Bimden hamburger ekmeği donmuş patates köfte alıp arabada açık büfe usulü satmak < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Araba da yaşıyorum soruları alayım (SS'li) (2. sayfa)
-
-
evine dön evlat
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
29.
çadırla piknik tüpü aldım. yukarıdaki arkadaşa teşekkür tüp almak aklıma gelmemişti.
decathlondan şişme yatak bakacağım bugün
-
İnto the wild filmi gibi her şeyi ardında bırak ve doğayla iç içe maceraya atıl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
👀
Ailenle ne yaşadın neler oldu bilemeyiz ama ölümlü dünya. Bu yüzden barisin derim ben hocam.
-
Durumlar nasıl
bişey yaşamadım hocam bunaldım. aileyle yaşamanın ezikliğini hissediyorum. ayrı eve de çıkamıyorum. 29 yaşına geldim artık buna orta yaş krizi mi dersiniz ne dersiniz bilemem.
gittiğim 3 tinder date i de ghostladı. ailemle yaşadığımı öğrenen kız kaçıyor. istanbul a gidip bakacağım birde yazılım işlerine.
-
Polo küçük araç içinde yaşanmaz.
-
Hakkınızda hayırlısı olsun hocam
-
Ailen ne durumda bilgin var mı böyle bir işlere girdin lakin annen baban müge anlıya çıkar yakında oğlumuz kayboldu diye ne geziyon soğukta orda burda evine git otur başına iş alacan aileni üzecen
Yaşıyon bu hayatı
Tinder daki kızlarda çok değerli ve kaliteli insanlardır zaten onların ghostlaması kesinlikle kafaya takılacak bir şey oysaki sizi ghostlamasalardı onlarla çok iyi bir gelecek inşa ederdiniz
Tam da evden kaçacak zamanı buldun, şurda 4 ay sonra havalar ısınacak, o zaman kaçardın, kışın her an soğuktan hasta olursun.
Dışarda yavru kedi bırakmışlar, onu bile apartman içine aldık, soğuk berbat!
Ya da 4 aylığına oda paylaşan birilerini bul, yazın yine kafana göre takılırsın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kadıköy'de böyle yaşayan çok. Adamın biri küçük bir karavan park etmiş yolun kenarına onun içinde yaşıyor. Bu barınma işinin moku çıktı artık.
Rica ederim hocam tüp önemli
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam işine karışmak gibi olmasın yine sen yaşamak istediğin gibi yaşa anlayış göstereceğim.
Tinder platformundan düşürdüğün kızlar aile evinde yaşıyorsun diye seni istemediyse o kızlardan sana zaten hayır gelmez. Temiz dürüst insanın az bulunduğu bir dönemde yaşıyoruz. Bende seninle aynı yaştayım. 30 küsür yaşlarında olan başka bir tanıdığımda aynı durumda ne o ne ben düzgün bir kız bulamadık ki evlenip mutlu huzurlu bir yuva kuralım. Geçen hatta influncer tayfasından bir kızın hikayesi denk geldi instada. Kız (evli) köye gitmiş soba yakmışlar sobanın fotosunu çekip sobamızı yaktık kalp diye hikaye atmış. Sonra içimden dedim ki ulan kocan seni sobalı evde oturtacam dese anında onu terk edersin ama para olunca farklı oluyor. Yani kısacası kız bulamadım diye kaybolmana gerek yok kendine yazık etme. Ailen sana bir şey demiyorsa yaşa gitsin ne olacak ki bir iki tane fatura ödersin bazen de bir kaç market alışverişi filan katkın olmuş olur zaten eve. Bende 4 ay önce işten çıkarıldım hala daha düzgün bir iş bulamadım. Şu süre içinde o kadar çok kaybolmak istedim sana anlatamam. Bazen kaybolmak istiyorsun anlıyorum ama kaybolarak bir yere varamıyorsun gerçekten.
Kısacası sana tavsiyem evine dön kardeşim. Kendini düşünmüyorsan aileni düşün. Bak kış geldi hava soğuk ailen seni hep merak ediyordur. Hava soğuk ne yiyordur ne içiyordur üşüyor mudur diye düşünüp duracaklar. Bunu onlara yapma. Evine dön.
-
Ev kirası vermekten iyidir bende düşünüyorum bazen yok ev kirası yok faturalar niye çalışıyorum diyorum genelde boşa hepsi modern dünyada köleyim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X