Şimdi Ara

ARABA ÖNERİSİ ARABA ALICAM YARDIM EDİN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    haklısın hocam ama işte türkiyede araba almaya çalışırsan böyle olur bu devlet cebine atınca vergileri insanlarda mecburen bu kadar para ödemek zorunda kalıyorlar

-dizel
    -otomatik
    -az yakan
    -full donanımlı=recidance parası

Burası türkiye hocam burada devlet ciddi vergi alıyor.ve bunu herkez diyor taaa azerbaycanlı adam bile türkiye youtube daki araba testlerinin altında görüyorum yorumları adam diyor türkiyede neden bu kadar vergi alınıyor azerbaycanda çok ucuz arabalar diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmetkaplann006

Arkadaslar benimde peugeot 106 var 98 xr sunroof lu 12.500 e müşterisi oluyo fiyat iyi geldi satma gibide bir düsüncem yoktu ama fiyat cazip geldi ama satmadım Cünkü o parAlara anca hundai accent 98-99 lx palio vs var sizce satıp o tarZ araba almalımıyım gerek var mı ? Yada satsam ne alabilirm. Görüslerinizi bekliyorum

Üzerine 10-20bin lira ekleyemeyeceksen ve aracından memnunsan hiç maceraya kalkışma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmetkaplann006

Arkadaslar benimde peugeot 106 var 98 xr sunroof lu 12.500 e müşterisi oluyo fiyat iyi geldi satma gibide bir düsüncem yoktu ama fiyat cazip geldi ama satmadım Cünkü o parAlara anca hundai accent 98-99 lx palio vs var sizce satıp o tarZ araba almalımıyım gerek var mı ? Yada satsam ne alabilirm. Görüslerinizi bekliyorum

Üzerine 10-20bin lira ekleyemeyeceksen ve aracından memnunsan hiç maceraya kalkışma.

haklı

• Tavsiyem vergi sıkıntın yoksa 2.0 motor dizel otomatik alman yönünde.
    Sıfır alacaksan
    Skoda Rapid,Octavia Zaten yukarda söyleyen arkadaşlar var.
    Seat Leon.
    Ford Focus

Bence 2.el al
    Chrysler 300c Çok iyidir ama yakıt düşündürür.
    Chrysler Sebring İdeal.
    Cadillac Cts , Sts 2000 üstü , Dts
    Audi a4
    Bmw 320d
    Mercedes c220
    Opel İnsignia
    Ford Mondeo
    Citroen C5
    Vw Passat
    Alfa Romeo 159
    Jaguar X Type , S type , XJ
    Saab 9.3 , 9.5
    Jeep Grand Cherokee
    Bmw X5 , X3
    Cadillac Srx

2.el Alman Daha İyi Olabilir Daha Konforlu Daha İyi Arabaya Sahip Olursun Ötvde Olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.