Şimdi Ara

Ara sınıf kitapları işe yaramaz mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben 11. sınıf mf yim bu yaz 9-10 ve 11. sınıfta alıp da hiç çözmediğim veya bitiremediğim kaynakları çözmeyi düşünüyordum. Fizikçimiz "ara sınıf kitapları işinize yaramaz onlar okul yazılılarına yönelik ygs-lys kitapları alın" dedi sizce ne kadar doğru? Sonuçta aynı konular. Bir sürü kaynak var boşa gitmesini de istemiyorum.

• Ara sinif kitaplari klasik tarzda soru tipleriyle dolu , ygs/lys kitaplari daha guncel ve sinava yonelik saygılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet o da var. Peki hiç mi faydası olmaz bu ara sınıf kitaplarının yazın bunları çözücem eylül başı itibariyle normal ygs-lys kitaplarıyla devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeyyland

Evet o da var. Peki hiç mi faydası olmaz bu ara sınıf kitaplarının yazın bunları çözücem eylül başı itibariyle normal ygs-lys kitaplarıyla devam

Olur tabi niye olmazsin

• teşekkür ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5E982D063 -- 8 Mayıs 2015; 22:28:09 >
  • Çok detaya iniliyor ve okul sınavlarına hazırlatıcılar. mecbur değilsen kullanma derim. Matematik hariç tabi. Daha güncel ve üniversite sınavına yönelik kitaplara yoğunlaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vahn

Lys soruları direk okul kitaplarından çıkıyor dememe gerek yok herhalde? (Bknz. Lys 2013 kimya, lys 2013 fizik, lys 2014 fizik, lys 2013 mat)
    Örnegi falan degiştirmeden direk koyuyorlar ya da benzer soru soruyorlar velhasıl kelam ders kitaplarını başucunuzdan eksik etmeyin

hocam örnek verebilir misin bir tane?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hala ders çalışan var mı ya ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MYasarxx kullanıcısına yanıt
    Ygs lys kitaplarim da var fakat o kadar ara sinif soru bankasını kullanmadan atmak biraz ağır geliyor. Müfredat da değiştiği için bi başkasına veremiyosun. Mat geo kısmını çözerim o zaman sadece

• Bende de palme 9 biyoloji k.a. var.Ygs biyolojiyi ordan çalışsam çok mu detay olur?

• Meb kitaplarini atma biyoyu sadece mebden calis digerlerine gore 10 kat daha guzel anlatmis. Onun disinda ara sinjf kitaplarini bosver hepimizin cozulmeden kaldi onlar :) yemi kitaplar al gıcır gıcır ama hepsini bianda sakın alma. Cozdukcr yenisini al hem zevkli oluyor hem cozesin geliyor. Ama hepsini bianda alinca bunlar bitmez diyip dertleniyosun .d

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen oyle yapicam buyuk ihtimalle tesekkur ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.