Şimdi Ara

Beyler kira sözleşmesi imzaladım ama..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversitede yurt yedek çıktı aradım taradım en son yurt çıkana kadar bir yer buldum. Adam istediğin zaman çıkabilirsin dedi. Ama bir sözleşme bir de senet imzalattı. Senet depozito içinmiş. Ama sözleşmeyi okumadım. Sizde ilerde başıma ders açar mı? Bu arada senedi adam çıkarken verecekmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Depozito, güvence parasıdır. Bir yere zarar verirsen oradan parayı kesecek. Sözleşmede zaten depozite miktarı yazar, miktar aynı ise sıkıntı yoktur, adam sana kağıdı geri verince yırtar atarsın.
  • Senetmi imzaladın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WILDBOYS -- 16 Eylül 2017; 12:10:35 >
  • Ama sözleşmede ne yazıyor bilmiyorum adam bana bir yıllık imzalattıysa bir sıkıntı yaşar mıyım erken çıkarsam. Adam ağzıyla istersen yarın çık dedi ama bilmiyorum. Sonuçta sözleşmeyi okumadım.

• Yok sıkıntı olmaz, arkadaşın dediği gibi güvencedir o. Zarar olursa eve o paradan bunu karşılarlar...

• Senette miktar yazıyormu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WILDBOYS -- 16 Eylül 2017; 12:11:54 >
  • Senet ne arkadaşım? Senete imza mi atılır çocuk oyuncağımi bu. Senette limit belirtildi mi? Limit araya başka rakam eklenmeyecek şekilde yazıldı mi? Boş senet mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arifomer -- 16 Eylül 2017; 12:13:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir garip kira sözleşmesi
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Trespuanie T kullanıcısına yanıt
    Sözleşmede ne yazıyorsa odur.
  • arifomer kullanıcısına yanıt
    500 liralık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Trespuanie

500 liralık.

Güzel kardeşim böyle bir şeye bir daha imza atma sakın. Kira kontratı diye birşey var. O şekilde kabul ediyorsa eder, yoksa uzaklaşın ordan. Ah sen benim kardeşim fln olacaktın, ben o senet imzalatana nasıl dünyayı dar ediyordum.

Bulmuş toy gençleri yaptığı işe bak.

• Tecrübesizliğin kurbanı olmuşsun. Bir daha okumadığın şeyi asla imzalama. Okuyup anlamadığın bir yeri olan kağıdı da imzalama. Boş kağıda boş senete imza atma. Senet işine girerken 10 kere düşün. Miktarın yazıldığı yeri yazarken dikkatli yaz başına sonuna ortasına rakam eklenemesin.

• Gktupc G kullanıcısına yanıt
    İçime bir korku düştü ne yapmam gerekiyor sizce?

• Senet niye depozito için olsun ki riskli bir iş. 500 liralık olduğuna emin misin? Ev sahibi ile konuş seneti versin sözleşmeyide feshedin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • erkurt02 kullanıcısına yanıt
    Hocam dımdızlak ortada kalırım. Adam reddederse ne yapayım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Trespuanie

Hocam dımdızlak ortada kalırım. Adam reddederse ne yapayım?

Adamla konuş zor durumda olduğunu söyle kabul edebilir etmezse ödeyeceksin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • boşver evde kal . yanına birilerini daha alırsın ilerleyen zamanlarda
  • Trespuanie T kullanıcısına yanıt
    Kontratı okuyun iyice sıkıntı var mı bakın, seneti de umarım düzgün yazdınız. Bir sıkıntı göremezsen ses etme çıkarken hır gür çıkarsa bilmiyorum naparsın çünkü sıkıntılı adamın kontrat yapıp istediğin vakit çık demesi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.