Şimdi Ara

araba kullanmaya yeni başlayanlara tavsiyeler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
12
Favori
15.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bütün bunlar zaten sürücü kursunda öğretiliyor.
    Önemli olan yeni ehliyet alanlara soğukkanlı olmayı ve panik atak olmamayı öğretmek gerek.

Mesela şu vidyodaki şöför orda gaza basıp devam etse denize düşmeyecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: VipLife

- Aynalarda muhakkak gözün olsun, arkadan gelenleri kollamalisin, biri makas atarak mi geliyor arkadan, senin önüne geçeceğini sezdiğin an yapıştır gazi, gecemesin.

Şahane tavsiye olmuş.. Diğerlerinin arasında 1 numara derim.. HA yanlız yarın kız arkadaşınız ağlayarak arabayı vurdum diye geldiğinde onu nasıl teselli edeceğinizi de şimdiden düşünün..

https://www.youtube.com/watch?v=Po6-ulD2__s

Alıntıları Göster
    Eğer öyle bir durumda makas atmasina izin vermedim ama öncekinin arkasina dokundurdum derse, alnından öperim canın sağolsun derim, max ondekine dokunduracagi hiz 10-15kmh olur. Oda cizik tarzi birşey olur. Ani fren de dahil bu hıza..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9FiestaM6 -- 26 Nisan 2018; 10:37:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yarım debriyajda gaz pedalına tam bas tekerlekler temizlensin
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    Ehliyet olayi halletsek gerisi kolay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi yazdıysa öncelikle emeğime sağlık, ikincil olarak düşünmüş olduğun için teşekkürler. Hemen t*şak geçme moduna geçilmiş olmasıda herkesin Über - Driver modunda olduğu içindir. Sonuçta ülkede hiç kaza olmuyor, trafiğimiz dünyada parmakla gösterilen bir düzeyde..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.