Şimdi Ara

araba kiralayacağım ama herkes senet imzalamamı istiyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: pi10

quote:

Orijinalden alıntı: power.

hiç bulaşma.
    bende öyle bir kere mahalleden kiraladım, senet imzalayarak.
    arabada gaz göstergesi çalışmıyordu, kornası ötmüyordu, benzin akıtıyordu
    yağ çubuğununa bir baktım yağ çamur gibi olmuştu, sanki motor yansın diye bana vermiş adam.
    bende en adisinden yağ koyup kurtarmıştım.
    lastik patlamıştı, adam lastik parası aldı senedi anca öyle kurtarabilmiştim. adam bide sakallı bişeydi

bazı sakallıları tenzih ediyorum ama nerde mıkrop pis iş hepsinin ucu onlara çıkıyo nedense

Kesinlikle!
    Elbet içinde düzgünleride var ama benim şimdiye kadar karşılaştıklarımın hepsi birbirinden pislik insanlardı.
    Şimdiye kadar dükkanından çıkarken sakalına s**ayım demediğim sakallı esnaf yoktur.

• Senet istemeleri gayet doğal adamlar senin nasıl biri olduğunu bilmiyor, belki arabayı satacaksın,belki parçalayacan kimse kimin ne olduğunu bilemez.Senete ve aldığınız yere dikkat ettikten sonra gerisi önemli değil.
  • quote:

Senet istemeleri gayet doğal adamlar senin nasıl biri olduğunu bilmiyor, belki arabayı satacaksın,belki parçalayacan kimse kimin ne olduğunu bilemez.Senete ve aldığınız yere dikkat ettikten sonra gerisi önemli değil.

Adam bana güvenmiyorsa ben niye adama güveneyim?
    Arabalarını zorla alan yok,çatır çatır parasını tahsil ediyorlar,bir kaza durumunda milletin burnundan getiriyorlar,tüm bunların üstüne bir de senet istiyorlar.
    Ayrıca senete ve seneti aldığın yere nasıl dikkat ediliyormuş,söyleyinde öğrenelim!
    Senete dikkat etme gibi bir olay yoktur,sen o senetin altına imza attıysan iş bitmiştir istediğin kadar dikkat et!
    Adama güvenme konusunda ise bu devirde kardeş,kardeşi,baba,oğlunu sırtından bıçaklıyor,böyle bir ortamda adama dikkat etmek o kişiye güvenmek saçmalıktan öte.

• quote:

Orijinalden alıntı: cruise06

quote:

Senet istemeleri gayet doğal adamlar senin nasıl biri olduğunu bilmiyor, belki arabayı satacaksın,belki parçalayacan kimse kimin ne olduğunu bilemez.Senete ve aldığınız yere dikkat ettikten sonra gerisi önemli değil.

Arabalarını zorla alan yok,çatır çatır parasını tahsil ediyorlar,bir kaza durumunda milletin burnundan getiriyorlar,tüm bunların üstüne bir de senet istiyorlar.
    Ayrıca senete ve seneti aldığın yere nasıl dikkat ediliyormuş,söyleyinde öğrenelim!
    Senete dikkat etme gibi bir olay yoktur,sen o senetin altına imza attıysan iş bitmiştir istediğin kadar dikkat et!
    Adama güvenme konusunda ise bu devirde kardeş,kardeşi,baba,oğlunu sırtından bıçaklıyor,böyle bir ortamda adama dikkat etmek o kişiye güvenmek saçmalıktan öte.

unlem koyarak kaba saba yazarak kımse haklı duruma dusemez. burda herkes yardımcı olmaya calısıyor bunlardan bırıde benım. yakın akrabamız kıralama
    ısı yapıyor ve bos zamanlarımda yanına ugruyorum o senet o kadar ıse yarıyor kı herkes ıyı herkes durust degıl.Guvenlı yerlerden(ıntercıty gıbı) alısverıs yaparsanız senet ımzalamanıza luzum kalmaz ımzalasanızda guvenlı yerlerde olmus olur.

Hadı atıyorum bırısı senet ıstemedı sende o arabayı aldın arabayı baskasına sattın yada arabayı ortadan kaybettın bı sekılde ne olacak pekı ? araba sahıbı CANIN SAGOLSUN CANINA BISEY OLMADI YA MI DIYECEK ? adama guvenmek zorunda degılsın kı kıralama bu kadar basıt. Saygılarımla..

Edit: Ekleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pi10 -- 8 Eylül 2012; 0:57:32 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cruise06

quote:

unlem koyarak kaba saba yazarak kımse haklı duruma dusemez. burda herkes yardımcı olmaya calısıyor bunlardan bırıde benım. yakın akrabamız kıralama
    ısı yapıyor ve bos zamanlarımda yanına ugruyorum o senet o kadar ıse yarıyor kı herkes ıyı herkes durust degıl.Guvenlı yerlerden(ıntercıty gıbı) alısverıs yaparsanız senet ımzalamanıza luzum kalmaz ımzalasanızda guvenlı yerlerde olmus olur.

