Şimdi Ara

araba kiralayacağım ama herkes senet imzalamamı istiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben ehliyet aldım ama direksiyonum 0 nerdeyse
    önümde 1 ay yaz tatili var bu sürede araba kullanmayı öğrenmek istiyorum biraz.
    seneye işim gereği araba kullanmam gerekebilir.
    babamla birlikte bir araba kiralayalım dedik 5 günlüğüne öğrenirim o sırada.
    ama heryer senet imzalamamızı istiyor.
    arabayı babam kiralayacak 5 gün ben sürecem babam yanımdayken öğrenicem yani.
    ne yapmak lazım senete imza attırmak istemiyorum , babam sorun olmaz falan diyor ama çok saçma yani araba kiralamak için boş senet
    kaza falan yaparsam birsürü para isteyebilirler.
    istanbulda varmı bildiğiniz adam gibi senet falan imzalatmayan bir yer
    ben günlük 70 en fazla 90 liraya falan binek bi araba arıyorum eğer bildiğiniz yer varsa söyleyin veya bana ne tavsiye edersiniz bu konuda

• kuzenim geçen hafta jeep kiraladı akşamda aracı duvara çarptı. oda senin baban gibi birşey olmaz deyip senet imza atmış alırken ve toplamda kuzende arabanın yatma parası dahil 25bin tl aldı bu şirket. halbuki bu şirketin zaten yasal olarak kiralık olarak çalıştırdığı aracı kasko sigortası yaptırması zorunlu.

sen sen ol sakın bu tarz yerlerden kiralama 10-20 daha fazla ver kurumsal yerlerden al aracı.
  • neresi mesela nerden alayım
  • Avis, intercity gibi kurumsal firmalardan kirala. Biraz daha fazla ödersin ama sigorta sayesinde başın ağrımaz.
  • http://www.aisotokiralama.com.tr/Ais-Hizmetlerimiz_yazilari_2.aspx
    buradaki sözleşme gibi birşeymi olması gerekiyor
    bunun altındakide senet değilmi
  • avis ve intercity dede 2 katı fiyatlar nerdeyse
    1 gün kiralamayacağım 5 gün
    çok fark ediyor
    yokmu fiyatı çok uçuk olmayan ve senet imzalatmayan bi firma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba kiralama açık senet!!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hem direksiyon'um 0 diyorsunuz hemde birşey olmaz diyip boş senede imza atıp araba kiralamak istiyorsunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • imza atmıyorum işte öneri bekliyorum arkadaşlar.
    boş senetle araba kiralamam zaten
  • başka önerisi olan yokmu
  • İstanbulda isen atatürk havaalanından kirala.Bu bayramda kuzenim kiraladı 5 günlüğüne 100 lire era 1.5 crdi otomatik vites.

istedikleri şeyler ehliyet ve kimlik fotokopisi , kredi kartı.Kredi kartı istemelerinin sebebi günlük fiyattan kaç gün kiraladıysanız o fiyatı bloke ettiriyo bankadan.Adam kiralama bedelini güvene alıyor anlayacağınız.

senet , ev tapusu , teskere , üniversite diploması , anne kızlık soyadı gibi seyler yok orda.Hem güvenilir firmalar hemde havaalanında olması güven icin sorun teskil etmiyor.

km sınırı yok , full kaskosu var.90 tlen 200 300 tl ye kadar her cesit arabalar mevcut.

Arayın herseyi konusun kafanız rahat olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !sTaNbLuE -- 24 Ağustos 2012; 14:36:21 >
  • dostum naptın durum nedir?
  • şu an ertelendi biraz 1 hafta sonra kiralayacağım onuda arkadaşın dediği gibi havaalanından falan yapıcam artık
    ekstra parasını geçtim 80 değilde 120 vermeye razıyım yeterki adam gibi biyer olsun senet falan imzalatmasın
    ne kadar çok olay dönüyomuş ya bu araba kiralama işinde
  • bozulmaya yakın araçları verdikleri oluyor bu tip şirketlerin gençlere forumda yaşayan var aman dikkat boş senet imzalanmaz
  • Sizin kullanabileceğiniz araçları sadece mahalle arası rent a carlar kiralar,çünkü bu mahalle arası firmalar ehliyet süresi,yaş gibi durumlar ile ilgilenmez.Bunlar zaten senetsiz iş yapmaz,%90'ı çakal takımıdır.
    Havaalanı gibi yerlerden veya avis,budget,hertz gibi firmalardan araç kiralayabilmek için minimum 21 yaş ve 2 yıllık ehliyet istendiği için oradan araç kiralayamazsınız.Babanızın yaşı büyük ve ehliyeti 2 seneden eskiyse o kiralayabilir fakat bu seferde aracı siz kullanamazsınız,olur da kullanır ve bir kazaya karışırsanız kasko ve trafik sigortası ve satın almış olduğunuz tüm ek sigortalar devre dışı kalır ve bu büyük kurumsal firmaların avukat orduları iliğinize kadar sömürürler.
    Kısacası sizin kiralık araç kullanmanız her türlü tehlikeli.
  • Uzak dur bana 1 kere acil araba lazım aracımı satmıştım imzaladım kiraladım. Gidiyorum seneti bulamıyoruz, gidiyorum dükanda yok,gidiyorum 2 saat sonra gel. Hiç bulaşma için rahat olsun.
  • hiç bulaşma.
    bende öyle bir kere mahalleden kiraladım, senet imzalayarak.
    arabada gaz göstergesi çalışmıyordu, kornası ötmüyordu, benzin akıtıyordu
    yağ çubuğununa bir baktım yağ çamur gibi olmuştu, sanki motor yansın diye bana vermiş adam.
    bende en adisinden yağ koyup kurtarmıştım.
    lastik patlamıştı, adam lastik parası aldı senedi anca öyle kurtarabilmiştim. adam bide sakallı bişeydi
  • zaten acemiyim dıyosun sakın bulaşma kiralık işine.gerekirse öğrenme çok başın ağrıyabilir.
    ha senetsiz alabiliyosan ne ala
  • kiralama işi ile alakalı değil söyleyeceğim.

üzerinde tarih ve miktar yazmayan hiç bir senete elini sürme. yasalara da direk güvenme. uygulanana kadar birileri çakallık yapıp haciz işlemini yapar gider...

aman dikkat.

kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: power.

hiç bulaşma.
    bende öyle bir kere mahalleden kiraladım, senet imzalayarak.
    arabada gaz göstergesi çalışmıyordu, kornası ötmüyordu, benzin akıtıyordu
    yağ çubuğununa bir baktım yağ çamur gibi olmuştu, sanki motor yansın diye bana vermiş adam.
    bende en adisinden yağ koyup kurtarmıştım.
    lastik patlamıştı, adam lastik parası aldı senedi anca öyle kurtarabilmiştim. adam bide sakallı bişeydi

bazı sakallıları tenzih ediyorum ama nerde mıkrop pis iş hepsinin ucu onlara çıkıyo nedense
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.