< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeni_kullanıcı -- 16 Ağustos 2020; 12:40:40 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeni_kullanıcı -- 16 Ağustos 2020; 12:40:40 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam üstteki yoruma eklemeyemedim bir türlü. :( < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hem bindin hem kâr ettin valla ne ileri görüşlüsn hocam kızla nası gidiyor |
Avelim hocam aveo almak vardı şimdi. Kız işi iyi gitmiyor bu ara. Tam bu kız derken soğuduk yine < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türkiye araba alıp çok fazla düşünmeden kullanabilmek için kenarda en az 300.000 tl olması lazım. Onun dışında zorlama olur. Ekonomi bu haldeyken araba alınmaz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 22 Ağustos 2020; 21:12:18 > |
En son 2014 yada 2015 de araba almayı hayal edıyordum. Sımdı hayal bıle etmıyorum bakmıyorum bıle artık. |
Toplumlar içinde bulunduğu duruma kendi kendisini sokar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuriBoyaka -- 31 Aralık 2021; 22:12:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |