Şimdi Ara

Araba Reklam Müzikleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
9.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by C.Kunt</i>
    <br />ya müzik falan boş işler bunlar bırakın bunları da ülkeyi kurtarın. İşte bööle gereksiz işlerden batıyo ülke. Naapacaksınız reklam müziklerini. Sanki *******n evinde reklam müzikleriyle büyüdünüz hayret bişi. Adamlar reklamda müziği değil ürünü ön plana çıkarıyorlar, siz abooo bu müzik ne nasıl bulacam hemen donanımhabere yazmam lazım diyorsünüz. Sizi eshefle kınıyorum. Beyle şeyler lütfen bidaha yapmayuun.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

acaba şu topicler size birşey hatırlatıyor mu?
    http://forum.donanimhaber.com/topic.asp?TOPIC_ID=104335
    http://forum.donanimhaber.com/topic.asp?TOPIC_ID=104334

farklı yerlerde iki tane açacağına,yazılım bölümünde bir tane açsaydın daha güzel olmazmıydı.

• Ewt arkadaşlar Fiat Panda müziğini bilen yokmu??
  • Ya arkadaşlar mustafa sandalın oynadığı golf reklamındaki müzigi bulan varmı.. istersen dağlar yerinden oynar ...... diye söylüyodu sanırım
  • panda

ŞARKI SÖZÜ

HURİ GUCİ PAMBOOOO!

MAMBA ITALYANO! HURİ GUCİ PAMBOOOO! <
    HURİ GUCİ PAMBOOOO!

MAMBA ITALYANO! HURİ GUCİ PAMBOOOO! r
    HURİ GUCİ PAMBOOOO!

MAMBA ITALYANO! HURİ GUCİ PAMBOOOO!
    HURİ GUCİ PAMBOOOO!

MAMBA ITALYANO! HURİ GUCİ PAMBOOOO!

END

NASIL?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IMID -- 21/6/2004 15:16:37 >
  • quote:

Orjinal: dorukhosver

<b>Ben de şu Peugeot 206'nın reklam müziğinin ismini merak ediyorum. Hani Hindistan'da geçen. Adam arabasını Peugeot 206'ya dönüştürüyodu (Üstüne fil falan otutturuyodu)...</b>

Raja Mushtaq - The Sculptor / Raja Mushtaq - Heaven Is A Place On Earth / Bhangra Knights VS Husan - Husan <=== 3 üde aynı şarkı herhangi birini yazarak bulabilirsin ;)
  • arkadaşlar aldığım duyuma göre fiat panda'nın müziği özel bir jingle olarak yaptırılmış ve kim yapmış tahmin edin rebel moves
  • chevrolet reklamındaki şarkı da april stevens-kiss me tiger
  • ya mustafa sandlın şarkısının adı ne ... ?
  • ya şu peugot 307 nin yeni reklami varya...eski bir araba var yanindan birleri geçerken kendini sıka sıka peugot 307 benzemeye çalışıyıyor...orada arabanin teyibinde çalan parça nedir...bi tek LOVE ME...
    dediğini anlayabildiğim için bulamiyorum...
  • Beyler bi reklam var şuan opel corsa mıydı neydi hatılarmıyorum hani bi baba arkdaşları maça gidiyorlardı bebek vardır sessiz sessiz söylüyordı sonra bebeği bırakınca sesli söylüyolardı neydi ya :DDDD
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.