Şimdi Ara

Araba için buzdolaplı kolçak 19.90+kargo (hb) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
9
Favori
6.848
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Mantıklı olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aküyü bitirmez değil mi bu?

Bagaja koydum koltuk arasına sığmadı. Kablo bagaja gayet güzel geldi.

Dolapta güzel ısıtması hızlı baya. Ben soğuğa aldım. içine 5 tane 200 ml kutu içecek aldı.

Otellerdeki dolap gibi kalır öyle Fişini çıkarmamda soğuttuktan sonra muhafazası nasıl acaba?

Fiyat güzeldi hakikaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilisim2222

Hepsiburada herkesin ürünü yollamış galiba

TEŞEKKÜR etmek lazım

Babasının hayrına yollamadı. Birçok forumdaşın Yaşından daha büyük olan 21 yıllık ürün yolladı herkese.

Yoksa ne çakaldır o

• Böyle bir dalavere olamaz.Dokunamadan kaybettim

İlk siparis verenlerdenim. Evde bulunamadik diye subeye gitti. Subeyi arayip daha yakin bir subeye yonlendirmek istedim. subenin telefonunun arizali oldugunu ve yakin subeye iletmesini dandik Yurtici'ne söyledim. Hicbir talebimi umursamadi.

Hepsiburadayi aradim. Subeye gitmenize gerek yok diyip adresime yonlendirecegini soyledi. Ben kargo beklerken, 1 gun sonra mail geldi: takip ediyoruz, yurticinden acil teslimat talep ettik diye. Sonraki birkac gun,subeye gitmeme gerek kalmadigini dusunup kargo hareketlerini takip ettim. Eve doğru bir hareket beklerken, paket hepsiburadaya geri gitti

Ben ne kadar veryansin edip hepsiburadayi telefon,twitter,maille topa tutsam da; pasif aciz hepsiburada Yurtici'ne söz geciremeyip sozunu de tutmadigini kabul edip kuru bir ozur diledi. Ustelik urunum onlarda olsa da,tekrar satış yapamayacaklarini soyleyip dumur ettiler.

hicbir sey olmamis gibi, 24.94TL'mi geri aldım,hevesim kursagimda kaldi. Utanmadan; siparisinizi teslim ettik memnuniyetiniz icin buyrun anket demisler. Boşuna doldursam da, ankette de dip puani verip hepsiburadanin kaypakligini,guvenilmezligini ve bir calisaninin kesinlikle benim haram ettigim urunume el koydugunu belirttim. hepsiburada sana koca bir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Söylev

Aküyü bitirmez değil mi bu?

Bagaja koydum koltuk arasına sığmadı. Kablo bagaja gayet güzel geldi.

Dolapta güzel ısıtması hızlı baya. Ben soğuğa aldım. içine 5 tane 200 ml kutu içecek aldı.

Otellerdeki dolap gibi kalır öyle Fişini çıkarmamda soğuttuktan sonra muhafazası nasıl acaba?

Fiyat güzeldi hakikaten.

direk aküden alıyorsa aküyü bitirebilir :)
    ancak kontağa bağlatırsan sorun olmaz
    bazı teypler bile araç çok uzun süre bekletilirse aküyü bitirebiliyor
  • tekrar stokta yalnız fiyat 49 TL

kaçıranlar arada takip etsin mecbur düşürecekler fiyatı yine
  • bugün itibari ile indirimdeki fiyatı güya % 29 indirimlisi 55.45 TL
  • ruşenamcanınoğlusedat kullanıcısına yanıt
    Peltier devresi var içinde araştırın lütfen peltier sistemini

• Konu zaten hortlamış hortu devam ettireyim :)))

sepette indirim ile 36,82 TL. gerçi ürün fotosundaki adamın tarzı da belli 1996 yılından kalma :)))
  • bende alıp köşeye atanlardanım. koltuk arasına sığmıyor aracım dacıa logan bılenler bılır loganın genıslıgını. sıgsa bıle el frenının ustune gelıyor . kımseye tavsıye etmem çöp bu ürün kullanışlı değil
  • clio 4 aldım araç ilanlarının tekinde clio 4 vardı ve bu kolçağı takmıştı bende takıcam buna bakalım nasıl olcak aldığım günden beri yatağın altında duruyor valla :)
  • Yeni kasa Albea'da kullanan var mı? Bir kenarda duruyor öyle, yaz geldi, balığa falan giderken kullanayım diyorum.
  •  Araba için buzdolaplı kolçak 19.90+kargo (hb)

bugün taktırdım clio 4 model aracıma gayet rahat oldu el frenini de engellemiyor hem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kikilik -- 6 Nisan 2017; 18:43:44 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.