Şimdi Ara

araba alıcam ne zaman almalıyım [2. el]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2. el bi ford focus II almayı düşünüyorum 2006-2007 model civarı. fiyatlar son 15 gün öncesine kadar ucuzken şu an fiyatlar arttı yıl sonu olduğu için mi fiyat artışı oldu 2. el piyasasını hiç bilmediğim için sizlere sormak istedim. fiyatlar gene aynı 15 gün öncesi fiyatlara ne zaman iner 15 gün önce baktığım 20-23 bin tl lik araçlar şu an 26-27 bin lira civarına kadar çıktı yardımlarınızı bekliyorum

iyi forumlar şimdiden teşekkür ederim...

• 20-23 bin dediğiniz araçlar ya kazalı ya da trend donanımlı yüksek km'li araçlardır. temiz bi focus 2 o fiyata düşmez zaten. 26 bin civarına 2006-2007 focus 2 ghia uygundur bence. temizini bulursanız alın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver Shadow

20-23 bin dediğiniz araçlar ya kazalı ya da trend donanımlı yüksek km'li araçlardır. temiz bi focus 2 o fiyata düşmez zaten. 26 bin civarına 2006-2007 focus 2 ghia uygundur bence. temizini bulursanız alın derim.

Arkadaşa aynen katılıyorum. Ve eklemek istiyorum. Şu dakkadan itibaren fiyatlar daha aşağı düşmez. Şubat ve Mart ortasına kadar aynı seyreder. Mart sonu ve Nisan ayı ile birlikte fiyatlar artışa geçer.
    Ayrıca 20-23 bine 2006-2007 model Focus 2 varsa abartısız 10 tane alabilirim.
  • Sıfır fiyatları gene zamlanmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fordfocus

quote:

Orijinalden alıntı: Silver Shadow

20-23 bin dediğiniz araçlar ya kazalı ya da trend donanımlı yüksek km'li araçlardır. temiz bi focus 2 o fiyata düşmez zaten. 26 bin civarına 2006-2007 focus 2 ghia uygundur bence. temizini bulursanız alın derim.

Arkadaşa aynen katılıyorum. Ve eklemek istiyorum. Şu dakkadan itibaren fiyatlar daha aşağı düşmez. Şubat ve Mart ortasına kadar aynı seyreder. Mart sonu ve Nisan ayı ile birlikte fiyatlar artışa geçer.
    Ayrıca 20-23 bine 2006-2007 model Focus 2 varsa abartısız 10 tane alabilirim.

yardımlarınız için teşekkür ederim mart sonuna doğru fiyatlar daha da yükseliyorsa bi an önce almak en iyisi

• Bende focus almak istiyorum yalniz soyle bir celiskiye dustum.Nisan gibi focus3 ler gelecegini ogrendim ama bunun yaninda focus2 sifir arac satisininda bu yil sonuna kadar devam edecegini duydum.Acaba focus3 gelince focus2 nin sifir ve 2.el satislarinda bir azalma olur mu,focus2 sifir veya 2.el almak icin en uygun zaman ne zaman olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drummer_987

Bende focus almak istiyorum yalniz soyle bir celiskiye dustum.Nisan gibi focus3 ler gelecegini ogrendim ama bunun yaninda focus2 sifir arac satisininda bu yil sonuna kadar devam edecegini duydum.Acaba focus3 gelince focus2 nin sifir ve 2.el satislarinda bir azalma olur mu,focus2 sifir veya 2.el almak icin en uygun zaman ne zaman olur?

Ayını şeyi ben de düşünüyorum.Acaba yeni focuslar gelince eski kasların fiyatı düşer mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MERHABA BENDE ESKİ FORD KULACISIYIM TEKRAR FORD ALMAK İSTİYORUM AMA BİR KAÇ SORUM OLACAK 2010 DA ANAHTARSIZ CALIŞTIRMA DUYDUM 2009 MODELDEDE BÖYLE BİR ÖZELLİK VARMI
    SIFIR ALMAK İSTEMİYORUM İKİNCİ EL 2009-2010 TİTANİUM TDCİ ALMAK İSİTYORUM DİKKAT ETMEM GEREKEN ŞEYLER NEDİR?
    KAFAM RAHAT OLSUN YOKSA SIFIRMI ALAYIM ?
    2010 DA OLUP 2009 DA OLMAYAN NELER VAR ÖZELLİK OLARAK ADAPTİF FAR VARMI? ANAHTARSIZ CALIŞTIRMA? GİBİ
    2009 35.000 CİVARI BULDUM TEMİZ 2010 39.000 CİVARI BULDUM TEMİZ SİZCE 4.000 TL FAZLA VERMEYE DEĞERMİ BİR MODELE?
    KAC PARA VERİRİSEK EN FAZLA KAZIK YEMEMİŞ OLURUZ?
    2009 2010 SATAN VARSA CİDDİ ALICIYIM
    SIFIR SANRUF DAHİL ŞUAN 46.000 DİYORLAR İYİMİ?

ŞİMDİDEN ALLAH RAZI OLSUN ÇOK TŞK....CEVAPLAR BEKLİYORUM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.