Şimdi Ara

ARABA ÖNERİSİ ARABA ALICAM YARDIM EDİN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cagri

octavia dizel dsg tavsiye ederim dsg konusunu takmam derseniz iyi arabadır...

ARABA ÖNERİSİ ARABA ALICAM YARDIM EDİN

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkkay23

kafamda octovia 1.6 105 ps dizel elegance ile mazda 3 var aslında mazda 3 ün tasarımı çok hoşuma gitti o arabaya fazla yakın bakmıyorum çünkü dizel seçeneği yok benzinli
    şehir içi 6,7 yakıyormus sence bu yüksekmi octovia 4,7 yakıyor heralde. Mazda 3 mü yoksa octovia mı ? yardımcı olursan sevinirim şu anda 2. el almayı düşünmüyorum.

Yalıtım gayet iyi
    Dsg de eskisi kadar sıkıntı olmuyor
    Süspansiyonlar da gayet başarılı (lastik basınç ayarı önemli)

• Land rover freelander td4..
  • Ahmettatli88 A kullanıcısına yanıt
    öncelikle ilgilendiğin için teşşekkür ederim heralde octovia elagence 1.6 dizel dsg 105 ps alıcam
  • Yusuf434382 kullanıcısına yanıt
    full olması lazım jetta dizel otomatik full de çok pahalı o yüzden octovia
  • lordford50 kullanıcısına yanıt
    4 yılda bir araba değiştiriyorum garantili alıcam eğer şanzıman sigortalanabiliyorsa octovia 1.6 105 ps dizel elagance alıcam
  • quote:

full olması lazım jetta dizel otomatik full de çok pahalı o yüzden octovia

Aynı fiyat olsaydı da Octavia tercih edilir, yakıt ve bagajına dikkat çekerim,
    jetta da BMT yok.
    Octavia ve golf 4.6 lt
    jetta 5.7 lt
    vw olacaksa passat,Octavia ve golf den başkasını önermem. 380 litrelik bagajıyla golf de çok kalitelidir. Hatta pandizotu çıkarınca jettadan daha çok bagaj alır.
    ha Octavia doğru seçimdir ona bişey demem.
    http://www.arabalar.gen.tr/2015-volkswagen-jetta-1-6-tdi-comfortline-dsg-i4856.html
    http://www.arabalar.gen.tr/skoda-octavia-1-6-tdi-elegance-dsg-i2741.html
    http://www.arabalar.gen.tr/volkswagen-golf-1-6-tdi-bmt-comfortline-dsg-i3522.html

• Arkadaslar benimde peugeot 106 var 98 xr sunroof lu 12.500 e müşterisi oluyo fiyat iyi geldi satma gibide bir düsüncem yoktu ama fiyat cazip geldi ama satmadım Cünkü o parAlara anca hundai accent 98-99 lx palio vs var sizce satıp o tarZ araba almalımıyım gerek var mı ? Yada satsam ne alabilirm. Görüslerinizi bekliyorum

• lordford50 kullanıcısına yanıt
    bencede OCTOVİA en yakın zaman da test sürüşüne gitmeye çalısıcam zaten octovia alanlar çok öneriyor güvenli konforlu diyorlar alanlarıın baktıklarıma göre dsg den şikayet eden yok sorun düzelmiş heralde öyle diyorlar ben genede garantisini yaptırıcam inşallah dsg şanzımanı sigortaya alırlar.Neyse sende bana çok yardımcı oldun hocam teşekkür ederim sanada
  • opel astra 1.6 dizel
  • Ahmetkaplann006 A kullanıcısına yanıt
    bende 8 sene önce getz vardı hyundai 24.000 tl ye almıstım sonra 5 sene bindim satıp citroen berlingo aldım 42.000 tl ye onada 3 sene bindim şimdi onu geçen hafta sattım kredi çekip octovia almayı planlyorum hem az yakıyor hemde dizel ama dizeller pahalı olabiliyor yani benim gibi gittikçe çıtayı yükselterek araba alabilirsin heralde sen 60.000 tl lik araba almıyaccaksın sattıgın paraya göre bir araç alıcaksın inşallah umduğun gibi gönlüne göre araba bulursun .
  • tunçgürsoy kullanıcısına yanıt
    hocam bana otomatik lazım astra dizel otomatik 2014 model yok sanırsam
  • Berkkay23 B kullanıcısına yanıt
    hocam o zaman 1.6 tdi jettaya bakabilirsiniz comfotline+dsg 83 bin gözüküyor pazarlıklar 81 80'e indirebilirsiniz
  • ikinci el rav4 al bence belki bir gün dünya turuna çıkarsın kutuplardan tut çöllere kadar her yerde gider hem pirim yapan bir araç değer kaybetmez... :)

hocam octovia dizel dsg şanzuman elegance(full donanımlı) 78.000 tl 1.6 tdi jetta comfotline 83.000 tl zaten jetta ve octovia arasından kesinlikle octovia
  • HAKTAN06 kullanıcısına yanıt
    ilgilendiğin için teşekkür ederim ama suvdan vazgeçtim diyebilirim artık kısmetse octovia bayisine gidip inceliyip alıcam güzelse
  • Berkkay23 B kullanıcısına yanıt
    Jettanın highline donanımıda 87 bin arasındaki 9 bin lira fark normal şimdiden hayırlı olsun
  • 1.6 TDI CR 105 PS DSG Green Tec elegance alıcam 78.000 tl ye +3500 tl yede sunroof taktırıcam
    teşekkür ederim 9.000 tl ciddi bir rakam hocam kredi çekicem öyle alıcam 9.000 tl faiz ödeyecem zaten.
  • quote:

1.6 TDI CR 105 PS DSG Green Tec elegance alıcam 78.000 tl ye +3500 tl yede sunroof taktırıcam

hocam para sizin tabide c sınıfı araca recidance parası verilir mi?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.