Bildirim
araba kullanmaya yeni başlayanlara tavsiyeler (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Eğer öyle bir durumda makas atmasina izin vermedim ama öncekinin arkasina dokundurdum derse, alnından öperim canın sağolsun derim, max ondekine dokunduracagi hiz 10-15kmh olur. Oda cizik tarzi birşey olur. Ani fren de dahil bu hıza..quote:
Orijinalden alıntı: VipLife
- Aynalarda muhakkak gözün olsun, arkadan gelenleri kollamalisin, biri makas atarak mi geliyor arkadan, senin önüne geçeceğini sezdiğin an yapıştır gazi, gecemesin.
Şahane tavsiye olmuş.. Diğerlerinin arasında 1 numara derim.. HA yanlız yarın kız arkadaşınız ağlayarak arabayı vurdum diye geldiğinde onu nasıl teselli edeceğinizi de şimdiden düşünün..
https://www.youtube.com/watch?v=Po6-ulD2__s
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9FiestaM6 -- 26 Nisan 2018; 10:37:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yarım debriyajda gaz pedalına tam bas tekerlekler temizlensin -
Ehliyet olayi halletsek gerisi kolay
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendi yazdıysa öncelikle emeğime sağlık, ikincil olarak düşünmüş olduğun için teşekkürler. Hemen t*şak geçme moduna geçilmiş olmasıda herkesin Über - Driver modunda olduğu içindir. Sonuçta ülkede hiç kaza olmuyor, trafiğimiz dünyada parmakla gösterilen bir düzeyde..
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X