Şimdi Ara

ARABA ALACAKLARA = Sıfır olan BU ARACI Almak Daha Mantıklı !! Diğer SORULARUM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
3
Favori
1.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: erkdemir
    Accent blue 1.4 CVVT Prime Otomatik aracımı satıyorum. Beyaz renk
    13000 km'de , değişen boya yok, orijinal
    Fiyat olarak da 35000 istiyorum. Son fiyattır.

İşte bunun 10.000 TL altına "0" araba satıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: of dead

Kalite olarak çok kaliteli bir araç değil,konfor açısındanda çok konforlu bir araç değil ancak ekonomik açıdan Türkiye şartlarında aileye en uygun araçlardan birisi sonuçda sıfır araba garantisi var yani güvencesi var.

Aynen katılıyorum.Ekonomik olarak düşündüğümüzde alınabilecek bir araç.
  • quote:

Kalite olarak çok kaliteli bir araç değil,konfor açısındanda çok konforlu bir araç değil ancak ekonomik açıdan Türkiye şartlarında aileye en uygun araçlardan birisi sonuçda sıfır araba garantisi var yani güvencesi var.

Aile konusunda aynen katılıyorum. Sonuçta bir aile arabısının sürüş standardı ;

4 kişi biner genelde 100 KM hız geçilmez

sürüş sakindir

bakımları düzenli olmasada belli aralıklarda yapılır

araba haftada bir yıkanır en geç

Eğer araba garaj arabasıysa haftada 50 km geçmiyorsa yani yılda 2400 KM yi geçmiyorsa gayet rahatlıkla alınabilir diye düşünüyorum.. Hatta tüp bile taktırmaya gerek yok bence..

yani böyle bir aile için bu tip arabalar gayet mantıklı. Hem garantili hem sıfır hemde geniş bağajı geniş bir araç

• Orijinalden alıntı: Stayingfoolish

Aynen katılıyorum.Ekonomik olarak düşündüğümüzde alınabilecek bir araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkdemir -- 22 Şubat 2013; 23:44:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oflazca

quote:

Dostum bunun 20000 altına bile '0' var, tek amacın taze plastik kokusuysa tabi

Sıfırı 41.500 olan full otomatik full aksesuar 2012 model bir arabayı (ki garantisi 4 yıl daha devam ediyor) 35bin'e almak daha mantıklı değil mi sence?

• quote:

quote:

quote:

Sıfırı 41.500 olan full otomatik full aksesuar 2012 model bir arabayı (ki garantisi 4 yıl daha devam ediyor) 35bin'e almak daha mantıklı değil mi sence?

Hayır. B sınıfı benzinli otomatik bir Hyundai'nin ne sıfırına 41.500 TL ne de ikinci eline 35.000 TL vermek mantıklı değil bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: asdfg945671

Değil 3-4 bin tl ekleyerek pazarlık yaparak daha iyi araçlar var .

ben babama dizel bir araç bakıyorum. açıkçası bu da inceleme listemizdeydi. bunun haricinde bu fiyatlarda daha iyi başka hangi araçlar olabilir ?Note aveo 301 falan var baktıklarımızda
  • quote:

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: SystemEnable

quote:

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

Sıcak fırsat

Bencede yani düşünsene 25.950 tl ye sıfır araç. Gidipte 5 6 yaşlarında araba almaktansa bu araba çok çok mantıklı.

ama motor seçeneği vasat anca bu kampanyadan alınırsa 1,3 dizel 34 bin lira olan seçenek alınır ben bu paraya baz araba alacağıma 7 yaşında güzel full temiz aracı tercih ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ornapsen

quote:

Orijinalden alıntı: asdfg945671

Değil 3-4 bin tl ekleyerek pazarlık yaparak daha iyi araçlar var .

ben babama dizel bir araç bakıyorum. açıkçası bu da inceleme listemizdeydi. bunun haricinde bu fiyatlarda daha iyi başka hangi araçlar olabilir ?Note aveo 301 falan var baktıklarımızda

Note güzel arabadır genişlik açısından da motor açısındanda tam aile arabası gibi en genişi note olması lazım note alınabilir
  • quote:

quote:

quote:

Herşeyi iyi hoşda 4 yıl garantisi devam eden sıfır bir aracı neden piyasasının altına veya sıfır fiyatının çok altına satıyorlar aceba?

• Allah beni 2. El arabaya dusurmesin ama param dogrultusunda 0km alirim. Dacia ve lina bu konuda cok basarili arabalar.

• Kesinlikle çok mantıklı olur... LPG ye çok uygun bir motor... Bu fiyata hiç araba kalmadı artık alınır sorunsuz yıllarca binilir...
  • Trafiğe çıkış 2013 , tescil tarihi 2012 yazar ve 3-4 yaşında araba almaktansa sıfır almak her zaman iyidir neden elalemin kullanılmış , eskimiş arabasını alalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Narc0s3

Trafiğe çıkış 2013 , tescil tarihi 2012 yazar ve 3-4 yaşında araba almaktansa sıfır almak her zaman iyidir neden elalemin kullanılmış , eskimiş arabasını alalım

Aynen katılıyorum
  • bende ilk görünce şaşırdım dedim ki uygunmuş alıp binebilirim diye düşündüm ama ve lakin,

bu konu başka bir başlıkta daha tartışıldı ben şöyle bir cümleyle nokta koymak isterim

araçta ABS yok (nokta)
  • Babama söylesem ve de tüp ile de uyumluysa eğer mevcut arabamızı satıp üzerine bir kaç bin takviye yaparak anında satar linea alır ama gözüm 2008 2009 honda civicte olduğu için konusunu bile açmam

• quote:

Orijinalden alıntı: Katip1

bende ilk görünce şaşırdım dedim ki uygunmuş alıp binebilirim diye düşündüm ama ve lakin,

bu konu başka bir başlıkta daha tartışıldı ben şöyle bir cümleyle nokta koymak isterim

araçta ABS yok (nokta)

İşte ben de bunu anlamıyorum kardeş, neymiş sıfır araba aldım demek için ABS si bile olmayan bir araç almayı göze alıyorlar.
    - Hayırlı olsun bilader, yeni mi?
    - he yeni, hem de taze plastik kokuyor, ABS'si yok ama olsun, sıfır aldım, ilk ben bindim!

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.