Şimdi Ara

Araba al sat ile kazanç?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araba alım satımı ile iyi para kazanan var mı? Bilemiyorum bazen bu işi yapmak mantıklı geliyor. Özellikle araç stok sorunu olan bu ülkede. İlk arabamı 2020’de almıştım ve ondan yaklaşık 5k usd kazanmıştım. Satarken tabi o dönemler araç kıtlığı vardı. Geçen sene bu aracın 4 katı fiyatında 6000km aracımı sattığımda ise bin dolar bile zor kazandırmıştı. Bilemiyorum. Bu işlerden iyi anlayan ortak bulmak lazım, kâr ortaklığı yapacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim baba boyle kazaniyor. Normalde devlet memuru. Ama ben kendimi bildim bileli 20 senedir sayamayacagim sayida arabamiz oldu. Her sene satıp alıyor. 2 tane araba var, 2 sini satıyor baska 2 sini alıyor. Eskiden ben kucukken mutevazi arabalara binerdik simdi sıfır qashqai bandında arabalara biniyoz ki bu da uzun vadede guzel kazandigini gosteriyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bu konuyu görmem güzel oldu yalnız araba satarken araba piyasasını yükselmesini sağlayan şey nedi mesela bunu merak ediyorum

• İlki için soruyorsan o dönem çip kriziydi ve bayilerde araç yoktu. İkincisi ise sıfır olduğu için pek kâr marjı olmadı sanırsam. Bilemiyorum. Garip bir piyasa var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabadan iyi anlamak lazım alıp satacağın aracın kronik bir sıkıntısı var mı bilmen lazım kaportadan boyadan motordan anlaman lazım, ekspertizlere güvenirim para verir baktırırım diyorsan işin yaş.Berber dükkanını kapatıp ekspertiz açan sonra milleti taklaya getirip ortalıkdan tüyen arabanın a sından anlamayan insanlar var.Arabadan anlayan adam kazanır kısaca, fakat ben yapsam kesin dolandırılırım ya da zarar ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nasıl Dolar Al Sat Yapılıyor?
    2 yıl önce açıldı
    Kısa Vadeli Al Sat Yöntemi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.