Nazar yada forumun laneti deyin ama asla aracınızın fotosunu paylaşmayın.
quote:
Orijinalden alıntı: st0nejhen
quote:
Orijinalden alıntı: ForteVeloce
quote:
Arkadaşlar bugün iş yerine mal almak için çarşıya gittim yolda gelince arabada motor ısıtıcı arıza ışığı yandı ve araç gaz yememeye başladı 60 ' ı geçemedi bile . r yay şeklinde bir işaret çıktı turuncu yanıp yanıp söndü servise götürdüm edr arızası mı ne dediler aracın garantiside 20 gün önce bitmiş :( 1.100 tl işçilik hariç masraf çıkardılar daha servisten çıkalı 5 gün olmadı öyle bir arıza ki 5 km de yarım depo yakıt bitirdi :( aracı bıraktım servise iyi niyet indirimi olabilir dediler yarın dönecekler moralim çok bozuk :(
Araç opel mi? Egr valfi arızası sanırım anlatmak istediğiniz:)
Geçmiş olsun...
YOK ARAÇ VW 2010 TRANSPORTER 2.00 TDİ
vw işte... eğer vw alıyosan saçmalıklarına ve kazıklamalarına mecburen katlanıcaksın hocam. geçmiş olsun tekrardan.
quote:
Orijinalden alıntı: hellman
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ForteVeloce
quote:
Arkadaşlar bugün iş yerine mal almak için çarşıya gittim yolda gelince arabada motor ısıtıcı arıza ışığı yandı ve araç gaz yememeye başladı 60 ' ı geçemedi bile . r yay şeklinde bir işaret çıktı turuncu yanıp yanıp söndü servise götürdüm edr arızası mı ne dediler aracın garantiside 20 gün önce bitmiş :( 1.100 tl işçilik hariç masraf çıkardılar daha servisten çıkalı 5 gün olmadı öyle bir arıza ki 5 km de yarım depo yakıt bitirdi :( aracı bıraktım servise iyi niyet indirimi olabilir dediler yarın dönecekler moralim çok bozuk :(
Araç opel mi? Egr valfi arızası sanırım anlatmak istediğiniz:)
Geçmiş olsun...
YOK ARAÇ VW 2010 TRANSPORTER 2.00 TDİ
vw işte... eğer vw alıyosan saçmalıklarına ve kazıklamalarına mecburen katlanıcaksın hocam. geçmiş olsun tekrardan.
ne alakası var bende de 6 yıldır golf v bir kere olsun bozulmadı.her araçta arıza çıkabilir.burada yaşanan talihsizlik garantinin bitmesi sonrası böyle bir arıza olması.
sevindirici.
quote:
Arkadaşlar arabadaki arıza egr valf arızasıymış egsoz geri dönüşüm galiba öyle hatırlıyorum...
Bu arada %60 parça % 40 işçilik iyi niyet indirimi verdiler 1300 tl den 610 tl ye indirdiler arabamı 6,30 da teslim alıyorum .)
Hayırlı olsun dostum kafaya takacak bir şey yokmuş demek ki?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme