Şimdi Ara

araba camından yola çöp atanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu tür insanlarla trafikte her gün karşılaşıyoruz , ben bu konuda biraz hassasım yani bu tipleri görünce direksiyon başında sinir krizi geçiriyorum. Bugün de önümde giden hafif ticariden kullanılmış bir ıslak mendil atıldı yola , içimden küfürü bastım biraz gittik bir tane daha atıldı . Kornaya asıldım sonra herif bastı gitti. Bazen sıkışık trafikte de şahit oluyorum , inip uyarayım diyorum ama arabanın içinde kim var deli midir psikopat mıdır bilemediğim için pek yanaşmıyorum.

soracağım şey şudur, araç içi kameram olsa ve bu çöp atma anı kayda girerse , bunu yetkili yerlere ulaştırıp ceza yemesini sağlayabilir miyim ?

• bu hayvanlara zabıta yazabilir belki ilk aklıma gelen o oldu.
  • plaka tespiti ile ceza yazdırabilirsiniz.
    45-Saygısız araç kullanmak, araçtan çöp atmak, seyir halinde telefon kullanmak 77 lira
  • Bir bunlara çok kızıyorum bir de koskoca otopark alanında başka bir aracın dibine kadar girip kapısını açarken yanındaki araca vuranlara.

Ya millet çok umursamaz. Bazen diyorum ben mi pimpirikliyim ama yok yani. Bu kadar olmaz. Sinir oldum yine. Bu umursamaz vatandaşlar için istatistik tutsam %90'ının kullandığı araç kendi malı değildir, %10'u da katıksız öküzdür, net.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Camdan sigarasını atıp orman yangını çıkaranlara ne demeli?
    O izmariti alıp uygun şekilde değerlendiresim geliyor.

• Sene 2006
    B. Düzü' nden eve TEM üzerinden arabamla dönerken OGS gişesinden geçmek için torpidoda duran cihazı alayım dedim. Ama ne mümkün, torpido içi çöp gibi poşet dolu, zar zor bulabildim ve gişeden geçtim.
    Sonra cihazı torpidoya koymadan çöpleri alıp camdan dışarı atayım dedim ama önce dikizden kontrol ettim arka tarafta yakında araç yoktu.
    Çöpü attıktan yaklaşık 1 km sonra tepe lambalı bir kamyonet sürekli bana srlrktör yapıyordu. Dikiz aynasından baktığımda sürücünün sağa çekmem için işaret yaptığını görünce emniyet şerifine çektim.
    Bu kamyonette hemen önüme geçti ve durdu. "Çattık belaya" diye düşünürken kamyonetten inen işçi tulumlu biri yanıma geldi.
    Camı açınca bana "İyi günler beyefendi, sanırım bu sizden düştü" dedi ve arabamın ruhsatını uzattı.
    Ben şaşkınlıkla "nasıl bıldunuz?" Diye sorunca bana "Rüzgarla birlikte tam ön camıma düştü" dedi bana.
    Ben de teşekkür ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    Arkamda yakın araç yok diyecek kadar mesafe var kamyonetle aranda ve o kamyonet geliyor sizin aracı yakalıyor. Hadi onu geçtim, havada rüzgarla uçup savrulmayacak kadar hatrısayılır bir ağırlığı olan ruhsat, o kadar mesafede uçuyor uçuyor uçuyor, kamyonetin ön camına konuyor

Senden müthiş CSB yazarı olur. Bundan sonra takipçinim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Camdan bisi atana ucan kafayla giresim var

• TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    hocam bende yaziyi okurken sizi durduran kamyonet coplerinizi alip "sizin aractan dustu bunlar" diye verdi buyuk kapak yapti yazdiginizi dusunmustum yazinin ortasinda ama ruhsati vermis , yinede sunu bu konuya yazmak bile buyuk yanlis diye dusunuyorum. biz yasiyoruz bu sehirde coluk cocugumuz cop icinde mi buyusun kiniyorum sizi

• Trafikte her şeyi bu denli kafaya takmak bence gereksiz.

O kadar çok eleştirilecek hareket ve insan var ki.

Sinirlenip, sövmek anca kendimize zarar. Ben bunu keşfettim keşfedeli kimseye gıkımı çıkartmıyorum.

Kafam rahat.

