Şimdi Ara

Araba için buzdolaplı kolçak 19.90+kargo (hb) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
93
Cevap
9
Favori
6.882
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çoğu kişiye yollamışlar sanırsam bizimkiler iptal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayalet_tr

Banada geldi bugün. Henüz çalıştırmadım. Kalitesi kabuledilir düzeyde, beklediğimden ağır. Küçük bir enstantane farkettim. Cihazın kapağının iç tarafında sanıyorum üretim tarihi olacak bir tarih var, 03/96 yazıyor. 20 yaşındaki cihazları sattılar sanırım. Kutusu falan sararmış broşürdeki yazılar falan hep eski fontlar.

hocam emin ol 96 yılı ise bugunkinden daha saglamdır kesin.
  • tnt-2 kullanıcısına yanıt
    Hocam fotoğraf video birşeyler koyun havalede bekliyor sipariş Benim gibi kararsızlara bir yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arbalet

Hocam fotoğraf video birşeyler koyun havalede bekliyor sipariş Benim gibi kararsızlara bir yardım

Hocam ınceleyemedım hafta sonuna kadarda fırsatım olmaz.
    Sahsi fikirlerimi yazdım bence alınır, hem iade etme hakkın var noolacakki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoctorEconomy

Resimler bunalrnar

Araba için buzdolaplı kolçak 19.90+kargo (hb)

Hocam içinde kutu kola çıktı mı

• Arkadaslar 3 tane aldım ve drvimu ile ortak iş yapacagız ticari amaç için aldık.

ilk defa açıklıyorum, sermayeye katılım yaparsanız 1-2 kişiyi ortak alabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnt-2

Arkadaslar 3 tane aldım ve drvimu ile ortak iş yapacagız ticari amaç için aldık.

No frost ve frukoludan sipariş verdim
    Yarın geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: drvimu

quote:

Arkadaslar 3 tane aldım ve drvimu ile ortak iş yapacagız ticari amaç için aldık.

No frost ve frukoludan sipariş verdim
    Yarın geliyor

fruko işi yattı bende baska bir dala geçtim.
    beraber alaskada buz satalım temsili resim altta

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimkisi geldi bugün. Citroen c-elysee ye gayet iyi oldu. Soğutmasını denedim 15 dk da gayet iyi soğutmuştu. Belkide izmirde hava soğuk ondan hızlı soğuttu bilmiyorum ancak benim işimi görecek düzeyde bir ürün. En kötü ihtimal yalıtımı bile elinizdeki malzemenin sıcaklığını korur. Montajıda oldukça kolay 10 dk içinde araca monte ediliyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hayalet_tr

Banada geldi bugün. Henüz çalıştırmadım. Kalitesi kabuledilir düzeyde, beklediğimden ağır. Küçük bir enstantane farkettim. Cihazın kapağının iç tarafında sanıyorum üretim tarihi olacak bir tarih var, 03/96 yazıyor. 20 yaşındaki cihazları sattılar sanırım. Kutusu falan sararmış broşürdeki yazılar falan hep eski fontlar.

hocam emin ol 96 yılı ise bugunkinden daha saglamdır kesin.

Ondan eminim hocam. Çalışırsa kesinlikle iade etmem. Yazın evde dolaptan çıkardığım içeceği deniz kenarına kadar soğuk götürsün yeter. Termos özellikli çantaya bundan fazla ödememe rağmen hiçbir işe yaramıyor

• drvimu kullanıcısına yanıt
    İki tane 35 lik jack koymuşlar 😜😂

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: commad

Benimkisi geldi bugün. Citroen c-elysee ye gayet iyi oldu. Soğutmasını denedim 15 dk da gayet iyi soğutmuştu. Belkide izmirde hava soğuk ondan hızlı soğuttu bilmiyorum ancak benim işimi görecek düzeyde bir ürün. En kötü ihtimal yalıtımı bile elinizdeki malzemenin sıcaklığını korur. Montajıda oldukça kolay 10 dk içinde araca monte ediliyor.

hocam siz mi yaptınız montajı yoksa bir yere mi yaptırdınız? yaptırdıysanız kaça yaptırdınız acaba ?
  • quote:

Tamam bende ortak olurum 1 adet ürünle,
    benim araca uymadı ama ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 16 Kasım 2016; 11:20:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimki gelmedi daha ya!Siparişimiz hazırlanıyorda duruyor.
    Yalan olacak galiba.
  • Ürün geldi ama sanki biraz kaba duracak astraya;;) pek Hantal gösteriyor.
     Araba için buzdolaplı kolçak 19.90+kargo (hb) Araba için buzdolaplı kolçak 19.90+kargo (hb) Araba için buzdolaplı kolçak 19.90+kargo (hb)

• Kikilik kullanıcısına yanıt
    Kendim yaptım hocam. Cihazın kurulumu basit, zaten şeması mevcut. Daha sonra ihtiyaca göre araca vidalıyorsunuz. Benim aracıma tam oturduğu için vidalama gereği duymadım. Ayrıca ısıtma ve soğutma performansını denedim, fiyatına göre oldukça iyi. 15-20 dk içinde iyi derecede sıcaklık/soğukluğa ulaşıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: commad

Kendim yaptım hocam. Cihazın kurulumu basit, zaten şeması mevcut. Daha sonra ihtiyaca göre araca vidalıyorsunuz. Benim aracıma tam oturduğu için vidalama gereği duymadım. Ayrıca ısıtma ve soğutma performansını denedim, fiyatına göre oldukça iyi. 15-20 dk içinde iyi derecede sıcaklık/soğukluğa ulaşıyor.

tamamdır hocam teşekkürler
  • Evet, gerçekten üretim tarihi Mart 1996
    21 Yılına girdi ürün. Baco arkadaşlardan yaşça daha büyük ;;;)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.