Şimdi Ara

Araba arızalandı :( Resim Ekledim Sonuçlandı : %60 parça % 40 işçilik indirimi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Nazar yada forumun laneti deyin ama asla aracınızın fotosunu paylaşmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: st0nejhen

quote:

Orijinalden alıntı: ForteVeloce

quote:

Arkadaşlar bugün iş yerine mal almak için çarşıya gittim yolda gelince arabada motor ısıtıcı arıza ışığı yandı ve araç gaz yememeye başladı 60 ' ı geçemedi bile . r yay şeklinde bir işaret çıktı turuncu yanıp yanıp söndü servise götürdüm edr arızası mı ne dediler aracın garantiside 20 gün önce bitmiş :( 1.100 tl işçilik hariç masraf çıkardılar daha servisten çıkalı 5 gün olmadı öyle bir arıza ki 5 km de yarım depo yakıt bitirdi :( aracı bıraktım servise iyi niyet indirimi olabilir dediler yarın dönecekler moralim çok bozuk :(

Araç opel mi?
    Egr valfi arızası sanırım anlatmak istediğiniz:)

Geçmiş olsun...

YOK ARAÇ VW 2010 TRANSPORTER 2.00 TDİ

vw işte... eğer vw alıyosan saçmalıklarına ve kazıklamalarına mecburen katlanıcaksın hocam. geçmiş olsun tekrardan.

• quote:

Orijinalden alıntı: hellman

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ForteVeloce

quote:

Arkadaşlar bugün iş yerine mal almak için çarşıya gittim yolda gelince arabada motor ısıtıcı arıza ışığı yandı ve araç gaz yememeye başladı 60 ' ı geçemedi bile . r yay şeklinde bir işaret çıktı turuncu yanıp yanıp söndü servise götürdüm edr arızası mı ne dediler aracın garantiside 20 gün önce bitmiş :( 1.100 tl işçilik hariç masraf çıkardılar daha servisten çıkalı 5 gün olmadı öyle bir arıza ki 5 km de yarım depo yakıt bitirdi :( aracı bıraktım servise iyi niyet indirimi olabilir dediler yarın dönecekler moralim çok bozuk :(

Araç opel mi?
    Egr valfi arızası sanırım anlatmak istediğiniz:)

Geçmiş olsun...

YOK ARAÇ VW 2010 TRANSPORTER 2.00 TDİ

vw işte... eğer vw alıyosan saçmalıklarına ve kazıklamalarına mecburen katlanıcaksın hocam. geçmiş olsun tekrardan.

ne alakası var bende de 6 yıldır golf v bir kere olsun bozulmadı.her araçta arıza çıkabilir.burada yaşanan talihsizlik garantinin bitmesi sonrası böyle bir arıza olması.

• sevindirici.
  • quote:

Arkadaşlar arabadaki arıza egr valf arızasıymış egsoz geri dönüşüm galiba öyle hatırlıyorum...

Bu arada %60 parça % 40 işçilik iyi niyet indirimi verdiler 1300 tl den 610 tl ye indirdiler arabamı 6,30 da teslim alıyorum .)

Hayırlı olsun dostum kafaya takacak bir şey yokmuş demek ki?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.