Sinyal mi vermemiş, makas mı atmış. Peh, banane. Kameram kayıtta. Eğer ki bana her hangi bir zararı olursa seve seve
  • memleket talan edilmiş ona buna peşkeş çekilmiş sokağa çöp atmışlar kimin umurunda çok ta fifi açıkçası şu saatten sonra

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlar disariyi, cevre dediğimiz alani yahudi mali baskasinin sevmedigimiz birilerinin yasadigi bir yer gibi görüyor olmali ki eline geçeni çevreye atsin. Kaldi ki o eline geceni camdan atinca kurtulduğunu sananlarin o şey bir gün mutlaka basina gecer, adalet er geç tecelli eder.

• Normalde yapılan olay yanlış fakat ona sıra gelene kadar trafikte bilumum hatalı davranış olay ve hareket var.

Avrupalı sürücüler 1 gün bizim yollarımızı kullansınlar, beyinleri yanar.

İstanbul o kadar garip bir şehir ki acemi kadar usta şoföre de rastlayabilirsiniz.Ama Türkiye'nin 5 te 1 i burada olunca böyle sacmalıklarına da görmek kaçınılmaz..

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Sene 2006
    B. Düzü' nden eve TEM üzerinden arabamla dönerken OGS gişesinden geçmek için torpidoda duran cihazı alayım dedim. Ama ne mümkün, torpido içi çöp gibi poşet dolu, zar zor bulabildim ve gişeden geçtim.
    Sonra cihazı torpidoya koymadan çöpleri alıp camdan dışarı atayım dedim ama önce dikizden kontrol ettim arka tarafta yakında araç yoktu.
    Çöpü attıktan yaklaşık 1 km sonra tepe lambalı bir kamyonet sürekli bana srlrktör yapıyordu. Dikiz aynasından baktığımda sürücünün sağa çekmem için işaret yaptığını görünce emniyet şerifine çektim.
    Bu kamyonette hemen önüme geçti ve durdu. "Çattık belaya" diye düşünürken kamyonetten inen işçi tulumlu biri yanıma geldi.
    Camı açınca bana "İyi günler beyefendi, sanırım bu sizden düştü" dedi ve arabamın ruhsatını uzattı.
    Ben şaşkınlıkla "nasıl bıldunuz?" Diye sorunca bana "Rüzgarla birlikte tam ön camıma düştü" dedi bana.
    Ben de teşekkür ettim.

Bir de halt yemiş gibi anlatıyorsun aferin sana

• istanbul-kocaeli civarında en son hortum çıktığı zaman yoldaydım. hortum ilerimizden hareket ederken. içinde pet şişe, kola kutusu, sigara paketleri, çer çöp ne varsa daireler çizerek uçuşuyordu. bahsettiğim kütle uçarak gelip aracın tamponundan girerek kaput civarına çarptı. rüzgarın etkisiyle de arka taraf savruldu. araçtakiler güzel bir heyecan yaşadı. çevreye çöp atarken nasılsa yol kenarına gidiyor diye düşünmeyelim. rüzgarda uçuşup etrafa dağılabilir.
  • ben direk camı açıp nerenin eşşeğisin sen diye bağırıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Sene 2006
    Ben de teşekkür ettim.

Bir konu hakkında da anın olmasın be.

• Aslında karayollarını temiz tutalım yazısı arabalarımızı şeklinde değiştirilmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tica -- 27 Eylül 2014; 22:36:34 >
  • İnsanlık nasibini almamıştır bunlar.

Sokakta atarlar,toplum içinde bir alanda da atarlar,parkta bahçede de atarlar.

Dursun atarsın 5 dakika sonra ama naparsın insanlıktan nasibini almamışlar.

Vallah ben bir kere sinirlenip ışıkta duran kadın yere plastik kola şisesi atınca dayanamadım aldım aracın açık olan camından içeri attım.

Hepsine de bunu yapmak gerekir ama şimdi düşündüm de bakmadan attım içerden bir 190 lık sarışın DHLi çıksa ne olurdu?7

Bunlardan eksik kalmayan sinirim bir de kaldırım varken yoldan yürüyen yayalar.

Bir de ışıklar varken yoldan geçmeye çalışanlara.Bugün sırf bu yüzden anneme sinirlendim.

Bunların hepsinden fazla sinirlendiğim yaya geçidinde durmayan ......lardır.

Ben yoldan geçmeyeyim diye 20 metre yürüyorum adamlar yaya geçidinde 10 saniye durmaya üşeniyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.