20 yıl kadar önce Vestel 3 yıl garantili TV satmaya yeni başladığı dönemde abimin aldığı TV, garantinin bitiminden 3 gün sonra bozulmuştu.
O zaman için ciddi bir para ödeyip tamir ettirmiştik.
Aklıma bu geldi senin durumunu okuyunca.
quote:
Orijinalden alıntı: haluk 23
Geçmiş olsun arkadaşım.
20 yıl kadar önce Vestel 3 yıl garantili TV satmaya yeni başladığı dönemde abimin aldığı TV, garantinin bitiminden 3 gün sonra bozulmuştu.
O zaman için ciddi bir para ödeyip tamir ettirmiştik.
Aklıma bu geldi senin durumunu okuyunca.
sağolasın olacağı varmış ama insanı gerçekten üzüyor :/
quote:
Orijinalden alıntı: MEHMETXXXX
geçmiş olsun
sağolasın kardeşim
Geçmiş olsun. Böyle bir aracın bu kadar kısa sürede böyle bir hata vermesi ilginç bir durum. Araç ve elektronik işi biraz şans işte. Umarım en kısa sürede en az zararla atlatırsın durumu. Bence aracınızı satmayın, başka araçlarda da başınıza gelebilridi bu durum. Eğer çok tutarsa ben yerinde olsam Almanya VW ye böyle böyle garantisi dolar dolmaz arıza yaptı diye mail atarım. Bir şey olmasa bile şansımı denerim.
kardeş bunun için güzelim araç satılır mı?her araçta olabilir böyle şeyler yaptır keyifle bin.
quote:
Orijinalden alıntı: ForteVeloce
quote:
Orijinalden alıntı: st0nejhen
2 3 GÜN ÖNCEDE FORUMA ARABANIN RESMİNİ KOYMUŞTUM :( NAZAR MI DEĞDİ NE OLDU
Efsane geri döndü
Aracı almaya giderken fotoğraf çekip tanıtmak istiyorum foruma özelliklerini felan fakat tırsıyorum gerçekten hakikaten forumun üzerinde nazar var.
geçmiş olsun zamanlaması kötü olmuş
Geçmiş olsun.Garanti bitiminden sonra böyle birşeyin olması gerçekten üzücü.Umarım en kısa ve ucuz yoldan halledilir..
Daha 5 gün önce servisten çıktığınızı söylüyorsunuz bence hakkınızı arayın , en azından şansınızı deneyin derim .İyi niyet garantisi diye bir şey var.Aracınız devamlı serviste bakıma giriyorsa bence size yardımcı olmalılar.
quote:
Orijinalden alıntı: st0nejhen
sağolun arkadaşlar arabadan çok soğudum satıp başka araç almak bile düşünüyorum :S
Her arızada yeni bir araç alacaksanız,bu işin sonu yok.Eğer biz cihaz alıyorsanız birazda şansınız olacak,hangi marka ürün alıranız alın.Birde dışardan özel servislerden fiyat sorun bakalım.
Cidden nazar var ya baksanıza.
Geçmiş olsun bu arada.
Geçmiş olsun.
geçmiş olsun, olur böyle şeyler, hemen soğumayın arabadan.
kedir o kedi vw yapmaz öyle bişey .. bende resim koymuştum foruma bişey olmadi ama sattim arabayi sonra nazardan olabilir mi
geçmiş olsun inşallah seni üzmeyecek bir tutar ile hallettirirsin , garanti süresini atlaması talihsizlik olmuş .
iyi niyetleriniz için teşekkür ederim . servis doğuş oto ile yazıştığını söylüyor iyi niyet indirimi için bakalım cevap bekliyorum bende
5 kmde yarım depo mazot yaktığına göre muhtemelen dpf (dizel partikül filtresi) arızası,
dpfyi temizlemek için filtreye direkt mazot püskürterek partikülleri yakıyor bu sırada çekiş düşüyor,
anlaşılan sizin filtre ömrünü tamamlamış, mazot püskürterek yapılan yanma işe yaramamış...
geçmiş olsun kardeşim.
geçmiş olsun...
araba dizel.. o resmini koyduğunuz işaret dizel araçlarda kızdırma bujisi işareti değil mi ? Yani soğuk havalarda araç daha kolay çalışsın diye motor çalışmadan önce yakıt mı ön yanma odası mı ne orayı ısıtan parça değil mi? Lanet bişeydir bozulur, belli aralıkları değişimi gerekir vs vs...O işaret kontağı çevirince yanar, sönünce motoru çalıştırabilirsiniz demektir. Sönmüyorsa kızdırma bujisi arızalıdır..
Arkadaşlar arabadaki arıza egr valf arızasıymış egsoz geri dönüşüm galiba öyle hatırlıyorum...
Bu arada %60 parça % 40 işçilik iyi niyet indirimi verdiler 1300 tl den 610 tl ye indirdiler arabamı 6,30 da teslim alıyorum .)