Şimdi Ara

araba camından yola çöp atanlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hadi ufak tefek şeyler bir nebze kabul edilebilirde, geçenlerde yürüyerek eve giderken önümde 40lı yaşlarında bir hıyar durdu, güzelce camı açtı, önce peçeteyi sonra plastik tabağı, yemek artığı kağıtları attı, bir iki saniye sonra kutu kolayı attı ben kaldım öylece. vay hayvan diye bağardım camdan el kol yaptı bana, arabaya doğru koşuncada son gaz bastı gitti. bunu dövsen dövülmez, sövsen sövülmez, böylelerini alıp laboratuvarlarda denek olarak kullanacaksın başkada bir cacık yapılmaz bu hıyarlardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Göttingenli Ethem

Bir konu hakkında da anın olmasın be.

Benimde anım var, eksileri ve mesajı görünce korkudan yazamadım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: frtmr

quote:

Sizin bu konuda, belki 2 3 konuda anınız olur. Ama bu adamın her konu hakkında bir anısı var. Herkes her gördüğü yerde - yi yapıştırıyor. Tavsiye ederim çok güzel oluyor.
  • Eğitimsizlik ve hayvanlığın karışımı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: frtmr

quote:

Sizin bu konuda, belki 2 3 konuda anınız olur. Ama bu adamın her konu hakkında bir anısı var. Herkes her gördüğü yerde - yi yapıştırıyor. Tavsiye ederim çok güzel oluyor.

Bilgilendirme için teşekkürler hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geceleyin uzun yolda izmarit atanlara iftil oluyorum.

Öyle bir ışık geliyor ki ön camına zannedersin meteor düşüyor.
  • Araç kamerası almak farz oldu artık. Bende ayar oluyorum bu tiplere. Dün üstüme çıkıyordu öküzün biri. Videosunu nete öküz diye koyacan bunların.
  • Çevreyi değil bu tiplemeleri temizleyecen önce.Çevrede bu sayede temiz kalır zaten.Ayar oluyorum yola sokağa çöp atanlara.Araç kamerası kayıtları bu durumlarda geçerli olmuyor mu?
  • Tee 10 gün kadar önceki uzun yolda "Varınca orda çöpe atarım" diye yan koltuğun önüne (Ayak konulan yere) koyduğum soğuk kahve kutusunu hala atmadığım geldi aklıma. Ne unutkanmışım la ben?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.