Şimdi Ara

ARABA ALMAMA YARDIMCI OLUR MUZUNUZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar. Ben arabayı model yükseltmek istiyorum. Elimde r12 TSW station wagon var. takasa olarak Renault 19 veya clio sedan kasa araba almayı düşünüyorum. Genelde köy yollarında kullanacağım için. birazda dayanıklılıık istiyorum. fiyat aralığı 11000 - 14000 geçmeyecek sekilde bir bütçe düşünüyorum. Sİzin tavsiyelerinizi de isterim. Biraz gönlüm R19 Europa sedan kasalarden yana son serilerden hava yastığı, abs, klima, hidrolik direksiyon, vb.. hangi model olabilir. 1.6 düşünüyorum.

• Arkadaşlar yokmu tavsiyesi olan..
  • Kullandığın araçtan başka köy yollarına dayanabilecek araç tanımıyorum.
  • o araba efsane ama 14 civarına clioda bulursun
  • Bende biliyorum ama yaşlanıyor artık 14000 civarında ama o limit en son çok zorlayacak bi limit temiz bir araba bulup kaçırmak istemezsem verebilirim diye düşünüyorum. clioların da 2000-2002 civarındakiler 12000-14000 aralığında dönüyo. 2000- 2001 europa ile kıyaslarsak hangisi olabilir ? konfor, verim, görüntü konusunda.
  • europa alma cekmiyor/
  • Modifiyeli cliom vardı yeni sattım şansına kaçırdın :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.6e RNE modeli aklıma çok yatma başladı. varmı resimleri paylaşta görelim ;) sedan kasa arıyorum. 2000-2002 aralığı clio fiyatları nasıl ? 1.6 motorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih_4188

1.6e RNE modeli aklıma çok yatma başladı. varmı resimleri paylaşta görelim ;) sedan kasa arıyorum. 2000-2002 aralığı clio fiyatları nasıl ? 1.6 motorlar

Al resim bir tane :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnsan önce bi sorarım sedan clio lazım mı diye kaç kuruşa gitti makina böle ? Bi tenede bana bulalım clio Veya europa Sedan kasa 1.6 lardan ... Sonra biraz süsleriz bizde ;)

• Sakın clio ve europa alma kullanıcısı söylüyor kardeşim.O paraya alacağın en kral araba megane 1 clionun o köy yolunda dökülmesi 1 sene
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.