"Ocak ayında 60 binlira olan aracın fiyatı yıl sonuna kadar 70 bine çıkıyor. Aralık ayında kalmışsa 7bin lira indirimle 63 bine satılıyor.Dolayısıyla yıl sonunda araç almak çok ta karlı olmuyor."
Yukarıdaki yorum doğru mu yanlış mı?
Biz kasımı bekliyoruz mesela. Kasım ortası düşer biraz. Kurban bayramıda geçsinde
şu ekonomik tabloya göre hiç belli olmaz... ihtiyaç varsa alınacak değilse bekle-gör TCMB gibi...
Arabasız durabilecegimi bilsem şimdi satar yılsonu daha iyisini alırım ama duramam
Yıl sonunu bekleyin,birde şu ara 2012 modeller çıkarken ellerindeki 2011 model araçlara satmak için iyi indirimler yapıyorlar
Aciliyeti yoksa kesinlikle yıl sonu kampanyalarını beklemek lazım...
Bu uyarı ve kampanyama ne kadar katılım olursa aralık ayı kampanyaları o kadar etkili olur...
Yani çözüm kendi içimizde aslında...
5 6 ayda oyle bi zam geldiki simd ideistirsek su an kullandigimiz arac bedava gidicek cok kararsiz kaldik istedimiz arac astra 3 sedan
2012 yılı için yıl sonu yaklaşıyor, yaz geçti.. sonbahar ve yılbaşı kampanyalı olur mu? beklenir mi kasım aralık? konuyu güncelleyelim..
quote:
Orijinalden alıntı: mrttd
aynı soruyu yaklasık 1 aydır bende sorup duruyorum...almak istediğim araç için dün tekrar satış temsilcisini aradım ama ( nissan ) pek indirim beklemediklerini söyledi..beklemeya karar verdim yinede ama aklımda birkaç soru var..mesela ya istediğim araba kalmazsa stoklarda..veya beklediğim indirim yapılmazsa..birde , biraz daha fazla verip 2012 almakmı daha mantıklı olur acaba düşünmeden edemiyorum..
aynı durumdayım bende. güncellensin konu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme