Şimdi Ara

Araba alacağım kararsızım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 sene önce acemiliğimi atlatmak için Clio3 aldım. Şimdi kendime güveniyorum ve kaliteli bir araba almak istiyorum aracımı takasa vererek üstüne35bin lira para koyup 0km araç alacağım. Güvenlik genişlik ve konfor önemli. Focus düşünüyordum ama iç hacmini görünce soğudum başka modellere baktım imkanımın yettiği Latitude expression, Mondeo trend (1.6 125beygir benzinli) ve jetta 1.4 tsi highline modelleri arasında kararsızım. Ben bu aracı şehir içi kullanacağım senede bir yada iki kez uzun yola çıkıyorum. Bu kriterleri düşününce 2011 model 0 km jettanın 1.2tsi 105 comfortline modeli (üzerindeki paketle nerdeyse higline kadar donanımı var) latitude dan 10bin lira ucuz aklımı çeliyor ama performansı nasıl bilmiyorum. Mondeonun trend versiyonu donanım olarak latitude yanında çok zayıf ve renault hem takasta arabama güzel değer veriyor hemde güzel indirim yapıyor latitude güvenlik açısından jetta kadar dayanık lımıdır bu da kafamı karıştırıyor anlayacağınız kafam karma karışık ne yapacağımı şaşırdım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExCaLiBuR58 -- 14 Kasım 2011; 3:57:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ExCaLiBuR58

2 sene önce acemiliğimi atlatmak için Clio3 aldım. Şimdi kendime güveniyorum ve kaliteli bir araba almak istiyorum aracımı takasa vererek üstüne35bin lira para koyup 0km araç alacağım. Güvenlik genişlik ve konfor önemli. Focus düşünüyordum ama iç hacmini görünce soğudum başka modellere baktım imkanımın yettiği Latitude expression, Mondeo trend (1.6 125beygir benzinli) ve jetta 1.4 tsi highline modelleri arasında kararsızım. Ben bu aracı şehir içi kullanacağım senede bir yada iki kez uzun yola çıkıyorum. Bu kriterleri düşününce 2011 model 0 km jettanın 1.2tsi 105 comfortline modeli (üzerindeki paketle nerdeyse higline kadar donanımı var) latitude dan 10bin lira ucuz aklımı çeliyor ama performansı nasıl bilmiyorum. Mondeonun trend versiyonu donanım olarak latitude yanında çok zayıf ve renault hem takasta arabama güzel değer veriyor hemde güzel indirim yapıyor latitude güvenlik açısından jetta kadar dayanık lımıdır bu da kafamı karıştırıyor anlayacağınız kafam karma karışık ne yapacağımı şaşırdım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

avensis ve corollayı da incelemeni tavsiye ederim

• Ikinci el ve yakit kayginiz cok fazla yoksa, D sinifi araclar tabi ki daha fazla konfor saglar. Latitude, Mondeo guzel tercihler. Guvenlik olarak kuskunuz olmasin.
  • test sürüşü yapmadan karar verme
    mondeo latitude güzel tercihler avensiste eklenebilir
    cettayla uğraşma bir alt segment
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue rondo

Ikinci el ve yakit kayginiz cok fazla yoksa, D sinifi araclar tabi ki daha fazla konfor saglar. Latitude, Mondeo guzel tercihler. Guvenlik olarak kuskunuz olmasin.

Hocam ben 4-5 sene gönül rahatlağıyla binmek istiyorum cliodan memnundum hiç bu arabayı keşke almasaydım dediğim olmadı latitude'u ondan düşünüyorum mondeo latitudea göre sağlam ve kaliteli gibi ama kasa seneye değişecek ve mondeo çok siliyor takasta yada satınca diyorlar doğrumu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgadobm

test sürüşü yapmadan karar verme

Hocam ben jettayı volkswageni sağlamlıkta ve güvenlikte övdükleri için düşünüyorum ikinci eli tutuluyor iyi fiyata verirsin diyorlar ama özellik istersen highline almak lazım o parayı verince başka markaların üst segment arabasını alıyorum galiba mondeoyla latitude jettadan güvenlikte daha kötü olamaz avensise bakmadım birde ona bakayım o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: ExCaLiBuR58

quote:

Orijinalden alıntı: delgadobm

test sürüşü yapmadan karar verme

Hocam ben jettayı volkswageni sağlamlıkta ve güvenlikte övdükleri için düşünüyorum ikinci eli tutuluyor iyi fiyata verirsin diyorlar ama özellik istersen highline almak lazım o parayı verince başka markaların üst segment arabasını alıyorum galiba mondeoyla latitude jettadan güvenlikte daha kötü olamaz avensise bakmadım birde ona bakayım o zaman

sorunun cevapı içinde saklı derler ya
    kendin söylüyorsun bir üst segment daha kötü olamaz
    ayrıca o satarsın falan diyenler vw fanatiğidir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yardımınız için teşekkürler ford arabamı baya düşük sayıyo takasta. Latitude dizel içi avensise göre daha hoşuma gitti ve renault hem arabama güzel rakam verdi hemde güzel indirim yapınca latituda karar verdim yardımlarınız için teşekkürler
  • Hayırlı olsun kazasız sürüşler
  • jettayı tavsiye etmem yani ben olsam almazdım
  • Latitudeyi direk ele eger mondeoyla jetta arasi bi tercih yap
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.