Şimdi Ara

Araba da yaşıyorum soruları alayım (SS'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
4
Favori
1.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aileyle yaşamaktan bunaldım bir daha dönmeyeceğim diyerek çıktım bu yola.

2 haftadır sahil kenarlarına park edip uyuyorum. 60bin tl birikimim mevcut. araba masraf açmazsa beni uzun süre götürür. günlük giderim 100-150 tl falan

yakınlarda bir kampta wc duş var. orada hallediyorum.

güncelleme:

arka koltuğu söküp mini karavana çevirdim. yatak işi güzel oldu. arka camlar filmli içerisi gözükmüyor ön cama güneşlik takıp uyuyorum

bu arada giderim arttı yemeğe yakıta veriyorum. 2 börek kola cips beni gün boyu götürdü bugün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsayt Bozan Stoper -- 17 Kasım 2024; 20:5:49 >

• Telefonu nasıl şarj ediyosun powerbank yetiyo mu sadece
  • Çalışıyor musun hocam
  • böyle yaşayan koreliler çok düşüyo youtube keşfetime baya da izleniyolar. sen de çekiver 2-3 video salla youtube'a belki 3-5 kuruş akar bi şeyler tutarsa.

• geri dönüp ailenden özür dile

zamanı gelince çıkarsın kendi evine

• Boş vaktin varsa eğer biraz Türkçe dil bilgisi çalışabilirsin.

• Ben çalışırken 4 sene MB VITOmda yattım kalktım..

günde 5 saat uyku 19 saat hiç izinsiz çalıştım.. 4 sene boyunca yıllık iznim bile yoktu..

• niye yapıyon kendine bu eziyeti
  • Biraz daha detay bekliyoruz. Sabah söyle yaptım akşam söyle gibi ss lerlw
  • 60 bin birikimle 600 paket sigara, birkaç depo da benzin alırsın.

• F1SECO kullanıcısına yanıt

giderim yakıt yüzünden 300-400 arası olmaya başladı. sigara fazla içmiyorum günde 4-5 dal.

araç bu arada polo dsg 2013

öğlen manavgat şelalesini antik kenti falan gezdim. dışarı da yememeye çalışıyorum sabahları migros da ucuza sıcak simit oluyor onu alıyorum.

opet tuvaletleri on numara. büyük tuvalet için 10km mesafe olsa bile opet ya da shell de hallediyorum. sahilin tuvaleti pis.

• yazılımcıydım 2023 şubat ayında işten çıkarıldım. bir daha frontend işi bulamadım ben de saldım artık aramayı.

herhalde doğu da olsam tedirgin olurdum ama manavgattayım. sahil kenarında karavanlar falan oluyor etrafta arabalar var korkmuyorum o yüzden.

bazen opet ya da shell e park edip uyuyorum petrol istasyonları da güvenli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsayt Bozan Stoper -- 17 Kasım 2024; 19:52:24 >
  • Ofsayt Bozan Stoper kullanıcısına yanıt

Eski mesajlarını hatırlıyorum yanılmıyorsam kanadalı şirkete remote çalışıyordun şimdi bir daha iş bulamazsan hayatını nasıl idame ettireceksin ve o birikim bir gün bitecek işte o zaman geçimini nasıl sağlayacaksın asıl sorun bu

• izayoi kullanıcısına yanıt

evet birikim 10binlere düşünce asgari ücretli bir iş arayacağım bakalım. beni en az 1 yıl götürür gibi. araba kaskosunun da daha 10 ayı var o yönden de kafam rahat.

hippilerle kampçılarla tanışsam iyi olacak tek sıkıntım şu ara yalnızlık.

• Arabayı sat. Bir tane panelvan ticari araç al trendyol express yap.

Evine dön macera arama hocam

Kucuk tüp alıp arabanın yanında bir şeyler yapmanız daha mantıklı bagaja küçük bir kac arac gereç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F1SECO -- 17 Kasım 2024; 23:46:15 >
  • yaş kaç hocam

• karavan al

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.