Hadı atıyorum bırısı senet ıstemedı sende o arabayı aldın arabayı baskasına sattın yada arabayı ortadan kaybettın bı sekılde ne olacak pekı ? araba sahıbı CANIN SAGOLSUN CANINA BISEY OLMADI YA MI DIYECEK ? adama guvenmek zorunda degılsın kı kıralama bu kadar basıt. Saygılarımla..

Edit: Ekleme.

Öncelikle ünlem duygu bildirir bir noktalama işaretidir,kaba konuşma ile ünlem işaretinin bir ilgisi yok.
    Bunun haricinde zaten yazdıklarınızdan ve mahalle arası rent a car firmalarını haklı çıkarmanızdan ya sizin ya da bir yakınınızın bu tarz senet,sepet işleri ile kiralama yaptığını tahmin etmiştim ve yanılmamışım.
    Ayrıca kiralama sözleşmesi varken senetin gereği,amacı yoktur.
    Bu tamamen küçük kiralama firmalarının müşteriyi korkutmak amaçlı çıkardığı bir tezgahtır.
    Nasıl büyük firmalar aracını senetsiz müşteriye veriyor ve müşteri bu aracın başına kanunsuz bir iş getirdiğinde firma sözleşme sahibinin burnundan fitil,fitil getirebiliyorsa tüm kiralama firmaları kiralama sözleşmesi ile bunu yapabilir.
    Ama hak ve hukuk gibi kavramlardan haberi omayan mafya bozması bazı firmalar vatandaşın bilmediği sözleşme,şartlar,maddeler ile korkutmak yerine halk arasında oldukça bilinen ve korkulan ticari senetleri aracı olarak kullanarak kendini korumaya çalışıyor.
    Ayrıca herşey bir yana,gidip büyük kurumsal bir firmadan aracını senetsiz bir şekilde güleryüzlü bir hizmetle,aklında sorular kalmadan,saçma sapan ve tehlikeli senet,sepet ile uğraşmadan almak varken ne olduğu,kim olduğu belli olmayan adamın eline boş senet vermek mantık dışı bir olay!

• Guleryuzlusu varken dıgerlerıne gerek yok haklısın ayrıca guvenmıyorsan ısıne gelmezse kıralamazsın. Ama su var korkutmazsan olmuyor, malını bı sekılde adam guvenceye almak zorunda kımse arabasını cope atmak ıstemez. Saygılarımla.. Bu arada akrabada sakal yok
  • quote:

Guleryuzlusu varken dıgerlerıne gerek yok haklısın ayrıca guvenmıyorsan ısıne gelmezse kıralamazsın. Ama su var korkutmazsan olmuyor, malını bı sekılde adam guvenceye almak zorunda kımse arabasını cope atmak ıstemez. Saygılarımla.. Bu arada akrabada sakal yok

Bu kiralamacıların çoğunu çok iyi tanırım,içlerinde sürekli konuştuğum insanlarda var,o yüzden ben zaten kesinlikle kiralama yapmam bu tarz firmalardan.
    Fakat bu firmaları tanımayan,yaptıkları çakallıkları bilmeyen bir insan üstte yazdığınız mesajı okuyup buna aldanabilir ve başını belaya sokabilir.
    Benim bu tarz firmalar ile ilgili yazdıklarım kendimi tekrarlamak değil,başkalarına yardımcı olma,yanlış yoldan döndürme amacı taşıyor.

• Arac kiralama firmasiyim.
    Sizler kendi pencerenizden olaylara yaklastiginiz icin senet alinma durumlarina on yargili yaklasiyorsunuz. Tabiki boyle dusunmenizde art niyetli kisilerin bi senetleri kullabirken gerekli prosedurleri saglamadan icraya konu etmeleri.

Bende senet aliyorum sozlesmeye bagli senetlerdir bunlar. Sadece sozlesmeye aykiri durumlarda isleme konulabilir. Simdi rent a car kasko falan diyorsunuz. Bakiniz rent a car kasko dahi olsa alkollu kullanimda hicbirseyi karsilamamaktadir. Ayrica kasko fiyaarida normal kaskonun 3-4 kati olmasina ragmen. Simdi sizlere soruyorum. Gidin 40.000 lira verin kaskoyuda yapin. Ama alkollu sekilde kaza yapsin araciniz ve hicbirseyi karsilamasin. Ee musteriden evraginda yok. Bizler nelerle karsilasiyoruz. Anlatsam cok uzun surecek. Senet bence bu tur islemlerde kesinlikle gereklidir. Bunu net sekilde soyluyorum ancak art niyetli oldugunu dusu dugunuz kisilere dikkat edin.www.balikesiroto.com bakabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.