Şimdi Ara

Araba alıcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar bu hafta ıkıncı el bir arac almayı dusunuyorum alacagım araca lpg taktırıcam performans ve konfor oncelıklı bır arac bakıyorum otomatık vıtes alıcam cunku aılede yenı araba kullanmayı ogrenen hanımlarda var fakat karar veremedım bana yardımcı olurmusunuz lutfen en azından 2008 model bir arac ıstıyorum fiyat üst sınırım 30000 tl yardımcı olan arkadaslara sımdıden tesekkurler.

• arkadas 26 kısı bakmıs bir Allahın kulu yorum yapmamıs ne kadar yardımseverız yaa
  • Otomatik vites vede benzinlide gerçekten çeşit çok
    Ör. megane focus corolla astra
  • hocam otomatik dediginiz icin soyluyorum astra 1.3 crdi enjoylar genis arac istemiyorsaniz oneririm yakitta cimridir ama yok ben performansda istiyorum derseniz otomatik 1.6 twinlerini oneririm
  • astra baya bi dusundum ama bazı kısıler sorun yasamıs ondan cekıngen kaldım honda civic 1.6 alıp brc lpg taktırmayı dusunuyorum ama hala kararsızım bırı cıkıp su arac on numara tamda senın ıstedıgın sartlarda dese kafamda bıseyler olusacak yorum yazan arkadaslara tesekkur ederım
  • hocam eger civic alicaksaniz deger olarak fikriniz olsun bizim 1 yil once civic ies vardi boyasiz orjinal 60 bindeydi makyajli kasa 2000 model iki airbag abs filan 19500e sattik 1 kurus masrafi yoktu suan arabasizim icim gidiyor o fiyata verdigime simdiki darbelilere km ucuklara bicilen fiyati gorunce
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zvezda

hocam eger civic alicaksaniz deger olarak fikriniz olsun bizim 1 yil once civic ies vardi boyasiz orjinal 60 bindeydi makyajli kasa 2000 model iki airbag abs filan 19500e sattik 1 kurus masrafi yoktu suan arabasizim icim gidiyor o fiyata verdigime simdiki darbelilere km ucuklara bicilen fiyati gorunce

hocam o fıyatlara bakma millet ucmus hatta kafayı sıyırmıs ıkıncı ele sıfır fıyatına yakın fıyat cekıyolar araba pazarına gıttım sok oldum bugun
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekovizyon

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2002-model-lpg-li-otomatik-cok-temiz-sahibinden-101208097/detay/

bu nasıl hocam. tam istediğin gibi

kardesım sagol ama km cok fazla ılgın ıcın tesekkur ederım
  • arkadaslar 2010 model hyundai i30 almaya karar verdım 43000 de otomatik 1,6 nasıl sizce
  • otomatik vites benzinli araca binmek oldukça lüks bu devirde.
    yakıt tüketimlerinde 10L/100km minimum gider. Tüp taktırırsanız hem aracın değeri düşer hem motora zarar toplasanız %30 tasarruf belki...düşer 7L 'ye.
    dizel manual vites neden düşünmüyorsunuz. Dizeli kullanmak daha basit hem acemiler de öğrenir.

i30 eski kasa koreden geliyor iç kalitesi düşük, alırsanız zor satarsınız. motoru da çok yakıyor. siz bilirsiniz.
    otomatik vites benzinlide ısrarlıysanız honda veya mitsubishilere bakın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: style_cool

otomatik vites benzinli araca binmek oldukça lüks bu devirde.
    yakıt tüketimlerinde 10L/100km minimum gider. Tüp taktırırsanız hem aracın değeri düşer hem motora zarar toplasanız %30 tasarruf belki...düşer 7L 'ye.
    dizel manual vites neden düşünmüyorsunuz. Dizeli kullanmak daha basit hem acemiler de öğrenir.

i30 eski kasa koreden geliyor iç kalitesi düşük, alırsanız zor satarsınız. motoru da çok yakıyor. siz bilirsiniz.
    otomatik vites benzinlide ısrarlıysanız honda veya mitsubishilere bakın derim.

maalesef evdeki bayanlar otomatikte ısrarlı:) honda aracım vardı cokta memnundum ancak 30000 tl sınırında honda arac bulamıyorum i30 cok dolu bır arac ama gercekten cok yakıyomus ıkınc elı ayrıca problem vazgectım hala onerilere acıgım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultaslan58 -- 27 Kasım 2012; 18:46:48 >

• hadi bakalım umarım bulursunuz gönlünüze göre,
    fiat bravo falan bakabilirsiniz yarı-otomatik fiyatları uygundur.
  • 2005-2006 Honda civic öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.