Arkadaşlar resimdeki kitapları görüyorsunuz.Bu yıl lisenin son yılı.Bu kadar kitap var elimde.Satsan satılmaz atsan atılmaz.Birisine hayrına versen verilmez çünkü müfredat kökten değiştiyor seneye bu kitaplar işe yaramayacak.hepsi ygs lys hazırlık kitabı + okul kitapları var içinde.yani önceki yıllardan biriktirmedim.hepsi az veya çok kullanılmış.Birde bunların yanında defterler dosyalar ıvır zıvırlarda var tabi.Bu kitapların hepsini toptan geri dönüşüme verebileceğim bir yer varmı.
Benim de Öss yılından vardı bir bu kadar. Ablam gitmiş belediyeyle konuşmuş, belediye bir araba yolladı biz de verdik hepsini geri dönüşüm için. Bir gidip sorabilirsin.
Çöpten kağıt toplayanlara ver uğraşmak istemiyorsan.
een alttaki yere hızlıca yumruk at düşsün monitörün üstüne hepsi. çok zevkli olabilir. saygılar.
quote:
Orijinalden alıntı: AnotheRDie
Benim de Öss yılından vardı bir bu kadar. Ablam gitmiş belediyeyle konuşmuş, belediye bir araba yolladı biz de verdik hepsini geri dönüşüm için. Bir gidip sorabilirsin.
Eğer belediye böyle birşey yaparsa iyi olur yoksa ziyan olacak bu kadar kitap.
een alttaki yere hızlıca yumruk at düşsün monitörün üstüne hepsi. çok zevkli olabilir. saygılar.
ahahahah iyiydi
ahahah hala gülüyon lan :D adın ne senin
Müfredat değişir ama benim bildiğim konular değişmez. Yani 9 sınıftaki konuların sırası zamanı değişir ama konuların kendisi değişmez
quote:
Orijinalden alıntı: invisible
quote:
Orijinalden alıntı: pckopatx
Müfredat değişir ama benim bildiğim konular değişmez. Yani 9 sınıftaki konuların sırası zamanı değişir ama konuların kendisi değişmez
yok bildiğin değişiyor.konular falanda değişiyor.kısaca yepyeni bir sistem diyebilirim.
toplayanlara kağıt ver istemiyorsan çöpten.
Bende de bir sürü vardı, dershaneme bağışladım
Okul kütüphanesine bağışlayabilirsin.
Kazandıktan sonra boş araziye götürüp kahkahalar atarak yakmıştım hepsini.
quote:
Orijinalden alıntı: Hacıkafir
Kazandıktan sonra boş araziye götürüp kahkahalar atarak yakmıştım hepsini.
Şöyle mi?
quote:
Orijinalden alıntı: invisible
Sonuç olarak kitaplar, müfredat değiştiği için geri dönüşüme gidecek.Çöplerden kağıt toplayanlara vererek onlara da yardım etmiş olursun.
Müfredek ne kadar değişirse değişsin o kitaplar işe yarar.Birine vermek istemiyorsan git 2.el kitapçıya sat,helalinden bi 20-30 kağıt alırsın.
quote:
Orijinalden alıntı: NuTeRX Müfredek ne kadar değişirse değişsin o kitaplar işe yarar.Birine vermek istemiyorsan git 2.el kitapçıya sat,helalinden bi 20-30 kağıt alırsın.
20-30 tl için o kadar işkenceye katlanamam.çok fazla kitap var.
quote:
Orijinalden alıntı: NuTeRX
Müfredek ne kadar değişirse değişsin o kitaplar işe yarar.Birine vermek istemiyorsan git 2.el kitapçıya sat,helalinden bi 20-30 kağıt alırsın.
Olm insanlık hali yanlış yazabilirsin ama çok komiklan yarım saattir gülüyom