Bildirim
Araba on cami degistirme fiyati? Fiyat bilgisi olan
Amazon.com.tr: Prime Üyelerine Özel: ?500'ye %15 indirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A24HW9BO9YIYZZ
17 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kaskonuz varsa ise senede 1 kere üçretsiz(Ek teminat alındıysa) anlaşmalı servislerde cam değişimi yapılıyor -
Maalesef kasko yaptirmadim o yuzden ne kadar tutucagi hakkinda bi fikir sahibi olmak icin konuyu actim. Baska arkadaslar da faydalanbilsin bilgilerden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlgili marka ve yaşa referans olmaz belki ama 93 model corona aracımız için 500 TL'ye değiştirdik. Fitiller değişmedi, yalnızca cam. -
Serviste pahalı olur orjinal dışarda ucuza kaliteli yerli olimpia doraglass değiştir ben sensörlü diye bi de tqbi kaskomuz olduğu için muafiyetsiz 4500 lik camı ücretsiz serviste değiştirmiştim geçen sene
Yağmur sensörü gibi sensörler aracınızda yoksa orijinale para bayılmak yerine olimpia gibi markalara yönelin çok daha bütçe dostudurlar -
Sız sız olun buradakı yan sanayı arkadasları dınlemeyın. Orıjınal cam taktırın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterap -- 2 Haziran 2019; 17:26:6 >
Yann sanayi 600 orjinali daha tuzlu olur -
Doraglass kullanıyorum memnunum.kötü olsa kamyon kamyonet mınıbüslerde dora olimpia kullanmazlar diye düşünüyorum
Yagmur ve ışık sensörleri mevcut, bakalim ne kadar fiyat çekicekler
Kaskon varsa sorun yok yoksa sorun çok.Öperler orjinalde pahalıquote:
Orijinalden alıntı: bambam007
Yagmur ve ışık sensörleri mevcut, bakalim ne kadar fiyat çekicekler
Hocam git kasko yaptır. 1200tl kasko olsa 600tl cama vereceğin para ile 600tl ye de kasko yaptırmış olursun. Olimpia yada doraglass taksınlar.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X