haklısın hocam ama işte türkiyede araba almaya çalışırsan böyle olur bu devlet cebine atınca vergileri insanlarda mecburen bu kadar para ödemek zorunda kalıyorlar
Burası türkiye hocam burada devlet ciddi vergi alıyor.ve bunu herkez diyor taaa azerbaycanlı adam bile türkiye youtube daki araba testlerinin altında görüyorum yorumları adam diyor türkiyede neden bu kadar vergi alınıyor azerbaycanda çok ucuz arabalar diyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Ahmetkaplann006
Arkadaslar benimde peugeot 106 var 98 xr sunroof lu 12.500 e müşterisi oluyo fiyat iyi geldi satma gibide bir düsüncem yoktu ama fiyat cazip geldi ama satmadım Cünkü o parAlara anca hundai accent 98-99 lx palio vs var sizce satıp o tarZ araba almalımıyım gerek var mı ? Yada satsam ne alabilirm. Görüslerinizi bekliyorum
Üzerine 10-20bin lira ekleyemeyeceksen ve aracından memnunsan hiç maceraya kalkışma.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: lordford50
quote:
Orijinalden alıntı: Ahmetkaplann006
Arkadaslar benimde peugeot 106 var 98 xr sunroof lu 12.500 e müşterisi oluyo fiyat iyi geldi satma gibide bir düsüncem yoktu ama fiyat cazip geldi ama satmadım Cünkü o parAlara anca hundai accent 98-99 lx palio vs var sizce satıp o tarZ araba almalımıyım gerek var mı ? Yada satsam ne alabilirm. Görüslerinizi bekliyorum
Üzerine 10-20bin lira ekleyemeyeceksen ve aracından memnunsan hiç maceraya kalkışma.
haklı
Tavsiyem vergi sıkıntın yoksa 2.0 motor dizel otomatik alman yönünde. Sıfır alacaksan Skoda Rapid,Octavia Zaten yukarda söyleyen arkadaşlar var. Seat Leon. Ford Focus
Bence 2.el al Chrysler 300c Çok iyidir ama yakıt düşündürür. Chrysler Sebring İdeal. Cadillac Cts , Sts 2000 üstü , Dts Audi a4 Bmw 320d Mercedes c220 Opel İnsignia Ford Mondeo Citroen C5 Vw Passat Alfa Romeo 159 Jaguar X Type , S type , XJ Saab 9.3 , 9.5 Jeep Grand Cherokee Bmw X5 , X3 Cadillac Srx
2.el Alman Daha İyi Olabilir Daha Konforlu Daha İyi Arabaya Sahip Olursun Ötvde Olmaz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme