seni.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DarkLuck.

quote:

Beyler şuan saçım uzadı baya dalgalı diyebileceğim çok cins bir saçım var kabarma sorunu oluyor tabi uğraşınca düzeltebiliyorum ama adam akıllı olması için ara makas tavsiye edermisiniz

tavsiye ederim ama işi bilen birine yaptirman lazim benim gibi saçini 3-4e vurup gondermesinler seni.

ondan nasıl emin olucam hiç bilmiyorum nere iyi yapar nere kötü yapar.

Saçımın yanları çok sinir ediyor beni kabarıyor uçları dönüyor rahatsız oluyorum üstlerinde problem yok arkalarda idare eder.

Ama çevremdekiler saçların sana yakışıyor ve çok güzel diyor sorun bende sanırım.

sanirim biraz paraya kiyip düzgün bir semtteki berbere gidilmeli.

• Daha bugün ara makas attırdım Manyak oldu
  • Ben en son attırmıştım ara makas. Nispeten kıvırcık saçlarım vardı düzleşti.

Ama kökü bende nasıl olsa, bu ayın sonu gibi üçe vurduracağım eskisi gibi olması için.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.