Şimdi Ara

araba için cd yazma yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar arabam için bir türlü cd yazamadım biraz daha açayım konuyu arabam mp3 çalar olduğunu düşünüyorum çünkü üzerinde mp3 çalar yazıyor ve arabamdaki cdleri daha önce yazdırmıştım ve 150 ye yakın bir cd nin içinde mp3 var ve çalışıyor. Bügün cd ciye gittim birde ben atayım dedi aynı müzükleri attı çalıştı ben evde daha farklı mp3 atacaktım ama yine arabaya taktığımda error verdi nasıl nero ayarını yapacağım veya çözümünü bilen varsa söylerse mutlu olurum . ha bu arada kullandığım program Nero Burning ROM 12 dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutkura -- 15 Ağustos 2013; 13:20:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tutkura

arkadaşlar arabam için bir türlü cd yazamadım biraz daha açayım konuyu arabam mp3 çalar olduğunu düşünüyorum çünkü üzerinde mp3 çalar yazıyor ve arabamdaki cdleri daha önce yazdırmıştım ve 150 ye yakın bir cd nin içinde mp3 var ve çalışıyor. Bügün cd ciye gittim birde ben atayım dedi aynı müzükleri attı çalıştı ben evde daha farklı mp3 atacaktım ama yine arabaya taktığımda error verdi nasıl nero ayarını yapacağım veya çözümünü bilen varsa söylerse mutlu olurum . ha bu arada kullandığım program Nero Burning ROM 12 dir.

teybin mp3 çaldığından eminsen , attığın mp3 lerin kalitesini gözden geçir bazı cihazlar yuksek kalitedeki mp3 lerde sorun yaratabiliyor mesela 320 kbps mp3 leri çalmıyor , nero nun ayarlarında n kontrol et birde öyle dene ...

• ben buldum cevabı belki aynı sorunla kalanlar bu yöntemi uygulayabilir nero express programını indirdim kurulumu tamamlanınca programı açdığımda yandaki sol taraftaki müzik(ses) sekmesine geldim eğer teypinizin mp3 çalar ise 3. sıradaki yani Müzik kutusu ses cd si tıklayın başka hiç bir şey yapmadan müziklerinizi atıp rahat rahat dinleyebiliyorsunuz arabanızda. Ayrıca teypinizin track çalıyorsa o zaman 1. sıradaki müzik/ses c'si olana tıklıyorsunuz bunda da 80 dk geçmiyecek şekilde müzik atabiliyorsunuz bu kadar..
  • İlk yaptıkların büyük ihtimalle data cd olarak kaydedildi ve cd açık kaldı. Sonradan cd.ye ekleme yapabilmek için bir seçenek var, onun işaretli olmaması lazım. Yani cd.yi kapamak lazım;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyundai Motor Company -- 18 Ağustos 2013; 3:41:19 >
  • Bahsettiğim olay ikinci resimde sağ alttaki çoklu ortam diski işte, sağ olun resimler için. Eğer o seçenek işaretli olursa sonradan cd.ye ekleme yapılabiliyor, tekrar yazdırılarak. Silip yükleme olmaz ama boş yer varsa ekleme olur. Ama o şekilde cd açık kaldığı için teyp okumaz. O seçeneğin işaretli olmaması, cd.nin kapanması lazım;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyundai Motor Company

.

Track at once mi disc at once mi olmalı ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aybarsbaturay kullanıcısına yanıt
    track olucak. bu sadece orjinal cd çalmayan teybler bile çalabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.